Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak

Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak

Kayıtsız Üye
çok garip bir rüya gördüm, kırlık bir yerde dolaşırken ortaya çıkan bir zenci bana doğru bayıltıcı sprey sıkmaya başlayarak peşime düştü kendi kendime işte kırlık yerlerde tek başına dolaşırsan yardım edecek kimseyi bulamazsın deyip bayılıyorum, bayıldıktan sonra hem zenci hemde oradan geçen başkalarınca tecavüze ugruyorum

Okudunuz mu?  Rüyada şeytanın namaz kıldığını görmek

Yorum: Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze ugramak

arifselim
Bu rüya tamamen insanın içindeki korku ve endişelerine işaret eder. Ayrıca gerçek hayatta çekindiği ve sakındığı birilerinin varlığı manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze ugramak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda spreyle bayıltıldığımı gördüm buna engel olmak için burnumu kapatıyordum ama yinede bayıldım uyandığımda sarsıntılı bir şekilde yürüyordum boğazım ağırıyor ve sesim kısıktı bunun anlamı nedir aceba şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak

Yorum: Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak

arifselim
Bu rüyanın anlamı çok net ve açık olmaz. Çünkü tam zıt olarak hem olumlu hemde olumsuz olarak yorumlanmıştır. Genellikle kedere neden olacak şeyler yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada spreyle bayilmak

Bu kategoride yer alan Rüyada sökük elbise görmek nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.