Anasayfa
29 Kasım 2022, 4:52
sizden4
Abone

Namaza bir süre ara vermek

Namaza bir süre ara vermek

Elisdemir
İyi günler. Ben iki yıldır elimden geldiğince namaz kılmaya çalışan genç bir kızım. Ama bazı zamanlar namaz bana zor gelmeye başlıyor. Namazdayken aklım sürekli başka şeylere gidiyor ve namaza odaklanamıyorum. Hatta bazen kaçıncı rekatta olduğumu unutuyorum. Bunu kontrol etmek gerçekten elimde olmuyor. Çok üzülerek söylüyorum ki namaz bana çile gibi gelmeye başlıyor. Bundan gerçekten büyük vicdan azabı duyuyorum ama dediğim gibi düzeltemiyorum. Size ilk sorum bunu nasıl düzeltebilirim? İkici sorum ise bu sebepten dolayı kısa bir süreliğine, mesela 1 hafta gibi, namaza ara versem büyük günah olur mu? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Okudunuz mu?  Uydurma Hadisler / Buhari-Müslim-Tirmizi vs...

Yorum: Namaza bir süre ara vermek

bana bak
Namaza ara vermeyin. Benim cevabıma ara verin ve aşağıdaki videoyu mutlaka izleyin.
Unutmayın insan ne yaptığını kuralına uygun iş yapmadığı zaman ve kıymetini bilmediğinde zevkle iş yapamaz bu namaz için de böyledir.
———————————-
Namaz Mücahitleri – Nureddin Yıldız

Okudunuz mu?  Evlenmek istemiyorum diye günahamı giriyorum onun yerine istedigim arabayı almak dünyadaki tek hayalim


namaza ara vermek, ara sira namaz kilmak gunahmi

Bu kategoride yer alan Anne baba hakları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaza bir süre ara vermek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.