Anasayfa
30 Eylül 2022, 13:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

Kayıtsız Üye
Rüyalarımda sürekli ayrıldığım sevgilimin annesini görüyorum ve sinirli sitemli sebebi var mıdır sizce ? Sabah namazlarından sonra görüyorum


Yorum: Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

arifselim
Maddi anlamda sıkıntılara düşmeye, zorluklar yaşamaya ve geçmiş için pişmanlıklar içinde üzülmeye alamet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, aile hayatında çok zor dönemler geçireceğine yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

Kayıtsız Üye
Rüyamda secdiğim erkeğin annesini kurtarıp evine götürüyordum ve o bana teşekkür bile etmiyor sadece kapıdan bakışıyoruz tüm aileside içeride sonra mesajla beni sevdiğini söylüyor sonrasında çok yüksek ve ve uzun köprülerden yürüyüp gidiyorum


Yorum: Rüyada sevdiğinin annesini görmek?

arifselim
Her rüya aslında tabir edilmez. Manası açık olmayan bir rüyadır. En doğrusu ise ancak kişiye özel olursa yorumlanabilir. Genel bir manada ise, üzücü haberlerden sonra sevineceğin haberler almak olarak tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam
Ben yatmadan önce sevdiğim insanla kavuşabilmek için bir dua okumuştum
Sonra rüyamda onu gördüm hemde bu sefer ailesiyle birlikte bize gelmişler babam babasıyla sohbet ediyor annem de annesiyle rüyamda annesi hiç görmemiştim bu zamana kadar .. Rüyamda beni istemeye geldiklerini biliyorum . İlk defa böyle bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bir ihtimal olarak bu rüya bilinçaltıdır çünkü yoğun duygular yaşandığında insanın rüyalarına yansıması normaldir ve tabir edilmezler. Bir diğer görüşe göre ise, evlilik için çok sevineceğin gelişmelere nasip ve kısmete alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sprey ile bayıltılıp, tecavüze uğramak

Konyalı 42
Sen.aleykum.ayrildigim kız arkadaşım rüyasında.beni annemi yengemi yengemin evinde otururken görmüş.annem kendisine benim oğluma niye böyle davrandın.niye böyle yapıyorsun diye kızmış.eski kız arkadaşımda ben bir şey yapmadım diye kendini savunmuş.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya insanın etkisinde kaldığı bazı olayların başka bir şekilde rüyasına yansımasıdır ve özel bir yorumu yoktur. Eğer böyle bir durum olmazsa o zaman rüyayı gören kişinin üzüleceği sözler işitmesi anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


yesil_havva02
Rüyamda eski sevgilimin annesi babası ve kendisi misafir olarak bizde ve kalktıklari zaman annesi beni köşeye çekiyor beni çok uzdun çok kırgınım sana niye oğlumla barismiyorsun diyordu bende oğlunun hatalarini soyledim bide perdeyi çektiğinde altın bileziklerini unuttuğunu gördü altın bileziklerinide takip gitti üzgün bir şekilde


arifselim
Bu rüya ilk olarak etkilendiğin şeylerin bir şekilde rüyana yansımasından ibarettir. Bir diğer yorumu ise, seni üzecek ve hiç hoşuna gitmeyecek sözler işiteceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm ben birini seviyorum ama ona söyleyemedim.rüyamda o kızın annesini ve annemi gördüm sonra o kızın annesi benim kolumdan tutup bana benim kızımı iste dedi bu neye alamettir.

