Anasayfa
15 Eylül 2022, 18:56
sizden4
Abone

İki gündür gördüğüm kabuslar.

İki gündür gördüğüm kabuslar.

CeyhuN_
Selamun aleykum abilerim ablalarım, kardeşlerim. İki gün üst üste kabuslar gördüm. Normal kabuslar gibi değil farklıydı. Yorumlayabilirsiniz belki diye buraya yazıyorum.

1. Rüya = Mahalleden bir arkadaşım ile merdivende oturuyorum. Annem geliyor. Bana bağırmaya başlıyor ama sesi kalın erkek gibi. Sonra bir şişeye bir şeyler üflüyor arapça bir şeyler fısıldıyor. Şişeyi açıyor ve bir duman çıkıyor. Dumanın çıkmasıyla gür bir erkek sesi arapça bir şeyler diyerek beni duvardan duvara fırlatıyor.

Okudunuz mu?  Havas ve havas benzeri kitaplar

2.Rüya = Bu sefer okuldan arkadaşlarımla kendi mahallemde yürüyorum. Ama af edersiniz çıplağım. Anadan doğma bir şekilde. İşte evimin önüne geldiğimde arkadaşlarım birden yok oluyor. Hava birden kararmaya başlıyor, gece olmadan önceki lacivertlik oluyor. Evimizin yanı komple gölge ve önümden insan şeklinde bir gölge koşarak oraya giriyor. Sonra ben evimin bodrumuna giriyorum. Bir bebek var, o bebeği canlı canlı mezar kazıp gömüyorum. Daha sonra yine yüksek sesle arapça bir şeyler duyuyorum beni duvara fırlatıyorlar. Bebeği çıkartıyorum ve iskelet olmuş durumda. Sonra kapı açılıyor ve içeri birkaç gölge giriyor. Sonra beni boğacaklarken uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Evlenmeyi düşündüğüm kızın ailesi ben fakirim diye istemiyorlar

Bunlar sıradan rüyalar mı yoksa anlamı olabilir mi arkadaşlar? Teşekkürler şimdiden.

Not: Bir tarafların açıkta kalmış diyecekseniz, demeyin lütfen.


Yorum: İki gündür gördüğüm kabuslar.

NurIsik
Selamun aleykum kardesim,

Hayatda yaptigimiz seyler bizi etki altinda birakir, buda rüyalarimiza yansir. Siz dua, zikir ve namaza kendinizi verin, rüyalariniz güzel rüyalara dönecektir.

Okudunuz mu?  Cuma namazı ve okul

Yorum: İki gündür gördüğüm kabuslar.

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Birinci ve ikinci rüyalarında aynı manaya yorumlanırlar ve bu tür kabus rüyaların yorumu yapılmaz. Bu tür rüyaların mana olarak bir değeri yoktur. Ürkütücü ve korkutucu rüyalar şeytandandır önemseme.

Bu kategoride yer alan TOP oynamak günahmıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İki gündür gördüğüm kabuslar. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.