Anasayfa
20 Ocak 2024, 23:00
sizden6
Abone

Youtube’den Para Kazanmak Caiz mi?

Youtube’den Para Kazanmak Caiz mi?

hakangencay
Selamun Aleyküm,Ben ve birçok insan video çekerek Youtube’ye yüklüyor ve videoyu izleyen kişiler gerek videolu reklamlar,gerekse tıklamaya dayalı reklamlara tıklandığında bundan gelir elde ediyor.Bu şekilde kazanç sağlamak caiz midir veya helal midir?Allah’a emanet olun…

Okudunuz mu?  Kurumuş necis maddenin yayılması hakkında

Yorum: Youtube’den Para Kazanmak Caiz mi?

İslam
Reklamları seçerken helal olanı seçin ve kötü olanları engellemeye çalışın inşAllah dini bir sakıncası olmaz.


Yorum: Youtube’den Para Kazanmak Caiz mi?

hakangencay
Çoğu sitede de sordum bu soruyu kesin bir cevap bulamadım şüpheli galiba

Okudunuz mu?  Birini kınadığımız takdirde tövbe etsek, yine de o kınadığımız başımıza gelir mi?

Yorum: Youtube’den Para Kazanmak Caiz mi?

İslam
Şüpheli bir durum yok, kullanacağın reklamlara bağlı


hakangencay
Bi başkasına sormuştum oda bu konu hakkında insanların boş vaktini alıyorsunuz,ibadetten alikoyuyorsun diye yorumlamıştır.Rica etsem bu konu hakkındaki görüşlerinizi belirtir misiniz?

Bu arada yardımcı olduğunuz için Allah sizden razı olsun.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti sonra edilen sesli veya sessiz küfür gusül abdestini bozar mı?

emre
Zamanını alma açıklaması doğru, dini ve mantıklı bir cevap değil. kendi sıkıntısını dile getirmiştir.


hakangencay
Peki videoda kullandığımız müziklerin bir günahı olur mu?


hakangencay
Başka görüşü olan var mı?Cevap veren kardeşlerimden Allah razı olsun.


hayırlısı23
Kullandığın müzikler harama teşvik edici ve şehvet uyandırıcı birşeyler içeriyorsa günah olur, misal Rihannanın Umbrella şarkısını yorumladığında tövbe haşa söylediği sözler Allah’a küfür ve isyan içeriyor. Bu şarkının sözlerini de milyonlarca insan çoluk çocuk tekrarlıyor eğlenerekten kimsenin de umurunda değil ne söylediği. Hani sırf bu yüzden bile ben youtubea olsun başka yere olsun müzik paylaşıp kazanç sağlamayı doğru bulmuyorum. Şüpheli olan şeylerden uzak durmak lazım. Milyonlarca müzik var hangisinin ne amaçla yapıldığını sözlerinin gerçek anlamını bilemiyoruz. İlluminati dediğimiz örgüt insanları küfre ve Allah’a isyana işte böyle sürüklüyor bence internet müzik televizyon diziler filmler sayesinde.. Düşünsene artık her filmde en az bir tane cinsel ilişki sahnesi var. Sanki normal birşeymiş gibi…

Okudunuz mu?  Gusül abdesti alırken zorlanıyorum

VESSELAM
Selamun Aleykum; Youtubeden para kazanmak caizdir. Ama ne koşullarda? Kardeşimizin de belirttiği gibi uygunsuz reklam koymamalısınız. Backround yani arka plan müziklerinde Dine hakaret, Sübliminal mesaj gibi şeyler olmamalı. Video içeriğiniz izleyecek kişileri gaflete sürüklememeli. Video içi küfür, hakaret gibi şeyler olmamalı. En önemlisi Namazlarınızı aksattırmamalı. Bunları yaptıktan sonra yaptığın iş ve kazandığın para helaldir İnşaAllah. Vesselam, Allah’a emanet olun.


youtubeden para kazanmak

Bu kategoride yer alan İsrailoğullarına gelen peygamberler? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Youtube’den Para Kazanmak Caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.