Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bela Okumak

Rüyada Bela Okumak

mavigökyüzü
Merhaba,
Rüyamda annemin arkadaşını gördüm,rüyamda ona beddua okudum(belasını versin diye), küfür ettim, yanından geçerken el hareketi yaptım ve yani rüyamda ona karşı nefret kustum. Rüyada beddua felan etmek hayırlı bir şekilde yorumlanmıyor korkuyorum. Sizde yorumlarsanız sevinirim eğer kötüye işaretse, benim için ufakta olsa bir dua okursanız sevinirim. Tabiki her şeyin doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Yorum: Rüyada Bela Okumak

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüya yorumcularının çoğu çeşitli sıkıntılara uğramakla yorumlamışlardır. Bu olumsuzlukların kesin olacağı anlamı da yoktur. Sen Allah’tan hayırlısını dilemeli ve dua etmelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada Bela Okumak

mavigökyüzü
Hocam kesin olacağı anlamı yok ama genede neler yapmam gerekir yani hangi duaları okumalıyım. Bir yerde görmüştüm sadaka verin felan yazıyordu. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele ve şehadet getirmek

Yorum: Rüyada Bela Okumak

arifselim
Evet buna karşı dilin ile Allah’a sığınmalısın ve sadakalar verebilirsin. En güzel amel bu tür konularda sadakalar vermektir. Dua olarak esmaül hüsna okunabilir.


rüyada bela okumak, rüyada bela okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada Babanın çamura batması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bela Okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.