Anasayfa
31 Ağustos 2021, 9:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Görülen rüyanın etkisinde kalmak

Görülen rüyanın etkisinde kalmak

Kayıtsız Üye
Rüya mı tabirlerseniz çok Mutlu olurum şu an mutsuzum ve rüyaların etkisinde kalıyorum. Çevremden ve internete mülk suresinin 103. Ayetinin rüyada haber alınabileceği yazıyordu ben onu okudum yaptım ve rüya gördüm ama etkisinde kaldım sizin yorumlamanızı istiyorum. Rüyamda arkadaşlarımı gördüm hazırlanıyoruz süsleniyoruz ailemde var orada ben çok acele davranıyorum hiç rahat değilim sıkıntıyım yetişemiycem diyorum hazırlık bitiyor güya annem ben ve yakın arkadaşımın annesi ve erkek kardeşi var güya taksi onlarınmış taksiye binince taksi uzadı köşe takımı kadar genişledi içerisi ben hala tedirginim hızlı gidelim diye annesi arabayı durdurdu namaz kılıca. Ben Dedi ben sinirlendim geç kalıcam diye annem bana acele etme gideriz diyo sonra namazdan sonra çarşaf gibi bişeyle uğraşıyor kadın ben sinirlendim taksiden indim yürümeye başladım boş arazi annem arkamdan bağırdı Oray’a doğru değil diye bende diğer tarafa yöneldim karşıma 7-8 tane inek çıktı boynuzları var kimisi sinirli kimisi sakin sakin olanları elimle kovdum Bi tanesi sinirli Bi şekilde yolumu kesti bırakmadı beni korktum sonra Nasıl oldu bilmiyorum programın oldugu yere geldim geldim ama diyorum ki ben bu şekilde çıkamam ayakkabılarım yok siyah topuklu ayakkabım lazım babam arıyor diyor ki burda ayakkabıların Nasıl getirelim diye ben yine ağlıycam gibi oluyorum yetişemedim program başladı ben hala hazır değilim ilk ben hazır olmalıydım diye bana yardımcı olan ve bu işte çalışan Bi çalışan ablam var onu gördüm tepki vermiyor ama onu görünce ben daha çok telaşlanıyordum ve ben böyle stres içindeyken program 2-3 saat ilerlemiş oluyor .
Rüyamın çok etkisinde kaldım tabirlerseniz çok sevinirim aklımda olmayan kişileri gördüm rüyamda ve çok değişikti lütfen yorumlarsanız sevinirim .

Okudunuz mu?  Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

Yorum: Görülen rüyanın etkisinde kalmak

arifselim
Rüyada istediğini görmek için özel bir dua yoktur. Bu tür şeyler birer tavsiye olabilir ama ne kuranda nede sünnette öyle bir şey bulamazsın. Bu rüyan ise gerçek hayatındaki telaşını ve stresini yansıtıyor. Bir çok şeyin iç içe geçtiği ve birden çok daha fazla anlamları olan rüyaların çok özel bir yorumları yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemelisin.

Okudunuz mu?  Rüyada birini tacizden kurtarmak

Yorum: Görülen rüyanın etkisinde kalmak

Kayıtsız Üye
Teşekkür ederim hocam


Yorum: Görülen rüyanın etkisinde kalmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen annemi gördüm doğum günümmüş eşim beyaz bir pastayla geliyor ama annem bana senin doğum günün 8 aralık ti diyo ama benim doğum günüm 9 aralık ve pastayı anneme veriyom o rüyadan sonra içimde kötü bir his oluştu ve sanki bana verdiği tarih 8 aralıkta ölucem hissi var korkuyorum hocam yaa

