Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğini görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben rüyamda teyzemlerin kapılarının önündeyim sınıf arkadaşım olan kızla sarılıyorum bir bakıyorum sevdiğim çocuk bana doğru geliyor.Benimle el ele görüşüyor.Ben ona nasılsın diye sorduğumda bana cevap vermiyor.Sonra aniden yağmur yağıyor.Bir bakıyorum babamın yeşil arabası var.Arabanın yanında tavuklar var.Tavukları arabaya koyup ıslanmamak için arabaya biniyoruz.Güya arabayı ben kullanıcam.Arka koltukta sevdiğim ve arkadaşı oturmuş.Ben arkadaşına lütfen arabayı sen kullanırmışın onunla yalnız konuşmak istiyorum söylüyorum.Sevdiğim benim yüzüme bakmıyor somurtgan duruyor.Onu yanağından öpmeye çalışıyorum beni itiyor.Bu kadar.Lütfen yardım edermisiniz


Yorum: Rüyada sevdiğini görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan hayırlıdır. Bu rüya gönül verilen kişiden müjdeli bir haber alınacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına tabir edilir. Ayrıca iyi bir çevreye sahip olmaya ve dost ve arkadaşlarının çok olması manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada sevdiğini görmek

Kayıtsız Üye
S.a. rüyamda sevdiğim adamla arabada gidiyoruz o arabayı kullanıyor ben arka koltuğa uzanmıştım. Ağaçların yanında geçiyoruz, traktör görüyoruz. Biz sürekli sohbet ediyoruz ben nereye gidiyoruz diyorum geçiyoruz dolaşıyoruz diyor.


Yorum: Rüyada sevdiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya insanın iş hayatında ve aile hayatında yaşanan sıkıntıların en kısa sürede son bulacağına ve yaşanan sorunların çözüme ulaşacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba.Ben rüyamda ne zaman sevdigimi gorsem islerim hep ters gidiyor.Bu ne demek acaba?teşekkürler


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyaların eğer bilinçaltına yerleşen şeylerden kaynaklanmıyorsa ancak tek tek yorumlanarak tabir edilebilir. Bu şekilde şunun nedeni şudur diyemeyiz.


Kayıtsız Üye
Selamn alykm hocam. Ben sevdiğim yanna gidecektm başka bir şehre gitmeden önce onu bir evde oturrken grdm çıplaktı çok pürüzsz ve güzldi. Ayağa kalktı gülğmseyerk yanıma geldi ama gelirken kolları ve başı yok oldu. Korktum. Sarılmaya gelyrdu.


arifselim
Aleykum selam. Baş, akıl, idare ve yönetime işaret eder. Kollarda yardımcı anlamına gelir. Bu rüya bazı eksikliklere veya bazı işlerdeki noksanlıklara alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini araba kullanırken görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda sevdiğim kişiyi görüyorum hava çok güzel. birlikte bir deniz kıyısındayız o yüzüyor ben de onu izliyorum arada ben de giriyorum denize. Sonra onu şehir dışına uğurluyorum kucaklayarak islerini halledip dönecekmış.ayrılırken bile çok mutluyduk. ŞİMDİDEN teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. İki farklı şekilde yorumlanır. Sevdiğinden alınacak güzel bir habere, ondan bir fayda görmeye ve mutlu olmaya tabir edilir. Bazende beraberliği olanların beraberliklerinin bitmesi anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a ben rüyamda sevdiğim erkeğin yanımda başka bir kızla mesajlaştıvını gördüm ama buna hiç bişey yapmadım ne anlama geliyor


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin o kimseyi çok kıskandığına yorumlanır. Normalde bir çok insan ister istemez bilinçaltına yerleşen şeyleri görmesi çok normal bir durumdur. ve çok önemli bir tabirleri de olmaz. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.

