Anasayfa
1 Ocak 2024, 13:07
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında ev görmek

İstihare rüyasında ev görmek

Kayıtsız Üye
Iyi Aksamlar sevdigim oglan ama birlikte degiliz evini yakiyor ve ailesini alip bize yakin yere tasiniyor
Allah rizasi için yorumlsr misin


Yorum: İstihare rüyasında ev yakmak

arifselim
Selamun aleykum. Evi yakmak rüya yorumcuları tarafından genellikle hayırlı ve mal kazancı olarak yorumlamışlardır. İstihare için bu olumlu mana işarettir. Asıl doğru işaret ise, senin içine gelen hissindir.


Istihare rüyasi-lütfen yorumlayin

sabırtaşı38
Eşimle ayrıyız 15 gündür ,8 aylık bir oğluk var ne aradı ne sordu boşanmayı düşünüyorum.
Bir tanıdığımı istihareye yatırdım
Bir ev görmüş ferah güzel bir ev odanın ortasında parkta olan banklar varya ondan görmüş sallanıyormuş bank anneme demişki bunu buradan kaldıralım bu hiç olmamış buraya
sonra beyaz dantelden yapılmş bir çanta görmüş ve hep sevdiği insanlar gelmiş misafirliğe onları ağırlamış
Allah rizası için yorumlarmısınız
birleşmek mi hayırlı ayrılık mı artık hiç bir şey bilmiyorum

Okudunuz mu?  İstihare namazında karışık rüyalar görmek

Yorum: İstihare rüyasında ev görmek

arifselim
Boşanma gibi ciddi ve çok önemli bir meselede mutlaka istişarelerle ve acele etmeden hareket edilmelidir. Bu rüya hayırlıdır ama istihareyi başkası değil, herkesin kendisi yapması gerekir. Sana tavsiyemiz güvenilir yakınlarınla danışarak hareket etmendir.


Kayıtsız Üye
Evlilik istiharesi rüyada iki tane Yanyana güzel ev evin önü yani sokakta parlaklık görüldü

Okudunuz mu?  İstiharede kalabalık görmek

evlilik istiharesi yorumlarmısınız
Görülen rüya Yanyana iki güzel ev evin önü yol yolda parlaklık var


arifselim
Bu rüya istihare rüyası olarak çok güzel ve olumludur. Zaten istihare yapan kişinin olumlu bir rüya gördüğünde kalbi ferahlar ve bu gelen his ona bir işaret olur. İstiharede en önemli işaret rüya değil, kalbine gelen histir.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı renk görmek ne demek

Kayıtsız Üye
Ben okulumu değiştirmek istiyordum bunun için istihareye yattım ve rüyamda bı turuncu şal gördüm birde yeni ev alacakmışız ona bakmaya gidiyorduk elimde paralar var eve doğru ilerlerken bı in kuruş düşüyor onu almıyorum daha sonra ilerlediğimiz Zaman yerde bı on krs görüyorum ve alıyorum ama bu paranın üzeri çok kararmış yani yazısı görünmüyor kahverengidir o parayı alıp ilerliyorum alacağımız eve bakıyoruz ve ev sadece arazi birsuru binanın içinde küçük bir alanda etrafı çalılarike kaplı bir arazi daha bir duvarı bile yok hepsini biz yaptiracakmisiz ailemle bende çok zahmetl iş diyorum beğenmiyorum
Yardımcı olursanız sevinirim:)

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında karışık renklerin anlamı

arifselim
Bu gördüğün rüyan istihare için olumlu kabul edilebilir. Ancak asıl olan senin kalbine gelen hissin ne olduğudur ve ona bakılması icap eder. Ayrıca bu tür konularda asıl olan bu konuda bilgili ve tecrübeli olan kimselere danışarak hareket etmek olur.

Okudunuz mu?  İstiharede evleneceğin kişiyi görmek

ekubra
İstiharede beyaz tarihi ev görmek
Selamün aleyküm hocam. Birinin hayırlı biri olup olmadığı için istihareye yattım. Rüyamda sanki bir geziye gitmişim kasaba gibi yer ve bir tarihi evmiş onun önüne geliyoruz. 3 katlı felan konak gibi bir ev. Bembeyaz boyası vardı. 6,7 basamak sonra içeri giriyordum. Merdivenin iki tarafındada rengarenk cins cins çiçek vardı. İçeri girdiğimdeyse sanki tadilat var gibiydi. Sonra bı anda rüya değişti ve sanki birilerinden kaçıyorum ve ahşap merdivenlerden hızlı hızlı aşağı iniyordum. Allah sizden razı olsun.

Okudunuz mu?  İstihare sonucu gerçekleşir mi?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya olumlu manaya yorumlanmaz. Sık sık söylediğimiz gibi, istihare yapınca veya uyanınca o niyetin hakkında kalbine gelen his sana rüyadan daha isabetli bir işaret olarak kabul edilir. Sende eğer için rahat etmemişse istihareye devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm eşim tutuklu bir yakınımı istihareye yatırdım müstakil 2 katlı çok güzel bir ev içinde ben varmışım eşin çıktı mı diye sormuş bende çok oldu birazdan gelir akşam yemeğini birlikte yiyelim demişim sonra balkona çıkmış etraf yeşillik ve karşıda berrak uzun şelale var şelale de yine temiz dere gibi bir yere akıyor

Okudunuz mu?  İstiharede kararsız kalmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Her ne yönde niyet edilmişse hakkında hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Rüya açık bir şekilde olumluya dönüktür ve adım atmak istediğin yol, niyet ettiğin durumun senin için olumsuz anlam içermeyeceğini göstermektedir. En iyisini bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yemyeşil ormandayız evimiz var yağmur yağıyor salıncak yapmışız yeğenlerim onda sallanıyor babamda bir odaya gitmiş kapıya açıyorum kapkaranlık odada uyuyor sonra ben diğer odaya geçiyorum daha sonra evi tutan bir ip var onun ayrılmak üzere olduğunu görüyoruz abim hemen onu tutuyor bizde evi boşaltmaya çalışıyoruz ben ilerde evleneceğim kişinin hayırlı mı diye istihare namazı kılmıştır lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  İstiharede Görülen Renkler Ne Anlama Geliyor?

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanda ve uyanırken hissiyat olarak ne durumda olduğuna bakman gerekmektedir. Eğer güzel şeyler hissediyorsan hayırlıdır. Ayrıca görülen ortam ve renklerin de olumlu olduğu yönündedir. Yine de istihare ile birlikte aklı selim kişilerle istişare de etmekte fayda vardır. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  İstihare namazı gündüz kılınırmı?

istihare rüyasında ev görmek, Istiharede ev görmek, istihare rüyasında beyaz ev görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyası yorumlama başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında ev görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.