Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:17
missa5
Abone

Haramlar işlenirken zevk almak

Haramlar işlenirken zevk almak

Kayıtsız Üye
mesela haram uada haramlar işleniyor sonra bissebeble küfre düşülüyor o haram yada haramlar yüzünden haram beğeniliyo vs. o zaman o haram yada haramlardan zevk alındığı için küfre tevbeyi 1 2 gün geciktirmek sonra sadece küfür için tevbe etmek ve o günlerde haramları işleyerek zeevk almak ve çopu zaman bu şekilde geciktirerrek tevbe etmek bu durumda tevbe kabul olmuyor dimi

Okudunuz mu?  İyimserlik Ve Olumlu Düşünme ile ilgili Yazılar

Yorum: Haramlar işlenirken zevk almak

emre
Günahları kabul edip etmeyecek olan Allahtır.

Bu kategoride yer alan Hislerim çok kuvvetli ve rüyalarım çıkar nedeni nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haramlar işlenirken zevk almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.