Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tabut içinde ölü görmek

Rüyada tabut içinde ölü görmek

ayss
Selamun aleyküm ;Rüyamda yeraltında bir odadayım yıllardan beri görmediğim iki kız kardeş arkadaşlarımı görüyorum. Bir tanesi ayakta diğeri de tabut var onun içinde yatıyormuş .Tabutu açıyor içinde bir deri bir kemik kalmış bir ceset sanki yanmış etlerinin yarısı var yarısı yok .Niye gömmediniz diyorum o şu an tabutta yaşıyor diyor birden ölüden ses geliyor sanki acı çekiyormuş gibi kollarını hareket ettiriyor. Çok korktum yorumlarsanız sevinirim.


Yorum: Rüyada Tabut içinde ölü görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada tabut içinde bu şekilde ölü görülmesi genellikle maddi açıdan eksikliklerin yaşanmasına ve hayatındaki bazı kriterlerin ve olanakların eksilmesine delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzgün olmak (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Tabut içinde ölü görmek

Kayıtsız Üye
Iki tabut vardi birinde kefenlenmis erkek cenazesi vardi biri de kayinvalidemin tabutuymus ama içinde sadece siyah bir yilan vardi kayin validemin olusu cikiyomus bazen tabuttan sonra tekrar giriyomus ve biz bunu normal karsiliyoduk.


Yorum: Rüyada Tabut içinde ölü görmek

arifselim
Bu rüya iyi ve hayırlı olarak yorumlanmaz. Genellikle dünyevi açıdan rüya sahibi için eksilmeye, kaybetmeye, üzüntüye ve etkisi uzun sürecek sıkıntılarla karşılaşmasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tavan akması

Kayıtsız Üye
Merhaba.25 gün önce uzun zamandır görmedigim babaannem i kaybettim.Rüyam: defnedilmek üzere tabuta konuluyor ve omuzlanıyor.o esnada herkes ağlıyor feryat fiğan.Erkek kardeşim bianda ayak ucundan tabutun kapagını açıyor.Son bir defaa elini öpsün diye ağlıyor.


arifselim
Merhaba. Bu rüya sahibi için babaannesi ile ilgili olarak duyduğu bir vicdan azabının olduğuna yorumlanır. Bundan başka da özel bir şekilde tabir edemeyiz. Ona bol bol dualarda bulun ve kabrini de ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek

Kayıtsız Üye
MERHABA

Birkaç ay önce ölen kaynımı üç parçaya ayrılmış ve tabutun içine yan şekilde yerleştirilmiş gördüm üzerinde her zaman giydiği pis kıyafetleri vardı ama hiç kan yoktu ayakları bilekten kesilmiş çıplak ve kapkaraydı gövdesinin yanına yerleştirilmişti ve tabutta içinde sarı ve pis su ile doluydu

ve kapak açık şekilde biraz yüksekte duruyordu. Bende neden sana kefen yapmamışlar parçalayıp koymuşlar diye üzülüyordum. kaynım alkolik olduğu ve yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı onunla görüşmüyorduk. Şimdi vicdan azabı çekiyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Tavşan Görmek

