Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:05
missa7
Abone

İşyeri sahibinden habersiz ürün değiştirmek

İşyeri sahibinden habersiz ürün değiştirmek

Yusuf kartal
Selamün aleyküm hocam arkadaşım formacıda çalışıyo toptancıdan kendi için hediye olarak bir paket forma indirdi banada bir tane hediye etti şimdi asıl sorum şu ben o formayı çalıştığı dükkandan başka bir takımla değiştirsemek istiyorum arkadaşımda tamm dedi fiyatları aynı zaten kendi formamı bırakıp diğerini alsam ama patronun haberi yok hak yemiş olurmuyum ? Allah razı olsun şimdiden..

Okudunuz mu?  İlk ezanı kim nerede okumuştur?

Yorum: İşyeri sahibinden habersiz ürün değiştirmek

arifselim
Aleykum selam. Bu arkadaşın eğer iş yeri sahibinin izni ve rızası ile bunu yapmışsa sana vermesi ve bu ürünü değiştirmesi de caiz olur. Burdaki esas mesele iş yeri sahibinin o kişiye ne ölçüde razı olduğudur.

Bu kategoride yer alan Şeytan insan vucudunda nerede bulunur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İşyeri sahibinden habersiz ürün değiştirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.