Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada armut toplamak

Rüyada armut toplamak

Kayıtsız Üye
rüyamda bir armut agacından armut topladım, armutlar sarımsı ve yeşilimsiydi ama tadı yoktu, pantolonumu çıkarıp içine doldurdum, ama dizaltına kadar gelen içdonumdan bajaklarım görülüyordu, çok şeffaf böyle olmaz deyip utanıyorum, çıkarıp buna doldurayı pantolonumu geri giyeyim diyorum ama çevremde de mafyamsı bir takım adamlar var, bana zararları yok

Okudunuz mu?  Rüyada Ayna Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada armut toplamak

arifselim
Bu rüyayı gören kişi için maddi sıkıntılarını aşmak anlamındadır. Topladığı armutlar ne kadar çok olursa o kadar çok yardım alacağına ve sorunlarının çözüleceğine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


rüyamda bahcemizde armut agaci goruyorum

Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben rüyamda bahcemizde armut agaci goruyorum altindada benim yatagim varmis dalllarinda küçük armutlar goruorum önce onemsemiorum sonra kafami kaldrip baktığımda olmus buyuk sarimsi armut goruyorum sonra tekrar baktığımda kocaman bir kavun buyuklugunde armut goruyorum neyle koparirim derken catiya cikiorum toplamak icim o siradada kapiya bni istemeye gelmis birisi var benden kucukmus annrm yas farki var olmaz dio bnde ise grmeliyim die aklimdan geciriorum armutun tanidina baktim sanirim oyle hatrliyorum yorumlarsaniz sevinirim çok zor bir donem geciorum issiz kaldim ve bekarim

Okudunuz mu?  Rüyada ağızdan necaset çıkması

Yorum: Rüyada armut toplamak

arifselim
Merhaba. Müjde dolu bir rüyadır. Mal, mülk, kazanç ve bozulan tüm işlerin yoluna girmesi ile yorumlanır. Rüya sahibinin var ise özel sıkıntıları geçecek demektir. Eğer hasta ise şifa bulmasına ve evlenme isteği varsa çok mutlu olacağı bir nasibine tabir edilir. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağabey (Abi) Görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda rahmetli dayımın tarlasindan armut ağacının dibinden yere dökülen armutlari topluyorum olgunlari aliyorum olmamislari geri birakiyorum,sonra yine tarlada kuru beyaz fasulye hasliyorum sonra suzup pisiriyorum yanımda annem ve ablam var.Çimenler biraz nemliydi ilk bahardi.


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan maddi açıdan tabir edilen bir rüya olup zahmetsiz, meşakat göstermeden elde edeceğin paraya, gelirinin katlanacağına ve elinin bollaşacağına bu sayede rahat bir hayat sürdürüp ailen ile mutlu ve kolay bir ömür geçirmeye delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

Rüyada armut görmek imam nablusi, rüyada armut ağacı görmek imam nablusi, rüyada armut yemek

Bu kategoride yer alan Rüyada ayetel kürsi okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada armut toplamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.