Anasayfa
22 Ekim 2023, 2:03
sizden3
Abone

Rüyamda cenaze evinde düğün evi gibi oynayanlar

Rüyamda cenaze evinde düğün evi gibi oynayanlar

sufi
babaannem 1 ay kadar olmadı hacıda vefat etti cenazesi gelmediği temsili evinde cenaze yemeği verildi ve cenaze namazı kılındı 2 gün önce rüyamda onun cenazesi baya kalabalık ama ortada oynayanlar vardı ankara havasıyla bende dedim bu nasıl cenaze evi sonrada uyandım anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Eşim söz verdi o şartla evlendim sözünü tutmuyor ne yapmalıyım.

Yorum: Rüyamda cenaze evinde düğün evi gibi oynayanlar

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya inşaAllah babaannen için hayırlı bir duruma işarettir. Ona bol bol dua edin ve hayrına olmak üzere sadakalar verin. Mukaddes topraklarda vefat etmek herkese nasip olmaz.


Yorum: Rüyamda cenaze evinde düğün evi gibi oynayanlar

sufi
Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Necaset bulaşır mı?

Cenaze yemeği

Bu kategoride yer alan Rüyalanınca gusül gerekir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyamda cenaze evinde düğün evi gibi oynayanlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.