Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada telefona mesaj gelmesi

Rüyada telefona mesaj gelmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Kac seferdir yaziyorum ama yayinlanmiyor.Hocam ben defalarca rüyamda telefonuma sevdigimden mesaj geldigini gördüm.Acaba anlami nedir.Birde ayri bir konu var.Ben ne zaman sevdigimi rüyamda gorsem iwlerim ters oluyor.Yuzu bana dusmuyor.Neden oyle oluyor bilmiyorum


Yorum: Rüyada telefona mesaj gelmesi

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür rüyalar aile hayatında ve iş hayatında çok zor durumlar ile mücadele etmek zorunda kalmak olarak yorumlanır. Ancak bu sıkıntıların geçici olduğuna ve rahata ulaşacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada telefona mesaj gelmesi

Kayıtsız Üye
Selamn aleykm hocam rüyamda eski sevgilimin telefonu bende oluyrdu ondan gizli almş oluyrdum ve bir sürü kızdan msjlar gelyrdu hepsinede ben cevap veryrdum. Oda bilyrdu bende olduğunu ama hiç ses çıkarmadı bir şey söylemedi yani


Yorum: Rüyada telefona mesaj gelmesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hem senin için sevineceğin haberler almaya hemde rüya sahibinin, eski sevgilisinin mutlu olacağı bir haberle sevineceğine alamet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Iyi gunler hocam.Ben rüyamda bir arkadaşim telefonuma mesaj yollamis gozun aydin sevdigin almaniyadan dondu demis birde balik resmi yollamis mesajin altindan.Sevdigim gercektende almaniyada.Yorumlarmisiniz iyi gunler


arifselim
İyi günler kardeşim. Gerçek hayatta da güzel ve sevineceği bir haber almaya ve mutlu olmaya alamet eder. Bazende insanın bilinç altına yerleşen düşüncelerden dolayı görülebilen bir rüya görme şeklidir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada uçmak ne demektir?

Kayıtsız Üye
İyi günler dilerim hocam. Ben kandil gecesi dün dua ettim Allahım sevdiğim bana dönsün diye . Sonra rüyamda baktım telefona beş tane mesaj geliyor ama sevdiğim kişiden bilmiyorum olumlu bir mesaj mı yazıyor olumsuz mu yazıyor çok sevindim mesj attı diye ama tam okuycaktim ki uyandım. Anlamı nedir sizce teşekkür ederim. ..


arifselim
İyi günler kardeşim. Rüyada olduğu gibi sevineceğin güzel bir haber alacağına ve mutlu olacağına tabir edilir. Ancak bu sevdiğin kimse ile ilgili olup olmayacağını ancak Allah bilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben rüyada uyanıp uykudan kalktım bir baktım servisi kaçırmışım sonra annem bana dedi ki efe arkadaşını arada gelirken seni alsın dedi ama bu efe denilen arkadşla normal hayatta hiç yakın değilizdir bir merhabamız bile yoktur dedi ki annem ara onu arabasıyla giderken seni okuka bıraksın tamam dedim mesaj attım beni alır mısın diye tmm alırım dedi saatlerce bekledim yok gelmiyo o arada küs olduğum eski bir arkadaşımdan mesaj gelmişti en son yazdığım mesajıma toleranslı bir cevap vermişti bu mesajı görünce gülümsedim saatler sonra bu çocuk zili çaldı ben geldim dedi bende aşağı indim arabaya bir baktım araba kalabalık aynı bir okul servisi gibi dedim ki sadece ikimiz gitmeyecek miydik? O da bana dedi ki senin gibi okula geç kalıp arayan başka insanlarda oldu dedi ve güldü daha sonra arabaya bindim ve gerisi yok hocam rica etsem yorumlar mısınız teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada terleyip atlet değiştirmek

Tohat
Merhaba. Sorumluluklarını ihmal edip göz ardı etme olasılığınızın olacağı bir an yaşayacağınıza ve bu durumun size yaratacağı sorunlar olacağına delalet eder. İpleri elinizde bulundurmalı ve temel sorumluluklarınızın farkında olmalısınız. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
merhaba normal uyanıkken kız arkadaşımın telefonuna mesaj geliyor fakat tel şifreli giremiyorum sonrasında uyuyorum rüyamda telefonun şifresini görüyorum tam açarken kız arkadaşım beni görüyor telefonu alıyor sonra Benim ısrarım üzerine SMS bana gösteriyor sonrasında kavga çıkıyor ben onu şaçlarondan tutmusum sürekli sağa Sola çekeliyorum sana birdaha mesaj atmasın diyorum sil numarayı olmaz diyor ben hırpaladıkça olmaz diyor sonunda evet diyor uyanıyorum


