Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:50
Gusul
Yönetici

Rüyalandım gusül almaya utanıyorum

Rüyalandım gusül almaya utanıyorum

Kayıtsız Üye
Dun gusül almak niyetiyle dusa girdim.Bugun sabahta ruyalandim.Aksam sehirler arasi yola gidecem.Gusul alamiyorum dun aldim daha annemlere soyliyemiyorum dusa girecem diye.Bi sknti olurmu yola cunup ciksam ? 16 yasindayim bu arada.


Yorum: Rüyalandım gusül almaya utanıyorum

arifselim
Yaşın gelmiş ve seni ailen mazur görmelidir. Bir namaz vaktini aşacak kadar cünüp olarak kalman asla caiz değildir ve yola da bu şekilde çıkmamalısın. Şayet çıkmışsan ilk fırsatta yıkanman gerekir.

Okudunuz mu?  Gusül Nasıl Alınır?

yolculuk gusul

Bu kategoride yer alan Gusül aldıktan sonra yeni bir şey öğrensek önceki gusül geçerliliğini devam ettirirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyalandım gusül almaya utanıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.