Anasayfa
2 Aralık 2022, 0:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hz Yusuf’u görmek

Rüyada Hz Yusuf’u görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.Ben rüyamda Hazreti Yusuf’u gördüğümü sanıyorum.Başımın üstünde biri var ben korkuyorum. Bana korkma diyorlar.Gözünü aç diyorlar.Açıyorum sanki Hazreti Yusuf odada bana ne istiyorsun diye soruyor?bende sevdiğimi hiç göremiyorum onu görmek istiyorum diyorum.Ve kayboluyor.Lütfen yorumlar mısınız. Teşekkürler


Yorum: Rüyada hazreti yusufu gördüğünü sanmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişi yabancılarla karşılaşır ve bazı sıkıntılı dönemler atlattıktan sonra feraha erişeceği şekilde tabir edilmiştir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Kadir gecesinde görülen rüyalar hakkında

Sohbet

Nevfel
Selamun Aleyküm, ben evli ve iki evlat babasıyım(34)
Rüyamda bir erkek bana hz. Yusuf A. S. ile alakalı birşeyler anlatıyordu (ne söylediği aklımda değil ama uyandığımda huzurluydum) gördüğüm erkeğin saçları ensesine kadardı ve sakalı vardı temiz yüzlüydü!
Rüyamı tabir ederseniz çok sevinirim!
Allah’ın c c bereketi ve rahmeti üzerinizde olsun inşAllah!

Okudunuz mu?  Rüyada kafanın kanaması görmek

Yorum: Rüyada Hz Yusuf’u görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sana anlatılan kıssa hazreti Yusuf’un hayatını okuyup onun hayatından dersler çıkartarak hayatına tatbik etmen ve ondan örnek alman gerektiği yönünde tabir edilmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Tubisseo
SElAmın aleyküm.Bu rüyayı 15 yaşımda açıkken namaz vb hiçbir şeye başlamadan önce gördüm sabah ezanı okunuyordu ben kalktığımda .Rüyamda çarşaf gibi kahverengi bir kıyafet var.Bembeyaz bir yerdeyim hiçbir şey yok.Uzaktan biri yaklaşıyor bu kişi Hz Yusuf. Yüzü hariç tüm bedenini görüyorum ama yüzü çok parlak göremedim.Ben hiç konuşmadım bana yaklaştı ve şimdi nasılsan ilerde de hep böyle kal ve asla yalan söyleme dedi. Biraz uzaklaşıp birgün tekrar geleceğim dedi. Ve kayboldu. Çok korktum uyandığımda. Bugün 25 yaşımdayım ve yalan söylemiyorum uzun zamandır.Bir yıldır yaklaşık rüyalarım çıkmaya başladı .Bende korkuyorum.Hepsi çıkar mı Rabbim bana neden böyle bir hikmet verdi.yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada birinin sana cünüp demesi...

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyada peygamber görmek hayırlıdır. Bunda korkacak bir durum yoktur. Aksine sevinmen gerek ki herkese nasip olmayacak rüyalardır. Özellikle dini gereklerini yerine getirme, ahlaki meselelere dikkat etmek, Allah yolunda Allah’ın emir ve buyruklarını yerine getirme, ona itaat etme gibi kul’un asli görevlerini uygulamaya delalettir. Bu senin hakkında en hayırlı gerçektir. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Adıyaman kahta ya çağrılmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam. Bekar ve 25 yaşındayım. Rüyamda ablalarımla oturmuş ve konuşuyorduk. Ablalarımdan biri diğer ablama sinirlenerek hoşlandığım erkek arkadaşım için iyi biri olmadığını söyledi(gerçek hayatta ben erkek arkadaşımdan hoşlanıyorum ama onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum.) Ablam öyle söyleyince ben içten içe üzüldüm. Daha sonra ablam bana rüyasını anlatmaya başladı rüyamda peygamberimizi gördüm dedi-(ben uyandığımda ablamın hangi peygamberi gördüğünü ismen hatırlamıyorum.) Ablamı dinledikten sonra kendimi dershanenin sınıfında olduğumu gördüm. Tarih öğretmenimiz ders anlatmış ve beyaz tahtaya siyah kalemle ders notlarını yazmıştı ben tahtaya baktım ve yazıların son kısımlarına yakın yerde Yusuf ile Züleyha yazılmış olduğunu gördüm. Sizce rüyam ne anlama geliyor hocam? Yorumlayabilir mısınız. Allah razı olsun sizlerden

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri ihlas suresi okumak

Tohat
Hayırlı günler. kesin bir yorum yapmak zordur. Fakat olumsuz bir mana içermemektedir. Rüya sahibinin hayatıyla ilgili kararları genel olarak duygularıyla verdiğine mantığını geri plana attığına mantığının da önemli olduğu bilincinde olması gerektiğine, istikbalinin maddi ve manevi olarak rahat, huzurlu, mutlu bir şekilde geçeceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Seher vaktinde görülen rüyalar

rüyada hz yusuf

Bu kategoride yer alan Rüyada hoca görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hz Yusuf’u görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.