 


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm,
Rüyamda sevdiğim kişi ile beraber deniz gibi bir yerde bir tahtanın üzerinde dalgaların üstümüzden geçtiğini ve çok gülüp eğlendiğimizi gördüm özellikle bir dalga vardı ki neredeyse 6 katlı apartman yüksekliğindeydi üstümüzden geçerken ve su çok berraktı. Çok mutluydum. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim hayırlı günler ve hayırlı kandiller dilerim…


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen dev deniz dalgaları sıkıntılara işaret eder. Bunu sevinçle karşılamak ve berrak bir şekilde görmek, Allah’ın izniyle engelleri rahatlıkla aşacağınıza tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Rüyamda ben bir mevlüde katıldığını ve sevdiğim erkeğin de orada olduğunu görüyorum. Ama onun bulunduğu oda çok havasız iceri girip biraz kızıyorum diyorum ki bu odanın hali ne diyip odayı havalandırmak için pencereyi açıyorum. Sevdiğim de hâlâ o odada ve bana çaktırmadan bakıp gülüyor. Mevlüt büyük bir evde oluyor ev iki katlı. Merdivenleri basamaklarına biz kızlar dizilmiş oturuyoruz. Orada otururken bir erkek çocuk bana bir mektup uzatıyor ve sevdiğim kişiden geldiğini söylüyor. Ben önce elimi uzatıp almaya çalışırken, ben tekrar elimi geri çekip alamam diyorum. Mektup bir sayfa dolu yazılar var içinden sadece Cuma Bayramı diye bir yazı dikkatimi çekiyor. Rüyamı yorumladığınız için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Sirke Gitmek/Sirk Görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada sevgilinin görüldüğü rüyaların çoğunluğu bilinçaltı rüyalar olarak kabul edilir. Bu rüyanın en açık yorumu ise, sevineceğin bir gelişme olmasına ve bir haber almana tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben rüyamda sevdiğim çocuğu gördüm beraber bir evdeydik başkalarıda vardı evde o hiç konuşmadan telefonuyla uğraşıyordu bende kapalı biri olduğum halde üstümü çıkarmıştım başım açık üstümde de kısa kollu bişey vardı birden kendi kendime ben onun yanında nasıl başımı açtım diye düşünüyodum çocuk bana bişey sordu ve öyle uyandım ayrıca bu rüyayı gördüğüm gece başka bir rüya daha gördüm rüyamda kirpiğime dokunuyodum ve birden bir sürü kirpiğime dökülüyodu elime ve çok üzülüyordum anlamı nedir


arifselim
Hayırlı günler. Gördüğün her iki rüyanda birbiri ile ilgilidir. Bu rüyalar sana bir ikazdır. Günahlara ve delalete düşmemek için çok dikkat etmen gerekir. Seni haramlara bulaştırmak isteyen birileri olur ve sende bunlara uyarsan büyük bir sapkınlık ve itikat bozukluğuna düşmekten korkman gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda sevdiğim kişi evimize gelmiş annemlerle oturuyoruz sevgilim ve ben diğer odaya geçiyoruz sarılıyoruz ben çok mutlu olduğumu hissediyorum. Daha sonra büyük bir otel görüyorum etrafıma bakıyorum kaydıraklar havuzlar deniz görüyorum. Beyaz bir elbiseyi üzerime tutuyorum gelinliğe benziyor ama giymiyorum sadece üzerime tutup kendime bakıyorum. Acaba rüyam ne anlama gelmektedir, yorumlarsanız sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada siyah varlık görmek

arifselim
Merhaba. Bir ciddi gönül ilişkisi olanlar için bu rüya evlilikle yorumlanır. Sevineceği ve mutlu olacağı gelişmelerin olacağına ve beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret olarak yorumlanır. Bazende bu tür rüyalar bilinçaltı düşüncelerden kaynaklanır ve tabir edilmezler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Rüyamda kendimi sevdiğim kişinin üniversitesinde görüyorum(farklı şehirlerdeyiz normalde)
Orada bir hoca ile görüşürken karşıdan o geçiyor ve beni görüyor şaşırıyor hafif tebessüm ediyor sonra ben çok heycanlanıyorum hoca ile görüşmemi bitirdikten sonra dışarı çıkıyorum ailem beni dışarda bekliyor annem babam abim
Sonra sevdiğim kişiyi de görüyorum babama yardım ediyor babam da ona yeşil bir elma ikram ediyor ben çok şaşırıyorum bu duruma (çünkü ailem tanımıyor kendisini)
Sonra abim ona diyor ki haberleşiriz sonra görüşürüz diyor oda görüşürüz diyor arabaya biniyorum gidiyoruz
Yorumlarsanız sevinirim
Allah a emanet olun