Okudunuz mu?  Rüyada saksağan Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya nasibin açık olması anlamına gelir. Ayrıca bu tür rüyaların çoğunluğu bilinçaltı olup genellikle tabir edilmez. Çünkü insanın düşündüğü şeyler bir şekilde rüyasına yansıması normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sen.aleykum.benim bir kız arkadaşım vardı.yalanlarini iki yuzluluklerini gördüm.ayrildik.annemle tanistirmistim önceden.beni aradı ve rüyasında yengemin evinde yengem annem ben ve kendisi otururken görmüş.annem kiziyormus kendisine.sen niye böyle yaptın.ogluma niye böyle şeyler yaptın diyormuş.oda kendisini savunuyormus.ben bir şey yapmadım diye.bu rüyayı tabir ederseniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kişi için üzücü sözler işiteceğine ve bu yüzden canının sıkılacağına alamet eder. Çoğu kere bu süreçlerde görülen rüyaların özel bir tabiri yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


adgzlsmyye
Merhabalar, Benim bes yıllık bir birlikteligim var ve daha erkek arkadaşımın ailesiyle birebir yüzyüze bir tanışmamız olmadi, fakat ben erkek arkadaşimin annesini rüyamda gördüm ısrarla bana iki tane burma altın bilezik almaya çalışıyordu fakat kuyumcu bulamadılar bende sürekli engelliyorum istemiyorum alma teyze daha nişanlı değiliz diyorum neyse sonra erkek arkadaşımın kardeşinin gerçek hayatta oğlu oldu daha yeni ben rüyamda kardeşini ve oğlunu görüyorum fakat çocugu bir iki yaşlarında ve toplu görüyorum, cocugun yüzünü göremiyorum bir türlü fakat kahve altın gibi parlayan saçları var onlara bakıyorum hep gülüşüyorum oynuyorum bebekle fakat yüzünü göremedim

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

arifselim
Merhaba. Sevineceğin gelişmelere ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorumlanır. Aynı zamanda bebekle oynamak ve sevinmekte aynı manalarda tabir edilir ve hayırlı anlamlara işaret eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm sevdiğim kızı istedik annesi vermedi annesiyle küstük

Rüyamda annesini gördüm barismistik konuşuyorduk ben soruyordum niye vermedin kızını o duraksiyordu cvp veremiyor gibi oluyordu ve kızım küçük diyordu sonrası diyordu dayısı gelip istemiş verdik manasinda konuşuyordu ve ise yaramaz kizim der gibi manasında konusuyordu
Bu ne anlama gliyor


arifselim
Aleykum selam. Bunun anlamı çok açıktır. Çünkü yaşadığın bir olayın etkisinde kalmışsın ve bu tür durumlar genellikle rüyalara yansıması normaldir. Bundan dolayı özel bir şekilde tabir edilemez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Aleyküm selam hocam. Ben Ebru. Biraz platonik gibi sevdiğim var ama çıkıyor gibiyiz beni sevmesede benle konuşuyor. Canım yandığı için hep Allah’a dua ediyorum hergün. Rüyamda bizim eski evdeler. İki abisi bilgisayarda birşeyle uğraşıyorlar. O onların arkasında. Bende onun arkasında. Ona sarılıyorum. Annesi o ara yorgan filan yatak yapıyor ana bu kız bana aşık filan diyor ben utanıyorum. Anası bana tepkili davranıyor. Sabah namazına kalkacaz daha diyor annesi abisine benimkine de hadi sende uyu diyor. Bağırıyor. Bende o ara bende kalkacağım diyorum kadın bana yalan söyleme diyor içerde ağlıyorum sevdiğim annesine ana kız ağlıyor filan diyor. O ara yorganımı arıyorum biyerden geçeceğim kadın ben orayı süpürüyorum görmüyor musun diyor kenardan geçiyorum. Bakıyorum yorgan yok. Sonra geri çıkıyorum ordan.