arifselim
Merhaba. Bu şekilde görülen bir rüya tamamen bilinçaltına yerleşen ve zihnini meşgul eden düşüncelerinin rüyana bir şekilde yansımasından ibarettir. Bu tür rüyalara yorum yapılmaz hiç bir anlamı olmayan boş rüyalardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Mitat
Rüyamda sevdiğim kızın tam arkasındayım elimde dostumun akıllı telefonu var ve mavi kılıfı telefona mesaj geldi okudum fakat ne yazdığını hatırlamıyorum telefonun ekranına kapatıp cebime koydum. Telefonu kapatırken gülümsüyordum tavana baktım sevdiğim kızda arkası dönüktü fakat gülümsediği belli ediyordu seke seke gitmeye başladı bu sefer.


Tohat
Hayırlı günler. Bu tür rüyalara anlam yüklenmez. Gündelik yaşantılardan doğan ve sürekli düşünülen durumların rüyaya aksetmesi ile gerçekleşen rüyalardandr. Bilinç altı olmayan rüyalar uyarı ve mesaj özelliğini sezdiren, belli eden rüyalardır. Her rüyaya takılmayıp Allah’a havale etmek en iyisidir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, hayra yorunuz inşAllah. Bir konuda Rabbimden yol göstermesi için istihareye yattım fakat hissiyat oluşmadı tek gördüğüm rüya buydu. (Biliyorum istiharede önemli olan hissiyat). İlgilendiğim kişi bana -seni tam dinleyemedim, vakit ayıramadım, hadi biraz daha konuşalım- diye mesaj attı, sürekli yazıyor, arıyor, daha önce ona söylediklerimi uzun uzun dinleyemediği için kötü hissediyordu. Annem yemek yapıyordu mutfakta, akşam ezanı okunacak zamanlardı. Sonra bu kişi falcılardan söz açtı, ben inanmam dedim. Deme öyle bak ben ne işim için gittiysem hepsi iyi oldu, özellikle falcıya gittikten sonra kazdığın toprakta uyluk kemiği bulursan bu o işin tamam demektir dedi. Bende -yok benim dilim yandı ondan, hem saçma- falan dedim. Normal hayatta falcılara asla itibar edecek birisi değildir.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Tohat
Merhaba. Rüyanın tabiri gıybete uğramak, bir kimse ile yapılacak bir işte aldatılmak, kandırılmak, değer verdiğin bir eşyanın başkalarının eline geçmesine delalet eder. Fakat senin de ifade ettiğin gibi hissiyat önem taşır. Bunu da baz alarak istihareni değerlendirmelisin. Allah en iyisini bilendir tabi.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda yaşadığım ilçenin iskelesindeyim. Hava karanlık ama gece yarısı da değil tam olarak. Havaya bakıyorum ve çok güzel, mavi ve çok çok hafif de yeşil-turkuaz tonlarında iki Nebula’nın yani iki Bulutumsunun ( Uzayla ilgili terimi bunlar ) birbirine geçtiğini görüyorum ama tam olarak birbirine geçmemiş, yarım olarak. Sonra ya bir yerden duyuyorum ya da telefonda bir haberde şöyle bir şey görüyorum: "Uzun zamandan beri ilk kez tekrar bir araya geldiler." tarzı bir şey deyip olaya siyasete bağlamıştı. Yani bulutsuların birisi Amerikaydı diğeri ise Türkiye’ydi ve bu bulutsuların birleşmesini siyasete bağlamıştı haber. Neyse, daha sonra sevdiğim kızın sosyal medya hesabına giriyorum, normalde kimseye vermez hesabını ama bana nasıl ve ne zaman izin verdi o hesaba girmem için bilmiyorum. Neyse, sonra sevdiğim kız o sosyal medya hesabı üzerinden bir erkeğe yazıyor. Yazdığı şeyde ise ne, tam olarak hatırlamıyorum ama yemekle ilgiliydi, yani ilk defa denediği bir yemek yapmış ve karşısındaki erkeğin onu tatmasını istiyordu. Erkekte buna cevap veriyordu sanırım "nerde" falan diye ve sevdiğim kız da ya "yanına gelip tadıcan" ya da "yanıma gelip tadıcan, yanında erkeklerle." tarzı bir şey diyordu. Ben biraz biraz endişelenmeye başlamıştım. Sonra erkek mesajlara bakmadı ve sevdiğim kız ise bu erkeğe yazdı sürekli yemeği tatması ile ilgili bir şeyler ve erkek bakmayınca mesajlara nerdesin hadi bak şu mesajlara anlamına gelen mesajlar attı ve sonra erkek baktı, "geldim" tarzı bir şey dedi. Erkeğin konuşması bana göre oldukça soğuktu, ne bir gülümseme vardı mesajlarında ne de sıcak bir şey. Neyse, sonra bunlar yine konuşmaya başladılar ve konuşurken sevdiğim kız buna "Aşkta" dedi ve hemen sonra ise o erkek "Aşk" dedi. Ondan sonra ben bayağı bir endişelendim çünkü sevdiğim kızın asla böyle davranacağını bilmezdim, yani başka erkeklere ve hatta bana bile böyle konuşmayacağını biliyorum fakat ona karşı böyle konuşunca bu yüzden endişelendim ve yalan mı attı bu zamana kadar bana diye bir düşünce aklımdan geçti ve hemen sevdiğim kıza yazdım acil bak diye. Sonra ise rüyadan uyandım, şimdiden teşekkürler. Bu arada o erkek kim bilmiyorum, ayrıca bahsettiği yemek derken baklava ya da ne biliyim börek tarzı yemeklerden kastediyorum fakat o yemeğin ne oldğunu unuttum.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşının vermiş olduğu bilgi ve tecrübe gibi yetersiz olduğun konular olduğuna, bunlara yeteri kadar erişebildiğin zaman değin bazı hatalar yapabilir, hatalarından yavaş yavaş ders çıkartarak bilgini, ilmini geliştirmeye çalışabilir, asil, saygın bir kimse olabilmek için daha çok eksik olduğun ve merakının olduğu konulara yoğunlaşacağına delalet eder. Sevdiğini bir başkasıyla konuşurken görmen hayırla tabir edilmez fakat çok da ciddi bir mesele olarak algılanmaması gerekir. Bazı tatsız durumlar yaşayabilirsin. Bu özel hayatınla ilgili de olmayabilir. Geçmişte yaşadığın bir konunun gündeme gelmesi ve bu mesele yüzünden moralinin geçici bir süre içinde bozulması anlamına gelmektedir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada tavan akması

