Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:54
missa4
Abone

Nişanlıma güvenemiyorum ne yapmam lazım

Nişanlıma güvenemiyorum ne yapmam lazım

Kayıtsız Üye
2 yıldır sevgiliydik. İlk sevgili oldugumuz günlerde yanlışını yakaladım aradan 3 ay geçti yapma görüşme dediğim kişiyle arkadaş ortaminda görüştu. Sonra yanlışını görmedim hiç. Ama güvenemiyorum simi nişanlandık. Aldatmayaçağını biliyorum ama korku mu güvensizlik mi napcam bilmiyorum

Okudunuz mu?  Zorunlu Yarı Çıplak Kuran Okunur Mu ?

Yorum: Nişanlıma güvenemiyorum ne yapmam lazım

arifselim
Henüz en başındayken ömrünü paylaşacağın birisi hakkında emin olmalısın. Ama bunu yaparken boş kuruntularla hareket etmemelisin. Ölçün kuran ve sünnet olsun. Doğruluk ve güzel ahlak olsun. Eğer sen dürüst olur ve bu ölçüleri esas alırsan Allah sana yardım edecek ve doğruyu inşaAllah gösterecektir.

Okudunuz mu?  Kırlangıç yuvası bozmak günah mıdır ?

Yorum: Nişanlıma güvenemiyorum ne yapmam lazım

sedanur iriç
önce bütün duaları 3 kere oku sonra duğanı et ve ustundedur 😉

Bu kategoride yer alan Anestezi Sonrası Namaz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nişanlıma güvenemiyorum ne yapmam lazım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.