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

Ertesi gün bizim çarşıda kıyafet dükkanına giriyoruz. Pikelerden kaba pikelerden kıyafetler var komşumuz ve kızı giriyor bizde giriyoruz ilerlerde normal kıyafetler de var ortanca ablam hadi çıkıyoruz diyor bende sevdiğimin annesi bakıyor diye bakıyorum onu bekliyorum sonra çıkıyoruz koluna giriyorum. Ablamın kaynanası hakkında konuşuyoruz düğün gibi bir konu açılıyor neler alınacak neler edilecek gibi. Diyor ailenle ortak oluruz sıkıntı çekmeyiz iki tarafta diyor. Bende diyorum çok birşeye ihtiyacımız olmaz mutlu olalım yeter der gibi kadınla mutlu oluyoruz bu rüyanın anlamı ney hocam şimdiden teşekkür ederim…


arifselim
Selamun aleykum. Karşılıksız sevgilerde veya benzeri durumlarda görülen rüyaların çoğu tabir edilmez. Çünkü yaşanan aşırı duygusal yoğunluktan dolayı rüyalar görülebilir. Kötü ve olumsuz bir anlamı olmasa da özel bir şekilde tabir edilmez. En doğrusu ise her işte olduğu gibi mutlaka Allah’a tevekkül etmek ve ondan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sevdigim erkekle istemeden ayrildik. Uzun zamandir rüyamda goremiyordum.
Dun gece gördüm ve o kadar gercektiki yuzune dokundum.
Onlara gitmistim.
Bu kadar gercek gibi olmasi.
Oda gorup hissediyormudur.


arifselim
Oda seni görüyordur diyemeyiz elbette. Bu tür süreçlerden geçen kimseler çok yoğun duygusallık yaşadıkları için bunlar ancak bilinçaltı olarak kabul edilir ve tabirleri yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Sosyal Paylaşım Sitesi Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam rüyamda eski sevgilimin annesini bizde gördüm sonra ben ve annesi aşağıya indik oğlunu görüp bağırdı gel hilal sigarayı bırakmış dedi elimde iki tane telefon vardı birini sakladım diğerini elimde tuttum ve hızlıca eve koştum. Neye işarettir acaba ?


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüyayı net bir şekilde tabir etmek zordur. Çünkü eski sevgililerle ilgili olan çoğu rüya tabir edilemez. Bu rüyan genel olarak alınacak olan bir hediyeye yada bir sürpriz gelişmeye işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam ben rüyamda aslında olmayan ama rüyamda sevdiğim erkeğin annesi ve babası ile vakit geciriyorum konuşuyorum olumlu güzel vakit geçiriyor un ama sevdiğim kişi kimse onu görmedim hissediyorum sadece normalde sevgilim yok.


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya bekar bir kız için hayırlıdır. Sevineceği gelişmeler olacağına, kısmetinin açık olacağına ve sürpriz gelişmelere işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim erkek annesine benim istediklerimi söylüyordu sonra ailesi bizim eve geliyordu annesi ben ve annem bir odadayız onun annesi benden su istiyordu ama ben karışık dolaplarimizdan bardağı bulup bir türlü veremiyordum yorumlar mısınız lütfen 😊

Okudunuz mu?  Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Eğer evlenme gibi ciddi düşünceler varsa bu rüya hayırlı ve evlilikle ilgili gelişmelerin olacağına işarettir. Yoğun duygusal süreçlerden geçen insanların çoğunun gördüğü rüyalar ise genellikle bilinçaltıdır ve tabiri yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdigim adamın annesini görüyordum, kadın gelin adayının nasıl olacağını söylüyordu ve sen yemeği üzerine döküyorsun senin gibi olmasın dedi sonra sevdigim adamın ismini söyleyip uyandım.


arifselim
Rüyada sevdiği kişinin annesini bu şekilde görmek gerçek hayatta da hoşuna gitmeyecek ve canını sıkacak olan sözler işiteceğine ve moralinin bozulacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bunda altı ay önce birinden evlilik teklifi aldım ama ailem o zaman uygun değil deyip müsade etmedi şimdi ise müsade edebilir ancak onlar bu konuda konuşmuyor başta çok istediler bende adamı gördüm etkilendim ve uyumadan önce dua ettim Allah’a kaderimde ise bana göster diye değilse de umut etmeyeyim rüyada adam başucumda bende yataktayim anneside bana ait kanlı bir çarşafı yıkıyor onların evindeyiz ben dedim ki yardım edeyim mi adam da yok sen dinlen dedi dogruldum uyandım.