arifselim
Aleykum selam. Güzel bir rüyadır ve genellikle gönül ilişkisi olanların sık sık gördüğü benzeri rüyalardan kabul edilir. Bu rüya çok sevineceğin güzel gelişmelerin olacağına ve bazende müjdeli haberler alacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Ben gerçekte hoşlandığım ama kararsız kaldığım bir kişiyle rüyamda evlilik kararı alıyordum sonra turşu bidonu gördüm içinde karışık muz turşusu falan vardı ve ben o tursuyu kuruyordum ona sarımsak kaç tane koyacaktık falan diyordum. Ne anlama gelir. Teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Gönül ilişkisi olanlar için sevinç ve mutluluğa vesile olacak gelişmelere işaret olarak yorumlanır. Ayrıca bu tür dönemlerde görülen rüyaların çoğu bilinçaltı olabilir ve tabir edilmez. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye

Selamun aleyküm rüyamda sevdiğim insanı gördüm sıfat olarak tam benzemiyor ama ben ona onun ismiyle hitap ediyorum. Bir tişört var üstüne besmele-i şerif yazılmış annem diyor ki bunu kim yazmış.. haya ederek ona bakıp ismini söylüyorum sonra karşıma geliyor ve baş ile işaret parmaklarımızı birbirine dokundurup ölçüyoruz hangimizinki daha uzun diye

Okudunuz mu?  Rüyada silah sesi duymak nedir

arifselim
Çok güzel, çok anlamlı ve çok hayırlı bir rüyadır. Umudun kesildiği, çarelerin tükendiği ve herşeyin sonu olduğunu düşündüğün bir anda herşeyin bir anda düzelmesine ve yoluna gireceğine yorumlanır. Bazende kendine çok yakın olan birinden bir destek görerek rahatlayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda sevdiğim insanı gördüm sıfat olarak tam benzemiyor ama ben ona onun ismiyle hitap ediyorum. Bir tişört var üstüne besmele-i şerif yazılmış annem diyor ki bunu kim yazmış.. haya ederek ona bakıp ismini söylüyorum sonra karşıma geliyor ve baş ile işaret parmaklarımızı birbirine dokundurup ölçüyoruz hangimizinki daha uzun diye


arifselim
Aleykum selam. Birbirini seven ve gönlü olanlara bu rüya sevinecekleri gelişmelere ve evlilik için atılacak olan adımlara bir işarettir denilebilir. Çok fazla duygusal olanlar için ise bu tür rüyalar psikolojiktir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
2.arkadaşimin gördüğü rüya sanki beni istemeye gelmisler gibi o diyormuş ki kız çok güzel bu oglana nasıl veriyorlar ki diyormuş ana rüyada erkek yok babamda pek vermek istemiyormus bu rüyada da yine beyaz mavili bir eşarp takmisim yüzüm çok güzelmiş bu rüyaları hem gören kişi için hem de benim için yorumlar mısınız ben de etkileniyor muyum


arifselim
Merhaba. Birinci görülen rüya güzel bir rüya olsa da aslında bunlar ancak bilinçaltı rüyalar olarak kabul edilir. Özellikle de gençlerde ve okulla ilgisi olan kimselerin bu rüyaları görmesi normaldir ve tabirleri de yoktur. İkinci rüya ise seninle ilgili olarak yorumlanır. Gerçek hayatta da seni istemeleri ile ilgili veya evlilikle ilgili olarak gelişmelerin olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada saç dökülmesi Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kız ayakta ben sandalyede oturuyorum bana bir şey yazdırıyordu sol elimde bir kağıt mı vardı elime mi yazıyordum hatırlamıyorum şu an o benim onu sevdiğimi bilmiyor arkadaşız ve son zamanlarda biraz daha fazla konuşmaya başladık o beni seviyor mu sevmiyor mu bilemiyorum ama şu an ona düşüncelerimi belirtme aşamasındayım bu rüya beni çok ikileme soktu. Cevap verirseniz çok mutlu olurum.