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda tuvaletteyim büyük tuvaletimi yapıyorum, elimde de telefonla büyük ihtimal sevdiğim kızla mesajlaşıyorum. Daha sonra ben tuvaletimi yaparken arkadaş geliyor, hemen yanımda bir tane daha tuvalet var ve oraya oturuyor. O telefonla ilgileniyor ve daha sonra ise benim oturduğum tuvalet sifonunu açıyor, ben tuvaletimi yaparken alttan su geliyor yüzüme ama tuvaletin deliğinden değil, hani temiz ama içilmeyecek su akar ya küçük bir delikten, işte oradan geliyor yüzüme o su. Sonra kalkıyorum, aslında sinirlendim bu olaya ama yine de gülüyorum. Daha sonra o da ayağa kalkıyor ve ayağa kalktığında kendimizi normal bir savaş gemisinin üzerinde buluyoruz ve denizdeyiz. Ben o sırada sevdiğim kızla mesajlaşmaya devam ediyorum. Sevdiğim kızla gerçekte aramız birisi yüzüne bozuldu gibi, daha doğrusu o bana değer verirken başka birisine değer vermeye başladı ve rüyamda ise onunla bu konuyu konuşuyordum onunla, geçirdiğimiz onca zamana ne olacak vs vs tarzı. Neyse, konuşma o an için son bulmadan önce bana bir tane şu özlü sözlerden olur ya, ondan yolladı ama hatırlamıyorum tam olarak o sözü fakat sanki aramız tekrar düzelmiş ve tekrar eskisi gibi olmuş gibi bir sözdü sanki, yani tam olarak özlü söz değildi hatta söz biraz komikti ve komiklik olsun diye bilerek yollamıştı, tekrar sohbet edelim gibisinden, yani benim anladığım buydu, rüyamda o sözü atınca biraz o söz üzerine kafa yorduktan sonra bu aklıma geldi, yani sevdiğim kızın benimle tekrar eskisi gibi olmak isteyebileceği aklıma geldi. Neyse, yanımdaki arkadaşım ise bana şey diyor: "Şu adaya gidelim" diyor ve ben de olmaz diyorum, tekrar tekrar ediyor bu olay. Sonra ben en sonunda ya evet diyorum ya da ben hayır diyorum hala ama dümen onda olduğu için gemiyi sürmeye başlıyor. Neyse, önümüzde de, bottan çıkartma tekneleri olur ya, işte onlardan var birkaç tane o çıkartma teknelerinin hemen önünde de bir tane daha savaş gemisi var. Biz yine bu olayı tartışırken o çıkartma teknelerinden birisine az kalsın vuracakken buna bağırıyorum şimdi vurucan dümeni çevir diye ve hemen çeviryor. Tabiri caizse savaş gemisiyle drift atmak gibi bir şey oluyor bizim bu yaptığımız. Biz tam çarpmaktan kurtulduk derken bu seferse başka bir savaş gemisine çarpmaktan kurtuluyoruz. Sonra o: "Karaya çıkalım"diyor ama ben pek istemiyorum fakat dümen onda olduğu için savaş gemisini hızla karaya sürüyor ve karaya yaklaşık 20-30 metre mesafede gemiyi yanlatıyor ve gemide karaya yan olarak çarpıyor sertçe ve biz de o çarpmanın şiddetli etkisiyle bayağı yükseğe uçuyoruz. O kadar yükseğe ki büyük bir ağacın boyuyla eş değer. Ki zaten gittiğimiz yön de büyük bir ağaç. Neyse ağacın yapraklarına dalıyoruz ve ağacında altında toprak olması gerekirken kum var ama bir yere kadar sınırlı bu kum. Neyse arkadaş ağacın dibindeki o kuma düşüyor, ben de kumla toprağın birleştiği yere düşüyorum hemen hemen ve düştüğüm anda ise rüya bitiyor. Bu arada hava çok güzel, o gördüğümüz kara yemyeşillik, ağaçlar falan var ve ev, beton vs yok.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzerlik Tohumu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda tuvalette gerçekleşen durumlar iş hayatındaki rakiplerin, mücadelelerin, başarı için emek vereceklerinin bir işaretidir. Bu konudaki performansın etrafındaki bir çok kişi geride bırakacak türden olacağı için önün açık olarak görülmektedir. Eksiklerini tamamlaman, başarıya odaklı olman, ilme, bilime olan yatkınlığın ve merakın sayesinde çok iyi yerlere geleceksin biiznillah. Kendini savaş gemisi içerisinde bulman da yine aynı tabire işarettir. Yani vizyonunun yüksek oluşu, dikkatleri üzerine çekmene neden olacak. Bu kötü bir durum olmamakla birlikte meyveli ağacın taşlanması misaline benzemektedir. Yılmadan mücadeleni göstermeye ve zaferlere imza atacağına delalet eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada umreye gitmeye hazırlanmak

