Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

Dua ediyorum namaz kılıyorum ama mutsuzum

Dua ediyorum namaz kılıyorum ama mutsuzum

Kayıtsız Üye
Yaz boyunca her namazımda dua ettim okul başlayınca herşey düzelsin ben eskisi gibi Mutlu olayım Allahım diye ama olmadı hatta şu an daha kötüye gidiyor ben dua ediyorum namaz kılıyorum ama mutsuzum 4 aydır sabrediyorum sabretmesi ögrendim ama ağlıyorum bundan vazgeçemiyorum 🙁 her duamda Allahım bana nasip et diyorum hayırlıysa nasip et hayırlı değilse hayırlı kılıp nasip et Eger ben mutsuz olacaksam nasip etme ama içimden al mutsuzluğu diyorum ama herşey daha kötüye gidiyor ve ben mutsuzum

Okudunuz mu?  Türkiyedeki Sahabe Türbeleri

Yorum: Dua ediyorum namaz kılıyorum ama mutsuzum

arifselim
Mutlaka çözülmesini istediğin sorunların vardır. Bizim bunları bilmeden san doğru cevabı vermemiz zaten çok zor. Senin için neyin hayırlı olduğunu bilemezsin. Dualarının ne zaman kabul olacağını da bilemezsin. Dualarında samimi olmaya devam et. Hatalarını gör, kendine çeki düzen ver ve kendine güzel ve hayırlı bir başlangıç yap. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Hz. İsa (A.S.) öldü diyen hocalar var, yaşıyor diyen hocalar var. Hangisi doğrudur ?

Yorum: Dua ediyorum namaz kılıyorum ama mutsuzum

Erco
Selamın aleykum benim hayatım çok güzel giderken birden bire sarpa sardım nişanlım olacak insan nişanı attı 7 ay sonra gidip başkası ıle nişanlandı bu çok zoe yaklaşık 6 aydır ağlayarak dualar ediyorum yalvarıyorum Allah’ıma ama yok daha çok kötüye gidiyor icim daralıyor o kişinin yaptığı ihanet gözümden bir saniye bile gitmiyor sürek kafamda kuruyorum intihar bile geliyor bazen aklıma ama ben her ne olursa olsun mevlanın verdiği cana kıymam kimisi büyü yapmışlardır diyor ama benim duam ‘la bu büyüyü mevlam neden bozmasınki inanmıyorum onada herşeye tövbe ettim lakin dayanacak takatim kalması umudum bitti sizce ne yapmaliyim

Okudunuz mu?  Ezan ile Kamet Arasında Yapılan Dua Nasıl Olur?

Yorum: Dua ediyorum namaz kılıyorum ama mutsuzum

arifselim
Aleykum selam. Şu geçici ve çok kısa olan dünya hayatında herşey istediğimiz gibi olmaz. Allah bizi bazen istediklerimizin olmasıyla ve bazende kaybetmekle imtihan eder. Buda senin imtihanın olmuştur. Sabırlı ol ve Allah’a tevekkül et. Kendine yeni bir sayfa aç.

Bu kategoride yer alan Hatim bittikten sonra ne yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua ediyorum namaz kılıyorum ama mutsuzum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.