arifselim
Rüyalara fazla takılma çünkü adı üstünde bunlar sadece rüyadır. Duygusal bir sürece girenler ve tek taraflı gönlünü kaptıranların benzeri böyle rüyaları görmek normaldir ve tabiri yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir ve en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Meryem000
Hayırlı günler, rüyamda sırada oturuyordum yanımda kız arkadaşım vardı,(daha önce Arapça kursuna gitmiştim), önümde Arapça notlarim açıktı, arkamdaki sırada sevdiğim adam oturuyordu üzerinde bembeyaz gömlek vardı, ona selâm verdim, yüzü kızardı ve başını sallıyarak selamımı aldı sonra arkasına doğru yaslandı,
Ben önüme hafifçe dönüp ona ders notlarımı anlatmaya başladım…
Rabbim inşAllah hayırlı etsin, yorumlarsaniz çok makbul olur, Allah razı olsun


arifselim
Hayırlı günler. Sevgililer veya tek taraflı birini sevenler sık sık birbirleri ile ilgili rüyalar görürler. Ne var ki bunların çoğunun anlamı yoktur. Sevgisinin veya yaşadıklarının etkisinde kalarak görülürler ve tabirleri olmaz. Bu rüyanda olumsuz bir yorum olmasa da özel bir şekilde yorumlayamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçek hayatta gönül verdiğim kişinin çalıştığı yerdeydim akrabalarım ve ailemle birlikte, kalabalıktık. Kedisi gerçekte de bir kafe işletiyor. Yemek için masalara oturmuş bekliyorduk o da çalışıyordu. Yüzünü bir iki defa görebildim hep arkası dönüktü. Bu kişi gerçek hayatta beni tanımıyor, sevdiğimi de bilmiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Sahra Görmek (imam nablusi)

arifselim
Böyle bir rüya sadece bilinçaltıdır. Bundan başkada bir yorum yapılamaz. Çünkü insanın düşündüğü bazı şeyler bir şekilde rüyasına yansıması son derece normaldir ve tabiri de olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam sevdiğim kadın öğretmen ben de o okuldayım.
Rüyam da sevdiğim kadın ile öğretmenler odasında oturuyoruz elini avucumun arasına almışım el ele tutuşuyoruz öğretmenler kendi aralarında muhabbet ediyor gülüyor sevdiğimle bir şey konuşup konuşmadığımızı hatırlamıyorum ama gülüyordu ya da gülüyorduk
Öğretmenler aralarında muhabbet ediyordu ama bir yandan da o ara bizlere baktıklarını hatırlıyorum sizden isteğim iki şekilde yorumlamanız
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.


arifselim
Bu rüya ancak senin ve o kişinin durumu tam bilinirse doğru yorumlanabilir. Çünkü bu tür dönemlerde görülen bu tür rüyaların çoğu bilinçaltıdır ve yorumu yoktur. Bizim görüşümüze ve anladığımıza göre de bunun özel bir yorumu olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; okuldayım ve teneffüsteyiz, yeni arkadaşlarla beraber, sevdiğim kızın arkadaşlarıyla beraber sanki. En üst kattayız yine ve en üst katta benim bölümüm olan bilgisayar laboratuvarları, derslikleri falan var.(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)


arifselim
Aleykum selam. Bu anlattıkların rüyayı etkilemez. Rüya sahibi eğer karşılıksız bir sevgi yaşıyorsa bu gördükleri ancak yoğun duygular yaşamaktan dolayıdır ve hiç bir özel yorumları olmaz. Ayrıca ele geçecek olan imkanlara, başarılara ve elde edilecek fırsatlara işaret olarak tabir edilir. En doğrusu ise Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda bir yere giriyorum.içerde camlı bir dolap var içinde de ilim kitapları ve kuranda var sanırım. .rüyamda bu kitaplığın önünde dizüstü oturmuş bir şekilde hoşlandığım erkek var.onun yüzünü kitaplığın camlarına yansırken görüyorum utangaç bir tebessümle başını eğiyordu………..

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

başka bir rüyamda da yine aynı kişi evimdeydi bende pencerede asılı olan beyaz bir perdeyle yüzümü örtüp odadan çıkmaya yelteniyordum ondan saklıyordum yüzümü galiba haram diye utanmıştımda.oda odanın içinde ayakta öyle duruyordu..

yorumladığınız için şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. İçten gelen samimi ve gerçek duygularının rüyana yansımasıdır. Aynı zamanda güzel haberlerin bir işaretidir. Diğer rüyan ise, nasip ve kısmetin açık olması ile iffetine dikkat etmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda sevdiğim kişiyi bizim evin damında bir arkadaşıyla karşılıklı sandalyede oturmuş konuşurlarken gördüm bende dışarda elimde bir kutu gül lokumunun toz şekerini üflüyordum yanımda başkalarıda vardı iki erkek asyalı idi çok samimi arkadaşlardı bende kıskanmıştım onları biraz karışık bir rüyaydı yanımdakilere kızıyordum benimle ilgilenmiyorlar diye eve gidiyordum aklımda sadece bu kısım kalmış..sevdiğim çocuğun benden haberi yok yalnız..tabir ettiğiniz için Allah razı olsun şimdiden..


