Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tuvalet görmek

Rüyada tuvalet görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben rüyamda tuvaletdeyim ve yuzume kimse tukuruyor.Yorumlarmisiniz teşekkürler


Yorum: Rüyada tuvalet görmek

arifselim
Rüyada tuvaletin görülmesi ev halkı ile aile anlamında yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi aile içerisinde olumsuzluklara ve sorunlara alamet eder. Tükürmek ise tersi olarak harbi olmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada tuvalet görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Rüyamda tuvalete gitmem gerekiyor. Yakın bir yerde tuvalete gidiyorum. Çok geniş tertemiz aydınlık ferah bir tuvalet olduğunu görüyorum. Şaşırıyorum. Bunun tabiri nedir hocam?


Yorum: Rüyada tuvalet görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu çok hayırlı, çok ferah ve huzur verici bir rüyadır. Tuvalet aksi olarak sıkıntılarından kurtulmak ve ferahlığa kavuşmak manasındadır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Konyalı 42
S.aleykum hocam.rüyamda çorbacı ya gidiyorum.disarida bir masada çorba içiyorum.ekmegim bitiyor.gidiyorum ekmek bulmaya.sonra elimde kocaman bütün govdemi kapliyan bir ekmekle geri geliyorum.masanin yanına geliyorum.corbamin yanında kaz yada ördek var.konusuyorum.hadi git diyorum.oda gidiyor.daha sonra tuvaletim geliyor.tuvalete gidiyorum.kucuk abdestimi yapıyorum.ama görmüyorum.yaptigimi hissediyorum.yanima birisi geliyor.oda küçük abdestini yapıyor.onun küçük abdestini de gormuyorum yaparken.bir bakıyorum ikimizin küçük abdesti birbirine karışıyor.daha sonra hem sagima hem soluma insanlar geliyor.namaza duruyorlar.kimse bana bakmıyor.namaza duruyorlar.sag elimde bir peçete oluyor.ustum batmasin diye kapatıyorum.uzerime geliyormu gelmiyor mu hatırlamıyorum.oradan çıkıyorum.yan tarafta bayanlar tuvaleti var.kapisindan bakıyorum.tertemiz geniş ferah Işıl Işıl parlıyor.bayanlar tuvaletinden bir tane peçete alıp çıkıyorum.daha sonra geriye dönüyorum.tuvaletimi yaptığım yere.bir bakıyorum mescit olmuş.cok güze bir mescit.orada abim ve babamı görüyorum.selam verip namazlarını bitiriyorlar.daha sonra birbirlerine sarılıyorlar.agliyorlar.ama agladiklarini görmüyorum.mutluluktan agliyorlar.sukurler olsun deyip.rüyamda böyle bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada tecavüze uğramak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanı tabir edemeyiz. Çünkü bu karmaşık ve bir çok fazla olayın iç içe görüldüğü bir rüyadır. Bir rüyanın tabir edilebilmesi için o rüyanın berrak ve çok açık olması gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a.hocam ben bir olaydan dolayı çok pişman oldum ve gece çok dua ettim ve uyuya kalmisim rüyamda kirli bir tuvaleti tuz ruhu ile temizliyordum yanımda da tanıdık bir bayan vardı oda fır çalıyordu tuvaleti o daha sonra bıraktı ben temizlemeye devam ettim boynuma tuz ruhu sicradi ve canım biraz yandı ama ben tuvaleti temizlemeye devam ettim tuvalet in görünmeyen yerlerini de temizlemeye devam ettim.simdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Ütü Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Eğer kişiye özel yorumlanırsa daha isabetli olur. Bu rüya genel olarak rüya sahibinin huzurunun kaçacağına, rahatının bozulacağına ve sorunlarla karşı karşıya kalacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda çok sıkıştığımı görüyorum iki tuvaletime ,etraftaki tuvaletlere yapamıyorum en sonunda bir tuvalet buluyorum içeri giriyorum tuvaletin dört tane kapısı vardı ve içerisi çok aydınlıktı alaturka bir tuvalet ve yerdede beyaz kumlar vardı


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin uzun zamandan beri çok önemli ve ciddi sorunlarla boğuştuğuna, çözüm yolu aradığına ve sonunda bunu çözerek rahat edeceği çareler bulacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


