Anasayfa
15 Ağustos 2022, 7:56
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede okul ve öğrenci görmek

İstiharede okul ve öğrenci görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben bu gece istihare duası okudum sevdigimin benim için hayirli olup olmamasi için.Aslinda ben ogretmenim.Ruyamda da okuldayim bir ogrenci beni çok incitiyor.Laf sokuyor bana.Bende mudireyi cagiriyorum ki o ogrenciyi sakinlestirsin.Bilmiyorum istihare ile alakalimi.Belkide karisik bir ruya.Yardim eder misiniz.Tesekkurler

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı gül bahçesi görmek

Yorum: İstiharede okul ve öğrenci görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan içine gelen hisse göre değerlendirilebilir. Zaten istiharede esas önemli olan rüya değil insanın içine gelen hissi önemlidir. Ona göre bir işaret kabul edersin. Eğer için yinede rahat etmediyse istihareyi tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında okul görmek

istihare ruyasinda öğrenci gormek, istihare de öğrenci görmek , istiharenin rüyasında öğrenci görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede koli görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede okul ve öğrenci görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.