Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Mezi iç çamaşırdan geçip elimi kirletmişmidir

Mezi iç çamaşırdan geçip elimi kirletmişmidir

Kayıtsız Üye
Kız arkadaşımla yakınlaştık ve elimle iç çamaşırının üzerinden bir süre dokundum. O kendisine gusül abdesti almayı gerektirecek bir şey olmadığını söyledi. İç çamaşırında da ıslaklık hissetmedim hissettigimi de hatirlamiyorum aklimda hafif bir nemlilik var gibi kalmış.Belki mezi falan akmişsa ve acaba elim kirlenmismidir daha sonra telefon gibi birkac esyama dokundum. O esyadan baska bir esyaya ondan ona geciyomus gibi hissediyorum. Lutfen yardımcı olurmusunuz.

Okudunuz mu?  Türkiyede bulunan tarikat isimleri ve mürşidleri şeyhleri kimlerdir?

Yorum: Mezi iç çamaşırdan geçip elimi kirletmişmidir

arifselim
Allah seni ıslah eylesin. İşlediğin büyük günahı görmüyorsun da kalkmış mezinin necasetinden ve bulaşmasından bahsediyorsun. İlk önce sen bu haramdan uzak dur ve bir daha yapmamak üzere Allah’a söz ver. Mezi bulaşan yerin yıkanması veya yıkanamayacak yerlerin silinmesi yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Bir işimizin olması için okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi iç çamaşırdan geçip elimi kirletmişmidir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.