İstiare için iki rekat namaz kılıp bol dua ettim evlilik teklifi eden bir aile vardı ailem olmaz dedi şimdi de görüşüyorlar ama bu konu konusulmuyor tabi hal hatır sorarlar ve benim ailem şimdi kabul edebileceğini belli ediyor onları bu konuda konuşmuyor ben etkilendim adamdan ve dua ettim hakkımda hayırlı ise olsun değilse olmasın diye ve olmayacaksa umitlenmeyeyim diye çok dua ettim rüyamda tanimadigim hamile bir kadına hediye verdiler o da çok seviniyorudu uyandım acaba ne önerirsiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

arifselim
Merhaba. Dua ederek uyumuşsan bu istihare sayılmaz. Eğer istihare yapmak istersen sünnette belirtildiği gibi yapmalısın. Rüyan hayırlıdır ve sevineceğin gelişmeler manasındadır. Ama istihare açısından sana olumlu bir işaret vardır diyemeyiz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hala sevdiğim eski erkek arkadaşımın anne ve babasını bizim evin yakınında bir evde oturduklarını gördüm.Güya komşuyuz ve ailelerımiz birbirine gidip geliyor.bir gun ailesi bize gelmiş annesi bizim sevgili geçmişimizi bile bilmeden beni çok begendiğini ve oğluna layık bir aday oldugumu soyluyor.Bnde kadına çok ısınıyorum.Gözüm sevdiğimi arıyor annesi dıyoırkı oglumu bu şehre gelmedi onun sunavı var düşük notları yuzunden gelemedi önümüzdeki bayramı bulur gelmesi dedi.Bu şekil uğraştım ve normalde sevdiğim evlilik düşünmediği için ayrılmıştık en çok seven taraf bendim.Neye yorarsınız acaba çok teşekkürler.


arifselim
En makbul olan yorumu bunun bilinçaltı düşüncelerden kaynaklandığıdır. Çünkü bu tür duyguların yaşandığı dönemlerde böyle rüyalar görmek normaldir ve yorumu olmaz. Eğer karşılıklı bir gönül ilişkisi varsa o zaman sevineceğin sözler işitmeye ve güzel haberlere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanı görmek için dua

Kayıtsız Üye
Rüyamda çok uzun zamandır sevdiğim erkeği ve annesini bütün akrabalarımın olduğu babanemin evinde gördüm. Annesi ve kendisi boş bir odada oturuyorlardı aynı odada ben ve kuzenim vardık Annesi sürekli ikimizden birşeyler getirmemizi istedi. Acaba bu ne anlama geliyor


arifselim
Sevdiği kişi ile evlilik düşünceleri varsa gelişmeler yaşanacağına ve hazırlıklar yapılacağına işaret eder. Eğer o kişileri kızgın görmüşse hoşuna gitmeyeceği sözler işiteceğine ve üzüleceğine tabir edilir. Bazende bilinçaltı olabilen rüyalardandır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Gerçek de sevdiğim erkek var ama kendisi bilmiyor. Rüyamda bu kişi ile nişanlanıyorum. Kendisi annemin ve babaannemin elini öptü. Bende kendi annesinin ve babasının elini öptüm. Daha sonra annesi yüzükleri evde unutmuş. Birlikte almaya gittik fakat merdivenlerden çıkamıyordum.