Tohat
Rüyanız gerçek hayatta tam tersi doğrultusunda gerçekleşeceği şeklinde tabir edilir. Yani rüyanızda erkek arkadaşınızı görmeniz ve ettraftan kimsenin ilgi göstermemesi gerçekte size olan ilgi konusunda artış meydana gelecektir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Dün Baya Bir Dua Etmiştim Yatmadan Öncede Namaz Kılıp Kenzül Arş Duası Yapmıştım Gece Yattığımda Sevdiğim Kişiyi Gördüm İlk Başta Evdeydi Ben Oradaydım Ama kimse benim olduğumu bilmiyordu herkes oturuyordu Kızın rüyamda sevdiği vardı mutlulardı üzülüyordum haliyle ama her yerde izleyebiliyordum dışarıda geziyorlardı gezdikten sonra bisiklete biniyordu kız ve çocuğu takip ediyordu ben sevdiğim kişiyi izliyordum çocuk biraz öndeydi arkadan bir çocuk kıza sesleniyordu oda bakıp yoluna devam ediyordu o çocukta arkasına takılıyordu ama bir anda sevdiğim bisikletten düşüyordu o sevdiği çocuk ise hemen yardım edip kaldırıyordu sarılıyorlardı ben çok üzülüp kıskanıyordum keske ben olsaydım diye hatırladığım kadarıyla bu kadardı belki devamıda olmuştur

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sizi üzecek bir durum yaşayabilirsiniz. Bu geçmişte yaşadığını bir olayın tekrar canlanmasıyla da gerçekleşebilir yeni bir durum da olabilir. Kabuğunuza çekilmenize neden olabilecek, hayattan bir süreliğine kopma aşamasına gelmenize neden olabilecek bir sorun olabilir. Dua edip tevekkül etmek en doğrusu. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Benim sevdiğim kişi bizim komşumuz ve oda beni seviyor ama sevgililik gibi bir durum söz konusu değil.Rüyamda bı basket maçı var ve bu basket maçını düzenleyenler onun babası ve ortakları.Bu maça benim ailemi de davet ediyolar ve maçtan önce bı yemek yiyelim diyip bizi evlerine çağırıyolar.Bizde ailecek gidiyoruz ama biz otururken sevdiğim kişi utandığı için yanımıza gelmiyor sonra yemek hazırlanıyo ve oda geliyor yemekten sonra da herkes maça gidiyo sadece ben annem o ve onun annesi kalıyo bizde evimize gidiyoruz.Sonra ben dışarı çıkıyorum ve hemen oda çıkıyo uzaktan sadece sürekli birbirimize bakıyoruz.Bi yorumu var mıdır varsa yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Görülen yemeklerin güzel ve lezzetli olması rüyanın tabirini etkiler. Eğer beğendiğiniz yemeklerse rızık sahibi olup bereketli bir hayat süreceğinize güzel değilse aksi bir durum yaşayabilirsiniz. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm hocam, babaannem rüyasında beni görmüş. Elimde altın bir kılıçla geliyomuşum, babaanem sormuş demiş ki Didem bu kılıcı kim verdi sana diye ? , bende demişim ki camiden geliyorum orada verdiler bana, üzerimde de siyah kolsuz bir palto varmış..Bu rüyadan bir kaç gün önce diş ağrısı çekmiştim o mu acaba babaannemin rüyasına girdi diye düşündüm..Yorumunuz için şimdiden çok teşekkür ederim hocam..


