Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden4
Abone

Harama bakmamaya çalışıyorum

Harama bakmamaya çalışıyorum

Asdass
Öncelikle selamun aleyküm hocam. Ben elimden geldiğince harama bakmamaya çalışıyorum, cinsel içerikli sitelere girmiyorum, manstürbasyon yapmıyorum ama haşa diyorum ki Rabbim cennette bana zaten kız verecek ise dünyada iken zinaya götüren yollara gitmeye ne lüzüm var diyerek kendimi avutuyorum. Böyle düşünmem günah mıdı? Şimdiden Allah razı olsun…

Okudunuz mu?  Para çaldım ve çok pişmanım

Yorum: Harama bakmamaya çalışıyorum

Hüda
Selamun aleykum kardesim,

Fitne ve fesadin, şehvetin atesinin adeta göklere yüseldigi bir zamanda, gercekten takdir edilecek davranis sergiliyorsun. Seninle gurur duyuyorum. Böyle düsünmen ve Nefsin ile siyaset etmen çok iyidir, neden günah olsun. Zaten Allah (c.c.) Kuran-I Keriminde senin gibi kendini koruyanlara Hurileri söz etmistir, vaad etmistir. Ama zamanla Islami ilmin arttikca, hurilerin Allah (c.c.)’u Cennette görmek nimetinin yaninda çok zaif ve nakis kaldigini göreceksin. Allah (c.c.) her güzelligin kaynagidir, herseyi, her güzelligi O yaratir. Öyleyse O en Güzelidir. Cennet’de Onu müsahede ettigin vakit, Ondan gayri herseyi unutacaksin. Onun güzelligi ta iliklerine kadar girecek, tarif edilmesi zor ve esi benzeri olmayan bir güzellik yasiyacaksin insAllah.

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Harama bakmamaya çalışıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.