Anasayfa
19 Ocak 2024, 19:48
Sohbet
Yönetici

Ölmüş evliyalar bizi duyar mı

Ölmüş evliyalar bizi duyar mı

brs
selamın aleyküm. evliyalar ölselerde bizi duyarlar mı? duyup da yardım edebilirler mi? yaşlı bir teyze dar zamanımda bana bir fotoğraf verdi bu şeyh … dedi fotoğrafa bak Allah rızasıyla yardım iste o sana yardım eder dedi. fotoğrafa baktığım da kötü bir şey yaptığım da sert bakıyor. iyi olduğumda medet umduğum da gülüyor. çıkamadım ben bu işin içinden. teyzenin yanına gittim bu ne iştir teyze dedim. ben dişlerini bile gördüm dedi. ben şeyhime kefilim sen iste aranız bozuksa düzeltir yardım mı lazım eder. 2 rekat namazını kıl iste dedi. 1 kere istedim oldu. aynı hatayı tekrar yaptım düzelte bilmek için istedim olmadı. şu an tabi. birde evliyalar gelecekten bilgi verirlermi.

Okudunuz mu?  Hacca giden birinin gezdigi yerler

Yorum: Ölmüş evliyalar bizi duyar mı

arifselim
Aleykum selam. Böyle şeylere inanma sonuçta onlarda insandır. Herşeye gücü yeten seni işiten seni gören ve seni senden bile çok seven Allah varken bir fotoğraftan medet ummak çok tehlikelidir. O gördüğünü zannettiğin şeyler hayaldir.

Bu kategoride yer alan Avrupa İslam Üniversitesi-İstanbul başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ölmüş evliyalar bizi duyar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.