Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
sizden9
Abone

Yanlışlıkla komşunun ayakkabılığını kırdım kul hakkımıdır?

Yanlışlıkla komşunun ayakkabılığını kırdım kul hakkımıdır?

Destiny
Çok zarar yok yani sadece üst kısmı kırılmıştı kırılma dediğim 2 tane çok büyük olmayan parça vardı, 5-6 cm felan. tahtanın üstünün yarını kırılmıştı yani. Bu kul hakkımı


Yorum: Yanlışlıkla komşunun ayakkabılığını kırdım kul hakkımıdır?

arifselim
Azda olsa bu durumda komşuna haber vererek özür dilemeli ve hakkını helal etmesini söylemelisin. Bu zararı telafi etmeyi teklif edebilirsin mesela. Bundan komşunda hoşnut olacaktır.

Okudunuz mu?  Tesettürle ilgili soru: Kaç yaşında örtünmem gerekiyor?

Yorum: Yanlışlıkla komşunun ayakkabılığını kırdım kul hakkımıdır?

DekuHarun
Sakin bir şekilde arifselim arkadaşımızın söylediği gibi telafi edebilirsin zarar küçük olabilir ama kul hakkı kul hakkıdır bence oda seni takdir eder davranışından

Bu kategoride yer alan Eşim inançlı fakat amel etmiyor ne yapmamı önerirsiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlışlıkla komşunun ayakkabılığını kırdım kul hakkımıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.