Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş babam benden pilav istedi

Rüyada ölmüş babam benden pilav istedi

cuneytyadigar
Ölmüş babam benden pilav pişirmemi istedi.Bende pilavı pişiriyordum o arada babam hadi be kızım 2 saatim kaldı bir pilavı yapamadın dedi.Acaba ne anlama geliyor yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.


Yorum: Rüyada ölmüş babam benden pilav istedi

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya babanın bıraktığı bir vasiyet varsa yerine getirilmesi gerektiğine işarettir. Ayrıca onu çokça dua etmeye, kabrini ziyaret etmeye tabir edilir. Eğer imkan varsa ruhuna sadakalar verilmelidir. En doğrusunu Allah bilir.

Bu kategoride yer alan Rüyada örgü ören kadın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş babam benden pilav istedi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.