arifselim
Aleykum selam. Rüyada görülen içinde gören kimse içinde hayırlıdır. Bu rüya güven, emniyet, huzur ve koktuğu şeylerden kurtulacağına dair bir işaret olarak yorumlanır. Bu rüyanın çektiğin diş ağrınla bir ilgisi yoktur. Gördüğün rüyanın hayrını dilemen yeterlidir zaten. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sigara içmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Yıllardır birini seviyorum ama kavuşmak nasip olmadı/olmuyor. Rüyamda sevdiğim adam ve birçok kişinin bulunduğu bakkal gibi bir yerdeyiz. Sevdiğimle konuşmuyoruz, kavgalı gibiyiz. Sonra ben bir kağıtta yazılan yanlış bir hesap görüyorum ve bu böyle değil demek için başka biriyle sevdiğime iletiyorum o da itiraz ediyor falan derken sonra kavga çıkıyor sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam bir adam ve sevdiğim benim yüzümden kavga ediyorlar ve hatta adam yumruk atıyor. Devamını hatırlamıyorum. Tabiri nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Yetiştirilmesi gereken işlerin aksaması, telaşa düşülmesi ve hedeflerine ulaşamamanın verdiği bir huzursuzluğu ifade eder. Belkide bu yaşadığın sorunların rüyana bir şekilde yansımasından ibaret olan bir rüyadır diyebiliriz. Zaten her rüyanın bir yorumu olması gerekmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Okulu çoktan bitirdim.Rüyamda sevdiğim çocukla okuldayız bana yaslanıp öğretmeni dinliyor.Yorgunuz ikimizde.Elimi yüzümle kapayınca öğretmen ikimizinde saçından tutup yavaşça yoluyor.Derse konsantre olmamızı istiyor.Sonra bir kanepede oturuyoruz sevdiğimle.Ben ona:”Sen gerçekten nişanlı mısın?” Diyorum.O da bana cevap vermiyor ama gülümsüyor.Sonra şiir okuyarak hayır nişanlı değilim diyor.Bir kaç ay önce onun gerçekten nişanlandığını duymuştum.Şimdi neden rüyama böyle girdi bilmiyorum.Yorumlarsanız sevinirim.Teşekkürler


Tohat
Merhaba. Özel hayatında yeni bir gelişmeye tanıklık edip çok güzel günlere kapı aralayacağına, hayatına girecek olan kimse ile mutlu olup neşeleneceğine işarettir. Anlattıklarından yola çıkarak rüyanın bilinçaltı olduğu gerçeği de göz önüne alınmalı ve düşüncelerindekinin yansıması olabileceği de düşünülmelidir. Doğrusunu ancak Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
merhaba rüya içinde rüya gördüm bizim bina kapısı hep kapalı olur gelen birine anahtar atıyoruz o açıp yukarı çıkıyor, sevgiğim çocuk gelmiş kardeşim ona anahtar atıyor, o açıp bize çıkıyor içeri geldi benim iki elimden tutup dudağımdan öptü ama ben öpmedim , ve bana sen öpmediğin için seni seçtim diyor. orada uyanıyorum tabi yine rüyadayım sanki o yaşanan herşey gerçekmiş gibi yine bana aynı şeyi söylüyor sen beni öpmediğin için seni seçtim diyor ve uyandım. yorumlarınız için tşk ler. (bekar bayan)

Okudunuz mu?  Rüyada siyah uzun elbise giymiş beyaz tenli birini görmek

Tohat
Merhaba. Hayırlı gelişmelere gebe olan olaylara işarettir. Rüya sahibinin özellikle özel hayatıyla alakalı güzel gelişmeler yaşayabileceğine yönelik olup mutlu olacağı kendisine sürpriz olacak olaylara tanık olabilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben sabaha karşı, rüya da sevdiğim erkeğin evinde uyanıyorum tüm ailemde orada uyuyordu oda başka bir odadaydı ben mutfağa gittim kötü bir koku geliyordu yere baktığımda büyük bir balık vardı bende sevdiğim erkeğin odasına gidip onu çağırıyordum sonra sanki başka bir evdeydik bana telefonunu getirmesini söyledi bende gittim getirdim ve telefonunu karıştırdım sonra o telefonunu almak istedi ben vermedim o güldü abisi bizi gördü bana kardeşime aşık olan kız sen misin diye sordu bende evet dedim ve uyandım bu rüyayı yorumlar mısınız lütfen.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüya sahibinin ileride evleneceği kimse ile ilgili Allah’a sığınarak ahlakının güzel olması için dua etmesi, bu konuda doğru adımlar atması gerektiğine isarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada sevdiğini görmek, rüyada sevdigini görmek, rüyada sevdiğini

Bu kategoride yer alan Rüyada sobada ateş yakmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.