arifselim
Maalesef tanıdık biri ile nişanlandığını görmek iyi değildir. Kendini bile bile sıkıntılara ve sorunlara sokmak anlamında kabul edilir. Bu rüyanın genel manası ancak bunu işaret eder. Rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhabalar, rüyamda sevdiğim kişinin(erkek) annesi ve babasıyla karşılaşıyorduk. yanımda annem de vardı. sevdiğim kişinin annesi lacivert parıltılı bir elbise giymişti ve bana öyle içten sarıldı ki annesiyle sarılırken de arkada uzaklarda bizi izliyordu sevdiğim kişi. ve annesi benimle o kadar güzel konuşuyordu ki iltifatlar ediyodu sonra annesi babasına bak gelinimize falan diyodu ve uzaklarda da sevdiğim kişi tepkisizce öylece bize bakıyordu. ama annesini daha önceleri de rüyamda görmüştüm ve bana çok kötü davranıyordu. bu rüya çok değişikti çok içtendi babası da aynı şekilde çok iyi davrandı annemlerle falan konuştular. bu arada ben o kişiye karşı platoniğim bu rüya hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada sırrın ortaya çıkması

Tohat
Merhabalar. Rüyanız sevdiğiniz kişiyle olup olmadığını bir tek Allah bilir. Fakat kısmetli günlerin açılıp hayırlı günlerin geleceğini gösteriyor ve Allah’ın size sunacağı hayırlı imkanların habercisi olarak tabir edilen bir rüyadır.


18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda Sevdiğim kızı ve onun annesini gördüm. Yürüyerek bir yere gidiyorlardı ve yanlış hatırlamıyorsam kol kolalardı. Bense şöyle demiştim içimden:"Aaaa! Sevdiğim kız Çanakkale’ye gelmiş!" diye. Normalde "Sevdiğim kız" yerine onun ismiyle hitap ediyordum. Ayrıca Çanakkale değil, Çanakkale’nin bir ilçesi olan Lapseki ilçesine gelmişti ama ben Çanakkale demiştim içimden. Ne anlama geliyor olabilir? Teşekkürler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir konuda birilerine söz vereceğiniz ve bunun sorumluluğu altına gireceğiniz bir an yaşayacaksınız. Bu sözün etkisiyle duruma bağlı kalabilirsiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Rüyamda güya sevdiğimle nişanlıyız annesiyle pazara çıkmışız elbise almaya.Beğenmiyorum çünkü hepsi kısa oluyor.Bir tane beyaz gömlek alıyor bana oda biraz büyük oluyor.Sonra sevdiğime söylüyorum ki bana sakız alsın.Oda alıyor.Oturuyoruz beraber.Sonra annemle teyzem geliyor sevdiğimin annesiyle öpüşüp görüşüyorlar.Yorumlarsanız sevinirim.Bu arada sevdiğimle ayrıyız iletişim kopukluğu var küsüz.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlenmesi

Tohat
Merhaba. Vereceğin bir söz ile birlikte verdiğin sözden dolayı duruma bağlı kalacağına yani bir sorumluluğu omuzlarına yükleyeceğine, manevi olarak bağlılığı da simgeleyen bir rüyadır. Genel olarak güncel hayattın etkisiyle görüldüğünü söyleyebiliriz. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün bir rüya gördüm 3 yıllık bir ilişkim var birbirimize aşık evlenmeyi istiyoruz fakat sevdiğim erkeğin annesi beni istemiyor bu sebeple evlenemiyoruz .rüyamda annesi kendi yaşadığım eve geliyor ve hoş bir sohbetteyiz birde ayaklarını görüyorum sizce ne anlam ifade ediyor tsk


Tohat
Merhaba. Özel yaşama dair yeni kararlar, güvenin yeniden elekten geçirilmesi ile ilgili aldığın ve alacağın sorumluluklar hayatına yeni anlamlar katarak sosyal hayatını, aile hayatını ve özel hayatını vereceğin bu kararlar neticesinde değişebileceğini gösterir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada sevdiğinin annesini görmek, rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek, rüyada sevdiginin annesini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada sivilce patlatmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğinin annesini görmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.