Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Mezarlık ziyareti sonrası elde leke oluşması

Mezarlık ziyareti sonrası elde leke oluşması

Özlem
Merhaba,
Ben nisanliyim.Eşimin annesi 4 yıl önce vefat etti. Kabri İl dışında olduğu için ziyaretine çok gidemedik. 2. Kez gittiğimde dua ederken onu çok sevdiğimi ve bana karşı düşüncelerini çok merak ettiğimı rüyama girmesini veya bana güzel bir işaret göndermesini söyledim. Bunun gibi bir kaç duygularımı paylaştım. Mezarlıktan çıktım sağ avuç içimde yüzük ve serçe parmağımın alt kısmında ve ara kısmında kahverengi lekeler oluşmuştu. Ben hiç bir şeye dokunmamistim. Bu lekeyi merak ediyorum 2 gün oldu ve geçmedi. Sizce bu nedir ? Duamla bağlantısı var mı? Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Kimki milliyetçilik yaparsa... böyle bi hadis varmıdır?

Yorum: Mezarlık ziyareti sonrası elde leke oluşması

arifselim
Merhaba kardeşim Allah rahmet eylesin. Böyle bir durumda meydana gelen bu lekeler için dini bir anlam ve mana çıkaramayız. Bunun mutlaka bir başka nedeni vardır ama dini açıdan bu isteklerini belirttiğin için olmuştur denemez.

Okudunuz mu?  Rükû da ve Secde de Ve Bihamdihi Eklenir Mi ?

Yorum: Mezarlık ziyareti sonrası elde leke oluşması

Kayıtsız Üye
Teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun.

Bu kategoride yer alan Beli lastikli bağcıklı kıyafet giymek caiz midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezarlık ziyareti sonrası elde leke oluşması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.