Okudunuz mu?  Rüyada elbise dolabı görmek

arifselim
Tam tersi olarak kesinlikle çok hayırlı ve güzel bir rüya görmüşsün. Rüya sahibinin tuttuğu dileklerin gerçekleşmesi, muradının olması bu sayede de çok büyük bir huzura kavuşması anlamına gelir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Tümay
Selamın aleyküm hocam.. Sabaha karşı gördüm bu rüyayı, namaz kılmaya çalışıyordum. Ama birşeyler engel oluyordu yanlış kılıyordum. Yanlış kıldığımında farkındaydım rüyamda ama bir türlü Nasıl kılındığını hatırlayamadım düşünerek neyi ne zaman yapacaktım dua ne okuyacaktım deyip duruyordum bir yandanda oğlum eteklerimden çekiştiriyordu ona kızıyordum dur senin yüzünden kılamıyorum dedim ona durmadı. SemiAllahü lem Hamideh dedim ama ruküya eğilirken dedim kaldım öyle secdeye de varamadım. Dediğimde bunu secdeden kalkerken diyorduk ne yaptım ben dedim kendime. Önümde de abimi gördüm … Sonra uyandım saat 5 buçuktu. Bir kaç gün teşbih çektim 100 istiğfar 300 la havle vela kuvvete , 300 de la ilahe illAllah çektim. Son iki gündür unuttum 7 gün çekmem gerekiyordu namaz kılamıyorum. Bu bana bir uyarı Mıdır?
(Bir kaç gün önce yazmıştım hocam görmediniz yeniden yazma ihtiyacı hissettim )

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an-ı Kerim'in Surelerini görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Nasıl başlayım bilemedim ama
Ben artık rahatsız olmaya başladım.
Sürekli rüyalar görüyorum ve neredeyse tabirleri hep çıkıyor.
Örneğin bir arkadaşımın evleneceği manasına gelen bir rüya görmüştüm, tabi ortada bir damat adayı falan yoktu,rüyamdan yaklaşık iki ay gibi bir süre sonra kız nişanlandı, evlendi.
Yine bir arkadaşımın eşinin işi ile ilgili bir şey görmüştüm ve iki ay içerisinde eşi işe alındı.bunun gibi bir çok olay yaşadım, yaşıyorum.23 yaşındayım, epilepsi hastasıydım, çok şükür elhamdülillah iyileştim. Ama rüyalar beni çok yıpratıyor, çoğu zaman geceleri korkuyorum, bildiğim bütün sureleri okuyorum yinede korkuyorum,ve son zamanlarda cinlere galip geldiğimi görüyorum rüyalarımda, elhamdülillah imanım tam Rabbime güveniyorum .
Bu son rüyalar daha çok yoruyor beni, sürekli cinlerle alakalı olmaya başladı.
Onlara karşı ayetel kürsiyi okuyorum rüyalarımda, Fatiha suresini okuyorum.
Biraz uzun oldu ama nasıl ferahlayabilirim, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Teşekkürler şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'tan umut kesmediğini görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Belki endişeli olabilirsin ama aslında hiç endişelenecek hiç bir durum yoktur. Bazen sık olsa da zaman zaman rüyaların çıkması normaldir. Eğer cinlerle ilgili rüyaları sık görmek istemiyorsan uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi oku ve öyle uyu. Allah’ın izniyle çok rahat edeceksin.


Kayıtsız Üye
Eskiden bir erkek arkadaşım vardı. Bana çok eziyet çektirmişti . Ondan ayrıldıktan sonra polis bir çocukla tanıştım. Çok kibar çok nazikti o psikolojik süreçte bana çok yardımcı oldu. Yaşadığım tüm sıkıntıları biliyordu .Ama ablası bir kız fotoğrafı atmıştı ona güzel mi diye bende bunu görünce soğudum . Zaman geçti bu üniversiteye başladım bir çocukla tanıştım şuan sevgiliyiz . Dün gece gördüğüm rüyanın etkisinde kaldım . Rüyam şöyle ;
Rüyamda bir yerde uyanıyorum neresi olduğunu bilmiyorum . Bir sokak gibi . Yaşlı bir kadın ve gelini var . Yaşlı kadın bana telefonunu veriyor ailemi aramaya çalışıyorum. Ama aradığım kişi o polis çocuk adı hakan dı . O oluyor . Yaşlı kadının gelini bunu burda bırakalım ölür kalır bir şey olur üstümüze kalmasın ya da onu kullanalım diyor . Kadına yalvarıyorum . Sonra kadın o zaman benim oğlumla evlen diyor .Gelinle bir anda kavga eden ediyoruz . Oğlu çıkıyor zorla beni eve sokmaya çalışıyor . O sırada polis çocuk beni Alıyor . Ama o evin oğlu da araba da . Bizim oturduğumuz mahalleye haber vermiş(polis çocuk) . Millet sopayla karşılıyor o insan bana zarar vermek istediği için . Bana zarar vermek isteyen kişinin yüzüne baktığımda çok önceden konuştuğum adı poyraz olan (nefsine hakim bir insan olmadığı için konuşmayı kesmiştim.Sonrasında çok aradı ama ben açmadım ) kişi çıkıyor . Vuruyorum sopayla.
Sonrasında kurban bayramı gelmiş gibi etler, koyun kafaları , paçalar vs var . Annemden önceki gün mangal istemişim onu yapacakmış misal .
Velhasıl polis çocuk iyiydi iyi niyetliydi ama ona gelen fotoğraf yüzünden soğukluk geldi . Şuan bir çocukla sevgiliyim o da saygılı iyi bir insan ama dün gece ki rüyayla Hakan’a polise karşı olan rüyanın etkisinden çıkamıyorum . Bana bir açıklık getirin hocam lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada Allah ile konuşmak

