Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Eşler arası yaş farkı

Eşler arası yaş farkı

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm
ben 20 yaşindayim evlenecegim kişide 30 yaşinda. aslinda iyi anlaşiyoruz ve uyuyoruz. ama ben yinede biraz fazla oldugunu düşünüyorum. fiziksel sorunlsr cikabilir evlilikte diye. aceba dinen bir yaş sınirı varmi? bir önerini varmi?
hayirli günler

Okudunuz mu?  Bağnazlığın kişiye ve topluma verdiği zararları tespit ederek ortadan kaldırılması için neler yapılmalıdır?

Yorum: Eşler arası yaş farkı

arifselim
Aleykum selam. Evlilikte aşırı bir yaş farkı olmaması iyidir ama bu bir engel yada sorun değildir. 10 yaş fark aşırı değildir. İstersen çevrende onu ve seni tanıyan kimselere danışabilirsin bu daha doğru olur.


Eşler arasında ki yaş farkı hk.

Kayıtsız Üye
Merhaba 91 doğumluyum 1 sene önce askerden geldim işim evim var iyi kötü dolayısıyla ailem evlendirmek istiyor ama kimseye güvenemiyorum çalışan bir eş olursa iyi olur diye düşünüyorum kafamda ama şuan ki herkes kimin eli kimin cebinde belli değil. yaşı küçük güzel bir kız bulmuşlar akıllı telefon sosyal medyadan uzak 17 yaşında ama yaşını olgun gösteriyor 19 yaşında gibi kendim zayıf minyon biriyim sokaktaki birisine 18 yaşındayım desem inanır o derece sizce dinen yada başka şekilde sorun olurmu yaş farkı teşekkürler.

Okudunuz mu?  Cennet yüzü görmemek üzere yemin etmek kefaret gerektirir mi

Yorum: Eşler arası yaş farkı

arifselim
Merhaba. Önceliğin iş veya güzellik değil, takva olsun. Allah korkusu, dindar ve iffetli birisini aramanız uygun olur. Birbirinize yaşınız dini açıdan uygundur. Resmi açıdan 18 yaşını doldurması gerektiğini de bilmelisin.

Bu kategoride yer alan Rabbim beni sevmiyor mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşler arası yaş farkı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.