Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:11
missa6
Abone

İki kişiyi seviyorum ne yapmalıyım

İki kişiyi seviyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Meraba arkadaşlar ben 22 yasindayim 14 yasimda akrabamla sevgili demiyelimde uzaktan birbirimizi sevmeye basladik cunku o baska sehirde ben baska sehirdeydim sonra ben buna ne kadar yakınlastıysam olmadı oda cunku ergenlik caginda deli dolu yasiyodu ve ben baskasiyla cikmaya basladim 16 yasimda bu defa bu cocuk beni kandirdi ve iliskiye girdik ve 6 senedir beraberiz beni çok seviyo hala ama akrabam olan cocuk hiç bir sekilde pesimi birakmadi ve ona hiç benim sevgilim var arama beni diyemedim cunku onu hiç unutamadim ama bu tarafta namusum için herseye katlanip boyun egmek zorunda kaldim ama aklim hala akrabam dedigim cocukta desem ben iliski yasadim zaten asla beni kabul etmez onu da diyemem ortada kaldim ne yapmaliyim…

Okudunuz mu?  Meleklerin dişi olduğuna inanmak

Yorum: İki kişiyi seviyorum ne yapmalıyım

emre
Dini bir cevap istemediğin görülüyor o yüzden bu siteye neden sorduğunu ben çözemedim. İslamdan uzak eğlenme düşünceleri içerisinde görüyorum. İlişkiye girmenin asıl adı zinadır. Buda en büyük günahlardandır. Allah’tan af dileyip tövbe etmelisin.

Bu kategoride yer alan Livata (sapık ilişki)niye günahtır,neden yasaklanmıştır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İki kişiyi seviyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.