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin ve günahlarını bağışlasın. Öncelikle bu rüya duyduğun vicdan azabından veya pişmanlıktan ve üzüntüden dolayıdır. Ayrıca bazı olanakların eksilerek canın sıkılmasına tabir edilir. Ona bol bol dua edin ve ruhu için sadakalar dağıtın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Rüyamda biyerde öylece bırakılmış bir tabut görüyorum üzeri siyah bu ışid in bayrağıyla kaplı. Onu alıp eve getiriyorum yani tabutu içinde ölüyle beraber. Sonra tabutun üzerindeki örtünün iki parçadan oluşan bir çarşaf olduğunu görüyorum. Üzerimde çarşaf olduğu halde onlarıda alıp üzerime giyiyorum üzerim kat kat elibse oluyor daha sonra mor tülden bir etekde üzerimde oluyor kendi etrafımda dönüyorum onun uçuşması hoşuma gidiyor. Ailemdekilerede göstermek istiyorum. Gösterirken üzerimdeki çarşafı soruyor erkek kardeşim. Bende söylemiyorum tabutun üzerinden aldığımı ama içindeki kadının ölmeden önce giydiği elbise olduğu hissi düşüyor içime. Kardeşime sadece bu ışiddeki kadınların giydiği diyorum oradan giderken o ölünün giydiği elbisenin üzerimde olmasından çok rahatsız oluyorum. Burda uyandım tabiri nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada tersten kuranı kerim okunduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya anlamı olan bir rüyadır ama isabetli bir yorum yapmak bu şekilde çok zordur. Ancak yüz yüze sana biri tabir ederse çok daha isabetli olabilir. Bir kaç anlamı şöyle açıklanır; tabutun üstündeki bu elbiseyi giydiğini görmek çok büyük bir acıyı yaşamak anlamına gelir. Önemli bir alışkanlık edinmeye ve bunu terketmemeye, dindar olarak bir hayat yaşamaya ve bulunduğu vatan ve memleketini terketmemeye tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uyuyan kızı görmek

Ayşegül
Çok önce 11-12 yaşlarında gördüğüm bir rüyanın anlamını sormak istiyorum hocam herzaman merak etmişimdir. Rüyamda 15-17 yaş aralığında bir kişinin bedenindeyim ve o kızın yanındada akranı olan bikaç arkadaşı var bir yere gelmişiz hep o yaş grubundan bir çok çocuk kız erkek karışık. Kimse nasıl ve neden geldiğini bilmiyor. Herkeste bir panik havası. Sonra hava kararmaya başlıyor ikindi vakti. Deniz var erkek çocukları sırayla denize atlamaya başlıyor onları görünce daha çok korku hissediyorum. Bi bakıyorum iki tane kocaman kapısı olan bir dükkan yani cami kapısı gibi iki taraflı. Bir aksak kadın ve yaşlı bastonlu bir adamınmış bu dükkan. Herkes o dükkana girmeye başlıyor bana bir türlü sıra gelmiyor en sona ben kalıyorum.ben kapıya yaklaşıyorum Kadın aksak yürüyerek kapının bir tarafını kapattı.diğer tarafına yöneldim orayıda kapatmaya gidiyordu ben kaldım ben ne olacam dedim yaşlı adam bastonunu bana doğru uzatarak sen zaten ölüsün dedi

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

arifselim
Her rüya zamanında ve kişiye özel yorumlanmalıdır ki ancak o zaman daha isabetli olur. Bu rüya sahibi için dinen ve manen eksik şeyleri olduğuna, hata ve günahlardan sakınması gerektiğine işaret eder. Ayrıca çevresinden onu haramlara sürükleyen kimselere karşı da dikkatli olması gerektiğine yorumlanır. Rüyalara pek fazla takılmadan Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tsunami Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda tabutun içinde kefenli halde (kefen çok kirliydi) kim olduğunu bilmediğim yüzünü göremediğim bir ölü vardı. Eşime kızıyorum bu ölü kokuyo bunu göm diye (çok kötü kokuyordu). Eşime "bu çok kötü kokuyor ben buna elimi sürmem sen göm" dedim.
Sonrasında tabut bir tarafa ölü bir tarafa devrilmişti bende korktum.

Okudunuz mu?  Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

Tohat
Bazı sıkıntılarla karşılaşman ve kendini salıvererek güçsüz duruma düşmene işaret olarak görülür. Dayandığın bir maddi gücün çökmesi nedeni ile zor anlar yaşayabilir, rahatın kaçabilir, kendini çaresiz hissedebileceğin bir döneme girebilirsin. Allah en iyisini bilir elbette.


Tabut, rüyada tabutun içinde kefenli birini görmek, rüyada tabutun içinde ölmüş birini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tabut içinde ölü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.