Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:16
missa5
Abone

Günah işlemek dinden çıkarır mı

Günah işlemek dinden çıkarır mı

Kayıtsız Üye
Namazimi kiliyorum, kuran okuyorum ve elimden geldigince namazımı kiliyorum ama tek bir buyuk gunah isliyorum oda mast… Onceden her gun 1-2 kere yapardim simdi namaza basladim tevbe ettim ve sonunda o rakam gittikce azaldi artik 3 gunde bir yapiyorum ama malesef birakamiyorum, bu en benim en buyuk gunahim, tabiki daha gunahlarimiz olmustur lakin bu aralarindan en kotusu… Bu beni dinden cikarirmi ne yapmaliyim ve Allah beni affedermi?

Okudunuz mu?  Annenin evlat ayırımında nasıl davranılmalı ve evlat ayırmanın dinimizdeki yeri nedir?

Yorum: Günah işlemek dinden çıkarır mı

arifselim
Allah seni ibadetlerinde daim eylesin. Özellikle de namazına sıkı sıkı sarıl. Çünkü namaz insanı zamanla kötülüklerden uzaklaştıracaktır Allah’ın izniyle. İlk imkanın olduğunda evlen. Zaman zaman oruç tutabilirsin. Seni bu günaha sürükleyen şeylerden veya ortamlardan sakınarak uzaklaşabilirsin. Bu günah olsa da seni dinden çıkarmaz.

Bu kategoride yer alan Tilya ismini koymak caiz mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günah işlemek dinden çıkarır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.