Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada fal baktırmak

Rüyada fal baktırmak

havvazaman
rüyamda fala baktiriyorum ama günah olduğunu biliyorum ama kardeşim için niyetlenmiş ama yinede günah diyorum falan bakandan erkek kardeşi bakıyor her şeyi ben im için yorumluyor bana evliliğin ile ilgili bir şey ler söylüyor bende kendi içimde niyetim kardeş im için bana yorumluyor kendi içimden günaha korkuyorum sonra yanagima bir beyaz kıl çıkıyor uzun kopariyorum ama yatağıma bir tane beyaz kıl kısa ayıp deyip kopariyorum


Yorum: Rüyada fal baktırmak

arifselim
Fal baktırmak olumlu değildir. Rüyayı gören kimsenin normalde cesaret edemediği bazı işleri yapmasına işarettir. Ayrıca toplum içinde asla kabul görmeyen bir şeyi açıktan yapacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü okuduğunu görmek

Rüyada su falına bakılması

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,bu gece üç rüya gördüm hayır olsun..Birinde toprağın üstünde Demir paralar var gözüm hep yerde Demir paraları topluyorum. -Diğerinde vefat etmiş büyük dedem mürdüm eriği istiyor bir kasa erik veriyorum hiç konuşmadan apartmandan yukarı çıkarak gidiyor.- sonuncusu, evimize yaşlı heybetli beyaz saçlı Nur yüzlü bir adam gelmiş,koltukta oturuyor kıbleye karşı oturuyor yanlış bir yerde de değil. Gel senin su falına bakalım diyor.Önüme annem su koyuyor ben suya bakıyorum hoca sesli sesli dualar ediyorum bir süre bekliyoruz,su da bana dünya haritasını gösteriyor Türkiye’den çok uzaklaşıyor işte burası sen kötülüğü burada uzakta bırakmışsın diyor bana.anlam veremiyorum.Hayırlar olsun inşaAllah

Okudunuz mu?  Rüyada eşimin yakın akrabaları ile kavga ettim

Yorum: Rüyada fal baktırmak

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanızın yorumu şu şekildedir. Herhangi bir durum ile ilgili olumsuz bir şey yaşayacaksınız. Bu durum maddi, sağlık sorunu, kısmetin kapanması, beklemediğiniz ve hoşunuza gitmeyecek bir haber almakla tabir edilir.
İkinci rüyanızın tabiri ise sevdiğiniz veya yakın birinin hastalanması ve bundan dolayı üzüntü duyacağınız şeklinde yorulur.
Üçüncü rüyanız ise; topluma aykırı olabilecek hal ve hareketlerde bulunarak dikkatleri üzerinize toplayacağınıza, cesaret gerektiren işlere girişeceğinize delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
aynı rüyayı şimdi gece 2.59 da gördüm uyandım araştırdım by sayfada seni buldum çıkçık bitmeyen merdivenli bir evde 3 kata çıktık her katta falcılar vardı eski bir otel gibi kahve koydular üstünde. toprak vardı bana ,fincandaki toprağın üstüne işaret parmağımı koyup sübhaneki okumamı istedi falcı kadın okuyup amin dememle falcının korkması fincanın havada durup telvelerin dışarı çıkması bir anda beliren ben ve benim gözlerim 360.derece döndükçe falcının ve benim çarpılmam vee bağırarak uyanmam uyandığımda ağzım da köpük olması sanırım günlük hayatımızdan kaynaklı 13-14 saat uyuyo gece çok zor uyuyorum habire uykulu dolaşıyorum şekerli çay çok içiyorum işleri yolunda gitmedi işsiz kaldım para suyunu çekiyor ailem boşanma aşamasında kız arkadaşım kalmadı evlenemedim kız arkadaş larım tarafından aldatıldım işverenler tarafından kandırıldım. zorla işime son verildi benim istediğm değil ailemin istediği işi yaptım kendi istediğim işi yaptığımda sağlık sorunlarım arttı koluma omuz protezi takılcak ve çok komik bir olayla ehliyetim 6 ay alındı ve son izlediğim dizi alper mestçinin sahipli dizisi bu kadar bozuk bir psikoloji ile olcağı buydu dizi berbad konu etkileyici..

Okudunuz mu?  Rüyada Emmek Emzirmek görmek (İmam Nablusi)

rüyayı şimdi gece 2.59 da gördüm uyandım araştırdım bu sayfada sizi buldum ..çık çık bitmeyen merdivenli bir evde 3. kata çıktık her katta falcılar vardı eski bir otel gibi kahve koydular üstünde. içtim üstüne toprak serpti benden,fincandaki toprağın üstüne işaret parmağımı koyup sübhanekeyi okumamı istedi falcı kadın okuyup amin dememle falcının korkması fincanın havada durup telvelerin dışarı çıkması fincanın tertemiz olması bir anda beliren ben ve benim gözlerim 360.derece döndükçe falcının ve benim parmaklarımın ayaklarımın çarpılması vee bağırarak uyanmam uyandığımda ağzım da köpük olması sanırım günlük hayatımızdan kaynaklı 13-14 saat uyuyo gece çok zor uyuyorum habire uykulu dolaşıyorum şekerli çay çok içiyorum işlerim hiç yolunda gitmedi işsiz kaldım para suyunu çekiyor ailem boşanma aşamasında kız arkadaşım kalmadı evlenemedim eski kız arkadaşlarım tarafından aldatıldım işverenler tarafından kandırıldım. zorla işime son verildi benim istediğm değil ailemin istediği işi yaptım kendi istediğim işi yaptığımda sağlık sorunlarım arttı koluma omuz protezi takılcak ve çok komik bir olayla ehliyetim 6 ay alındı ve ailem dahil kimseye güvenim yok yanlızlığı seviyorum ama yanlızlıktan ölüyorum insanlarla konuşamaz oldum caminin yolunu unuttum çünkü hocanın 50 dakika bağış vaazı yapması ve çıkıştaki çakma suriyeliler ve gerçek suriyelilerin dilenme savaşı son böyle rüya hiç görmezdim iyicene şizofreniye ilerliyorum. ben kimseye zarar vermedim veremem ama bunaldım artık zarar görmek istemiyorum denenecek herşeyi denedim. pes edeceğim herhalde iyi sabahllar. rüyadan uyanma saati 2.59. yazı bitişi saat 4 sabah uyku kalmadı

Okudunuz mu?  Rüyada Farz Namazı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Hayatında kendini çıkmazda hissedeceğin nokta olabilir o nokta şu an yaşadığın durumlar olabilir. Bir süre çözümsüz kalacak olan işlerin ve manevi durumun zamanla rayına oturacak. Rüyana göre etrafındaki kimselerin kem gözlerinin üstünde olduğu görülmektedir. Sürekli dua okumakta fayda vardır. Allah’a tevekkül et ve ona sığın yardım iste. Herkesin hayatında mutlaka inişler çıkışlar vardır. Peygamber efendimiz (s.a.v) kadar çeken mi var? Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Eski Patronu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada fal baktırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.