Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

Cömert Oğuz
Selamun aleykum hocam

Rüyada istanbul sokaklarında geziyordum. Canlı bomba ihbari vardı ve ben şehit olmak istiyordum ama canlı bomba yanımda değil , benden daha uzak bir yerde patlamıştı ve ben şehit olamamıştım.

Bu rüya ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada sabahın erken vakti görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya toplum içersinde emniyet duygusunun azalmasını haber verir. Bazı olaylar yaşanacağını, önlem alınması halinde ise bu zorlu durumdan kurtularak feraha kavuşulacağına ve olumlu gelişmeler yaşanacağına ifade edebilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sınıf arkadaşını görmek

Yorum: Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda havan mermisi yiyoruz patlamıyor bir başka rüyamda da el bombası alıyorum tugay komutanı fetöcü çıktı uzman çavuşumla konuşma yapıyor gaza geliyorum pimleri çekiyorum tam indirmeye gidicez fetöcüleri kaldırıldım üst devre koğuş kalk diyor ve uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Salyangoz Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak

Tohat
Göze girecek, nam salacak önemli bir görev üstleneceğiniz bir girişimde bulunacaksınız. Zorlu görev olsa da sonucu güzel neticelenen sonuç elde edeceksiniz. Yine de Allah daha iyisini bilir.


rüyada şehit olmayı istemek, rüyada sehit olmak istemek, rüyada sehit olmayi istemek

Bu kategoride yer alan Rüyada şehit tabutu taşımak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şehit olmayı isteyip şehit olamamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.