Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
sizden9
Abone

Huzur bulamadığım namaz kabul olur mu

Huzur bulamadığım namaz kabul olur mu

inan
namazda bazen huzur bulamıyorum huzur bulamadığım zaman namazım kabul olmadı diye şüphe ediyor içimi kemiriyorum bu doğru mu ve huzur bulamadığım zaman namaz kabul olur mu


Yorum: Huzur bulamadığım namaz kabul olur mu

arifselim
Namazda huzur hissetmek yani huşu ile namaz kılmak çok önemlidir ancak bu her zaman mümkün olmayabilir. Bunun olmaması namazı bozmaz. Sen elinden geldiği kadar huşu içerisinde namazını kılmaya çalış ama olmazsa da namazın geçerlidir.

Bu kategoride yer alan Banyoda yapılmayacak bir şey yaptım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Huzur bulamadığım namaz kabul olur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.