Anasayfa
14 Kasım 2022, 2:48
sizden6
Abone

Adak adayıp tutmamak

Adak adayıp tutmamak

brs
Selamin aleykum. Zamanin da gecen sene bir adak adamistim. Bir kiz arkadaşim vardi kusmustuk. Barisirda evlenmek için adimlar atarsak diye. Oldu baristik evlenmek için adimlar atildi. Tabi ben adagimi tutmadim. 3 gun oruc sozum vardi. Erteledim bugün yarin derken unutuldu. Ve ben yeniden hatirladim. Cok güzel olan ve evlenecegiz dedigim insanla yine ayriyiz. Ortada oyle buyuk bir şey yokken ayrıldık hemde. Nasil soylesem ne o ne de ben baskasiyla yapamayiz Allah baskasina yazmasin bizi derken bir anda sogukluk girdi ikimizede. Ben bu aralar pisman olur oldum tabi. Arar oldum onu. Niyetim tabiki evlenmek. Asla gonul eglendirmek degil. Acaba diyorum bir adagimi yerine getirmememin bunda bir etkisi varmidir. Hala yasiyorken bu adagimi yerine gecde olsa getirmem doğrumudur. Yoksa hersey için gecmi kaldim. Vijdan azabim var biraz. Islerimin ters gitmesi de kafami kurcalar oldu ben nerede yanlis yaptim diye dusunurken bu adagim geldi aklima ve acaba demeye basladim. Yardimci olursaniz çok sevinirim. Hayirli geceler.

Okudunuz mu?  Allah'a neden beni böyle yarattın sorusunu sormak ?

Yorum: Adak adayıp tutmamak

@hmet
Belaların gelme sebebini sadece Allah bilir ama biz kendimizi yoklarız.
Yaptığımız kötü işler sebep olabilir elbette… Namaz kılmamak, adağı yerine getirmemek gibi

Bu kategoride yer alan 20 lik çekimi sonrası abdest ve namaz hakkında sorularım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adak adayıp tutmamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.