Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Yoruldum bunalıma giriyorum

Yoruldum bunalıma giriyorum

gurbette
Öncelikle Türkçe alfebede yer alan bazi harfleri doğru düzgün yazamadigim için özür dilerim. Yurtdisinda yasiyorum ve kullandigim klavyede o harfler eksik. Nasil baslasam bilemiyorum kendimi çok yorgun, bitkin hissediyorum. Güzel bir üniversitede çok iyi bir egitim görüyorum, Türkiye’de dogdum ama çocuk yasimizda yurtdisina tasindik. Herseyim tam, sorun ney anlamiyorum. Bunalimlara giriyorum. Sevgilim yok, olsun da istemiyorum sanirim. Insanlara güvenim çok azaldi, hep yari yolda birakıldım kimseyi yari yolda birakmadigim harde. Etrafimda beni dinleyecek veya anlayacak hiç insan yok. Neden sissen böyleyim? Bol bol sükür ediyorum, ibadetlerimi yerine getiriyorum ama halen bir bitkinlik hali. Yoruldum. Şuan burada bunlari neden paylasiyorum onu bile bilmiyorum. Beni anlayacak kimse yok, neden bu kadar yalnizim, neden mutlu degilim. Neyi eksik yapiyorum?

Okudunuz mu?  Ferace Altına Pantolon Giymek Caiz midir?

Yorum: Yoruldum bunalıma giriyorum

arifselim
Selamun aleykum değerli kardeşim. Bende yurtdışında 15 sene yaşadım ve orda yetişen yada okuyan gençlerin sorunlarıyla çok yakından ilgilendim. Senin en büyük sorunun kendini hala orada yabancı gibi hissetmen ve ordaki hayata adapte olamamandan kaynaklanıyor. Bu çözülemeyecek bir sorun değildir. Hangi ülkeden yazdığını bilmiyorum ama Avrupa’da ki bir çok şehirde bu tür sıkıntılardan seni kurtaracak ve çok istifade edebileceğin, güzel vakitte geçirebileceğin İslami teşkilatlar vardır. Bu yerlere gitmeni tavsiye ederim. Kesinlikle herkesle arkadaşlık kurarak bu sorunundan kurtulmaya da çalışma. Bu başka bir hata olmuş olur. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Kocamdan boşanmayı düşünüyorum

Yorum: Yoruldum bunalıma giriyorum

Gül988
Evet , aynen ! Her yaz Vatanıma giderken o kadar mutlu okuyorum ki orada , her defa rusya’ya döndüğümde de çok sıkılıyorum durub dururken ağlamağım geliyor .burda beni anlamıyorlar . Sınıfımdakilernen(1hariç) okumak istemiyorum . Geçen yıllar da hep öyleydi fakat bu yıl başka . Bu yıl gerçekten şurdan nefret etmeye başladım . Bu sokaklardan gittiğim okuldan da . Hatta belki üniversiteye de Burda giricem …hayatımı burda geçireceğimi düşünürken çok sıkılıyorum ..

Bu kategoride yer alan Kadınlardan gelen her sarı akıntı meni midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yoruldum bunalıma giriyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.