18-Unexpected
Merhaba. Rüyamda sevdiğim kızla mesajlaşıyorum. Bir nedenden dolayı o sevgilisinden ayrılmış ve benimle konuşuyor. Neyse konuşurken bayağı eğleniyoruz, ikimizinde yüzünü güldürecek konulardan bahsediyorduk. Daha sonra sevdiğim kız bana şöyle dedi: Sanırım sevgim sana karşı tekrar artıyor dedi. Beni o anda büyük bir mutluluk kapladı çünkü onu çok istiyordum. Rüyanın devamını hatırlamıyorum. Gerçekte ise sevdiğim kız bana aşıktı, ben de ona ama ikimizde sanırım ayıp olmasına diye birbirimize bunu söylememiştik. Birkaç ay sonra ben başkasına aşık oldum ve onun da sevgisi bitti ve sonraysa o aşık olduğum kız benden ayrıldı ve kötü bir duruma düştüğümde beni o kaldırmıştı yavaş yavaş. Daha sonra ben ona aşık olduğumu söylemiştim ama onun sevgisi bana karşı bitmiş gibiydi, aslında bir yandan beni istiyor, bir yandan da istemiyor gibi bir tavrı vardı. Neyse birkaç ay sonra okullar başladıktan sonra, biraz zaman geçti ve o, başka birisine aşık olduktan sonra konuşmamaya başladık. Ben de bunun üzerine WhatsApp’ı ve Instagram’ı sildim, kendi işime doğru yönelmeye çalışıyorum şimdi. Belki bu kaldırdığım uygulamaları tekrar yüklerim. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

Tohat
Merhaba. Bu rüya gerçekte olmasını arzuladığın bir durumdur. Sevdiğinin sana geri dönmesini ve sevmesini istemen rüyanda açık bir şekilde duruma yansımıştır. Tüm görülen rüyaların tabiri olmaz bu rüya da bunlardan biridir. Dolayısıyla akla takmamak ve hayırlısını dileyerek geçmek en doğrusudur. Allah hakkıyla bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada tekerlekli sandalye görmek

rüyada mesaj gelmesi, rüyada telefona mesaj geldiğini görmek, rüyada telefona mesaj gelmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada tarla bahçe görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada telefona mesaj gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.