Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:57
fikih
Abone

Gusülde diş arasında et parcası

Gusülde diş arasında et parcası

SametBey
selamun aleykum gusül abdesti almadan önce dis ipi ve dis fircasi kullandim fakat gusül abdesti aldiktan sonra yaklasik 5 6 saat sonra disimin arasindan et parcasi geldi gusül etmem gerekirmi tekrardan


Yorum: Gusülde diş arasında et parcası

arifselim
Aleykum selam. Gusül abdestini alırken dişler arasında kalan ufak tefek yemek kırıntıları gusle engel değildir. Şayet gusül esnasında bir yerin yıkanması unutulursa da hatırlandığı zaman sadece o yerin yıkanması yeterli olur.

Bu kategoride yer alan Eşlerin birbirini yanaktan öpmesi namaz abdestini bozar mı. Mesela işten eşi gelirken karşılamak gibi. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde diş arasında et parcası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.