BlackPearlXV
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Dershaneye gidiyorum ama gitmek istemiyorum ve kaçıyorum. Çünkü dershaneye gidip de bir şey öğrenemiyorum ve bunun farkında olduğum için dershaneye giderken kaçıyorum ve kafe gibi bir yere giriyorum. O kafenin tuvaletine giriyorum. Tuvaleti bayağı bir büyük ve temiz. Sonra ben küçük abdestimi yapıyorum. Tabi tuvaleti hem kadınlar hem de erkekler beraber kullandıkları için sorun olmuyor. Neyse, bazen tuvaletin yoğunluğundan dolu olan bir tuvalete adamın teki yanlışlıkla giriyor ve tuvaletteki adam da buna kızıyor ve sonra hafif bir laf kavgası yaşanıyor, sonra adam çıkıp gidiyor. Neyse, benim yanımda da bir arkadaşım var ama hatırlayamayacağım. O tuvalette yaramazlık vs. gibi şeyler yapıyor yani kabaca insanların cinsel organlarına bakmaya çalışıyor ve gülüyor ve ben de tuvaletteyken hemen yanımdaki tuvalete de bir kadın giriyor ve ben de ona bakıyorum ve görüyorum cinsel organını, kadın ise Asya taraflı gibiydi sanki. Neyse, ben gördükten sonra gülüyorum vs. Sonra iki tane kız geliyor tuvalete ve konuşuyoruz onlarla. Konuşma taraflarını hatırlamıyorum ama birisi sarı saçlıydı ve diğeri kızıl olabilir ya da siyah saçlı olabilir. Neyse, biz konuşuyoruz ve artık ben ayrılma, eve gitme kararı alıyorum kendi başıma ve giderken sarı saçlı kızı öpüyorum ve gülerek ayrılırken, o kızlar değişime uğruyorlar ve orta yaşlı insanlara dönüşüyorlar. Hala gülüyorlar ve ben de önceki gibi değil ama hala gülüyorum onlara ve sonra ayrılıyorum onların yanından.
(Sizce bu rüya ne anlama geliyor olabilir? Açıklarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.)

Okudunuz mu?  Rüyada terörist görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu gördüğün rüyan karmaşık ve manası açık bir şekilde tabir edemeyeceğimiz rüyalardandır. Belki bilinçaltından ve belkide etkisinde kaldığın bir şeylerden dolayı görmüş olabilirsin. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek en güzelidir ve yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Rüyamda 6 tane tuvalet ve önünde 6 kişi gördüm. Tuvaletinin kapısının önünde yatmışlar bayılmışlar. Bende onları kurtarmaya çalışıyorum cikarmaya çalışıyorum sonrada dönüp giderken elimde 2 tane çok garip bir yara gördüm küçük. Gecmiyo yara. Sizce nedir anlamı??


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya aile bireyleri arasını ifade eder ve sorunlarla tartışmalara tabir edilir. Yara görmek ise çok geniş anlamları olabilen bir rüyadır. Genel olarak zarar görmek olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada üst kısmı açık kadın görmek

Kayıtsız Üye
Hocam ben bir bayanım sevdiğim adamla temiz bir tuvaletteydik demir vardı kenardında afedersiniz orda ilişkiye girmeye kalktık ama girmedik giremedik yani. Çokta aydınlıktı ve tuvalet tertemizdi. Ben ondan kaçıyodum sonra geldi sarıldı bana bende ona sarıldım. Boynundan öpüyodum oda hoşlanıyodu. Sonra bir evdeydik ev eskiydi biraz. Koltuğun ucunda ilişkiye girecektik sonra benim bacağmdan ve genital bölgemin üzerinden beyaz ip çıktı. Genital bölgemdeki içimden çıkmadı. Ama bacağmdakini kestim hemde onu bacağma takan sevdgm adamın kardeşi olurmuş erkek kardeşi ama normalde erkek kardeşi yok. Neyse ipi keseceğim zaman dur çekme dedim ipi çektikçe uzadı uzadı uzadı. Bildiğin bacağmdan çıkıyodu kalın beyaz ip tertemiz bir ipti. Neyse ben kestim onu içimden çıkardım. İç çamaşırım kan oldu eşyalarım kan oldu. Çok fena kanadı. Ama sonra durdu geçti. Oda bana bir şey yok abartma gibisinden konuştu. Çocuk yapms işte bir şey olmaz dedi. Sonra kanamayı görünce oda korktu. Biz yine ilişkiye girmek üzereyken ben ona sakin oraya gitme oraya kanlı eşyalarımı koydum dedim tiksinme dedim tamam dedi. Sonra bir baktım gitmiş oraya yatmış banada öbür koltuğa yatak yapms pembe çiçekli yastık yorgan çok güzeldi bacağm ağrımasn diye. Tiksinmem diyede o eşyaların önündeki yere koymuş yataklarımızı. Ben onun yanağından öptüm yanağnda bir damla kan vardı ama berraktı çok berraktı. Benm bacağmdaki kanayan da kıpkırmızıydı.

