Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Günahı Paylaşmak

Günahı Paylaşmak

SerapGrkm
Tövbe ettiğimiz bir günahı bir aile ferdine (anne) anlatarak rahatlamak uygun mudur? Bir yerde yapılan suçlar Allah ile kul arasında kalması gerekirmiş diye duymuştum.


Yorum: Günahı Paylaşmak

İslam
İslam dinimizde günahları gizlemek, işleyeceği günahı bile gizlice yapmak ve kötü örnek olmamak esastır.
Günahınızı Rabbinize günanızı arz edin tevbe etmiş ve rahatlamış olursunuz.
Unutmayın ki GÜNAHI ANLATTIRAN ŞEYTANDIR

Okudunuz mu?  İstemeden yalan söylemek

Günahı başkasıyla paylaşmak

nick172
Hocam ben bazen günah işlediğimde aklıma geldikçe fenalaşıyorum ve bazen başkalarıyla paylaşıyorum. Bu annem veya başkasıda olabilir. Ben bunu birkaç defa yaptım sizce bir daha yapmamalımıyım?


Yorum: Günahı başkasıyla paylaşmak

#UguR
Günahı teşhir etmek günahtır. İşlediğin günah için ve günahı teşhir günahından da tövbe etmelisin. Günahlarını başkalarıyla paylaşmamaya dikkat et.

Okudunuz mu?  Allah nerededir hakkında sorular geliyor aklıma

nick172
ama hocam ben sadece rahatlamak için söyledim yine de söylememelimiyim? bir sorumda olacak mesela bir şeyin günah olup olmadığınıda mı sormak günahtır? yani ben size de mi söylememeliyim işlediğim günahları? Hemen cevaplayabilirmisiniz?


arifselim
Eğer ki bilgi almak, yardım istemek ve bir çıkar yol aramak için günah anlatılırsa bu günahı teşhir etmek olmaz. Günahı teşhir etmenin anlamı, başkalarını özendirmek ve hafife alarak konuşmak, anlatmak veya açıktan günah işlemektir.

Bu kategoride yer alan Uyurken ve uyanıkken mezi gelmesi ve ereksiyon hali başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günahı Paylaşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.