Anasayfa
13 Mayıs 2022, 16:52
missa7
Abone

Aşırı mezi gelmesi

Aşırı mezi gelmesi

Kayıtsız Üye
esselamu aleykum. yaşım 19. ben 1 yılı aşkın süredir namaz kılarken organımın ucuna peçete koyarak kılıyorum. aşırı mezi geliyor, koymassam illaki çıkıyor. bir yolu var mıdır bu mezinin gelişini kontrol etmenin? evli değilim bununla da ilgili sanırım. ama peçete koymadan olmuyor resmen. var mı tavsiyeniz, ne yapmalıyım? var mı mezi çıkışını peçete dışında engellemenin yolu ya da azaltmanın yolu? esselamu aleykum ve rahmetullah.

Okudunuz mu?  Güvenilir olmakla ilgili Hadisleri verirmisiniz?

Yorum: Aşırı mezi gelmesi

arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetullah kardeşim. Eğer hiç durmayacak şekilde yani sürekli ve aşırı geliyorsa, herhangi bir şehvet hissi bile olmadan mezi geliyorsa bunun çözümü doktora görünmektir. Eğer vesvese varsa vesvese etmemelisin ve sadece gördüğüne itibar etmelisin.

Bu kategoride yer alan Zina yaptığım kişi zina etmeye devam ederse sorumlu olur muyum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aşırı mezi gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.