Anasayfa
24 Ocak 2024, 8:56
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede yatak örtüsü görmek

İstiharede yatak örtüsü görmek

nesibe
merhaba;
rüyamda erkek arkadaşımın annesi bana şeffaf bir çanta içerisinde çeyiz getryr içinden bordo renkli çiçekli yatak örtüsü çıkıyor çok güzel bir örtüydü içinde birde otlar vardı annesi biraz kenara kayıyor arkasında beyaz aydınlık bir oda da çocuların yapmış olduğu rengarenk açık tonlarda el izleri vardı
sorun şu ki benim babam vermemekle kararlı
hakkmzda hayırlısı olsun
rüyamı yorumlarmsnz

Okudunuz mu?  İstiharede görülen renklerin anlamları

Yorum: İstiharede yatak örtüsü görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyayı gören kişi genellikle mutlu olacak bir haberi alır ve sevdiği kişi evlenir. Çeyiz görmek sorunların aşılmasına, sıkıntılarından kurtulmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


iatehare ruyasinda beyaz yatak ortusu gormek

Bu kategoride yer alan İstiharede okul ve öğrenci görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede yatak örtüsü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.