Anasayfa
5 Haziran 2022, 19:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ziyaretgah görmek

Rüyada ziyaretgah görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben rüyamda bir ziyaretgaha gitmisim.Annem ve teyzemle birlikte.Kabrin ustunde buyuk kus var.Anneme soruyorumki bu kus neden burada.Annem bana o kus kabri koruyor dedi.Arkada da coklu kuslar oluyor.Ben dilek tutuyorum sevdigimle ilgili.Hocam lütfen yorumlarmisiniz


Yorum: Rüyada ziyaretgah görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bu rüya kötü insanlardan, kazadan ve beladan uzakta olmak ve geçmiş hataları tekrar etmemeye delalet eder En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzden kurt çıkması

rüyada ziyaretgah gormek, rüyada ziyaretgah görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Ya Cami esmasını zikretmek nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ziyaretgah görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.