Tohat
Rüyalar davranışlarımızı düzeltmek, hatalardan dönmek ve tedbir amaçlı olarak gösterilirler. Bazıları bilinçaltı kaynaklı olabilir bunun gerçek mi bilinçaltı mı bir tek Allah bilebilir. Fakat harama yönelik bir yol gösterilmez. Sadece sana haramdan uzaklaşman gerektiği yönünde işaret edilir. Rüyan eğer bilinçaltı kaynaklı değilse, kendi içinde bir yalnızlık hissedip çaresizlik içinde olduğuna ve bir arayış içinde olduğuna delalet etmektedir. Emin olmak istediğin düşüncelerin ve duyguların için Allah’ın tavsiye etmiş olduğu yolda araman senin doğru insanlar ve olaylarla karşılaşmanı ve üzülmemeni sağlayacaktır. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Kayıtsız Üye
merhaba.
rüyamda yüksek bir yerden denizi görüyorum uzaktan sakin duruyor. kucağımda 3 yaşında oğlum 6 yaşında kızımı da elinden tutuyorum.
denize yaklaşınca uzun bir köprüye çıkıyoruz. aniden yüksek dalgalar geliyor. kızım geride kalıyor ona baktığımda battığını görüyorum.
oğlum kucağımda ona bakıyım kızıma yüzeyim diyorum arkamızdan kocaman bir dalga bizi alabora ediyor. sonra korkuyla uyanıyorum.
lütfen yorumlarmısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada Kıtaların Yer Değiştirmesi?

Tohat
Merhaba. Kötü alışkanlıklardan, hatalardan ve günahlardan arınarak hak olan yolu seçmeye, doğru olanı yapmak için uğraş vermek için çabalamaya, önüne çıkan engelleri bir bir atlatarak arınarak istediğine ulaşmaya, çabanın meyvesini alacağına Allah’ın yardımını dileyerek istediğine nail olacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada la ilahe illAllah demek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle eski sevgilimin evine gittik evde kendisi yoktu annesi bize yemekler hazırladı yedik sonrasında ben başka bir yere eski sevgilimin yanına gittim alkol alırken ve sarhoş gördüm kendisini sonra yakın arkadaşlarının yanında beni soydu ne yapıyorsun insanların yanındadedim tokat attım ve oradan ayrılmak için kapıya geldim dışarıda bir arabanın etrafına toplanmış insanlar vardı ve kapının önünde bir sürü ayakkabı vardı benim ayakkabım yoktu orada sonra içerden bana biri ayakkabılarımı tozlu halde verdi giydim ve sildim ayakkabılarımın tozunu oradan ayrıldım sonra annesini aradım ulaşamadım tekrar eski sevgilimi aradım anneme ulaşamıyorum dedim tekrar ara dedi uyandım. Yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tost yaptığını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Verdiğin kararlar neticesinde maddi veya manevi zarar etmiş olabilirsin fakat gücünü, kendini tekrar toparlayarak işin gücün rast gider, mutlu olacağın gelişmeler karşına çıkar, uzun bir ömür içinde istediğin gibi bir hayata nail olabileceğine buna bağlı olarak çevren genişleyebilir yeni dostluklar edinebilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyanın etkisinde kalmak, asiri rüya etkisinde kalmak, rüyadan sonra etkisinde kalma

Bu kategoride yer alan Rüyada büyü yapan birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Görülen rüyanın etkisinde kalmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.