Okudunuz mu?  Rüyada toprak yemek

Tohat
Yapmak istediğin konularda çaba sarf etmen ve bunlardan olumlu sonuç almak isterken hayal kırıklığı yaşamana neden olacak bazı durumlar yaşamana, çabanın meyvesini almama ihtimaline delalet eder. Bundan dolayı üzülebilir, umudunu kaybedebilirsin. Fakat her işte bir hayır vardır. Allah hayrımıza olmayanı nasip etmez. Ayrıca rüyaların gerçekleşmeme ihtimalini de göz önüne almak gerekir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Tsunami Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda yokuş aşağı gidiyorum. Yolda engellerden geçiyorum. Çok dar zorlanıyorum ama geçiyorum. Bir mescide geliyorum. Bir arkadaşım kamet getiriyor. Beni görünce hafiften gülüyor ama alaycı değil. Sonra binadan yukarı çıkıyorum. Yatakhane var. Birisi yatıyor. Ben bir göz atınca uyanıp bana bakıyor ve gene devam ediyor yatmaya. Tuvaletlere bakıyorum ama ihtiyacımı gidermiyorum. Galiba pis olduğu için. Tuvalet odasının birinde bütün tuvaletlerin içine beyaz çarşaf sermişler. Sanki yıkanmış kurusun diye oraya sermişler. Daha sonra evimde salonda oluyorum. Yatıyorum ve kamet getiren arkadaş geliyor. Yanında 2 kız kardeşi olmuş oluyor. Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı zorlukların ardından huzura kavuşacağın, yorgun düşmene, sana ağır gelen manevi güçlüklerden kurtulmana ve rahata ermene buna bağlı olarak ailedeki ilişki ve düzene önem verilmesi gerektiğine delalet etmektedir. Doğruyu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hem kandil hem cuma olan bu mübarek günde sabaha karşı boşanma davamın devam ettiği eşimi gördüm. Eşim benim elimden tutup merdivenlerden çıkarıyor bende içimden hep pişman olacağın günü bekledim sonunda oldu diyorum. Sesli olarak da "ben seninle barışmam bırak beni" diyorum. Sen bir gel diyor ısrarla götürüyor, inşaat halinde bir yer orda eski arkadaşlarımı görüyorum, bir kitaptan bahsediyorlar ama hiç konuşmuyorum sonra tekrar elimden tutup dışarı çıkartıyor ailesinin oturduğu mahalleye giriyoruz. "Ben oraya gitmem" diyorum "bir sakin ol dur" diyor tuvaletimin geldiğini söylüyorum. Evlerinin alt katında kuyumcu varmış oraya götürüyor burda git tuvalete diyor ve kapıda bekliyor. Içeri girdiğimde 3 tane farklı farklı tuvalet taşı görüyorum bir tanesinin deliğine bakıyorum içi çok derin daha sonra büyük abdest bozuyorum ve taharetleniyorum o sırada kapıdan bana sesleniyor. "Belki yukarda birlikte oluruz" diyor ama ben "asla olmaz" diyorum. Yorumlarınızı rica ederim,Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Tohat
Sosyal hayatını ve aile hayatını etkileyecek birinin engellemelerine maruz kalabilir, sana sorun çıkartabilir ve buna karşı mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Eğer çalışıyorsan yapacağın projelere de ışık tutan bir rüya olup adım attığın işlerde başarı kazanacağına, büyük işlerde bulunup büyük sonuçlar çıkarabileceğine, hayatın bu sayede olumlu yönde değişebileceğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.
Hocam rüyamda nerde olduğumu bilmediğim bir yerde tuvalete giriyorum. Tuvalet fakat hani tuvaletin dışında musluklar olur ya orda elimi yıkıyorum. Asıl tuvaleti görmedim. Bir de ayağım kirliymiş giyecek terlik de olmadığı için de seke seke gidiyorum. Elimi çeşmeden akan su ile yıkadıktan sonra kapıya ilerleyip çıkmaya çalışıyorum. Fakat kapıyı açamıyorum. Bir de aynı anda görünmeyen bir elin bana dokunduğunu ve çok korktuğumu irkildiğimi gördüm. Sanki içerde mahsur kalmıştım. O sırada uyandım. Yorumlayabilir misiniz. Çok teşekkürler…..


Tohat
Ve aleyküm selam. Tuvaletin kirli olması kişinin ya harama bulanmasına ya da günaha bulanmasına, günahkar bulanmasına delalet etmektedir. Kazancının, işlerini yaparken haksızlık yapmamaya, haksız kazanç elde etmemeye özen göstermen gerektiğine, geçmiş günahlarından tövbe ederek kendini temizlemen gerektiğine, senin hakkında dünya ve ahiret babında hayırlı olmayan yerden uzaklaşman manasındadır. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

Kayıtsız Üye
S.a Hocam; rüyada acil wc ye girmem gerekiyor. Çok sayıda helanın olduğu bir yerde kendi ihtiyacımı karşılayacağım bir hela ararken tüm Helaların geniş, temiz ve kokusuz olduğunu farkediyorum ama nedense hepsinin kapısı şeffaf yani dışardan içerisi görülebilir bir şekilde olduğu için girmek istemiyorum… bu rüyanın anlamı nedir?


Tohat
Ve aleyküm selam. İçi dışı bir olan, her türlü kötü alışkanlık ve huyları dan arınmış, kendisine faydadan ziyade zararı dokunan kişileri uzaklaştırarak daha iyi ve güzel olan bir hayata adım atmış, kişilere göre değil olduğu gibi davranan kişiye denir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada tuvalet, rüyada tuvalet gormek, Ruyada kirli tuvalet gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada telefon görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tuvalet görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.