Anasayfa
30 Aralık 2021, 18:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kuş görmek

Rüyada kuş görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben bugün rüyamda ayrıldığım erkek arkadaşımla barıştığımı gördüm bir daha böyle yapma diyordu ben de tamam diyordum güzel güzel barıştık sonra ikimizin olduğu yere birden havadan bir kuş geldi üzerime doğru başt korktum o da korkma dur dedi sonra sakinleştim kuş geldi ceketimin sol yanına yani kalbime doğru girdi geri çıktı ona yemeğimizden verdik kuş çok değişikti ve küçücük naif ama hastaydı bir kanadı galiba zarar görmüştü ama sevimli bir kuştu ne demek olur acaba hayırlı günler


Yorum: Rüyada kuş görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada eski ve ayrıldığı sevgiliyi görmek genellikle duygusal yakınlaşmalara ve duygusal sıkıntılar içerisinde olduğunuza alamet eder. Ayrıca bu rüya bir duygusal çalkantılarınızın yoğun olarak yaşandığı bir dönemi işaret eder. Çok özel bir işaretten ziyade duygularınızın adeta bir birikiminden dolayıdır denilebilir. En doğrusunu Allah bilir.


Rüyada kuş görmek

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm
Ben rüyamda evde beslediğimiz kuşumuzu pencerenin önünde gördüm pencere kapalıydı ama kuş çırpınarak kaçmaya çalışıyordu kaçamadı
Ne anlama geliyor sağolun şimdiden


Yorum: Rüyada kuş görmek

arifselim
Aleykum selam. Genellikle insanın sık sık gördüğü şeylerin rüyasına bir yansıması olabilir ve bir yorumu da olmaz. Diğer açıdan ise bu rüya insanın önüne çıkacak olan bazı fırsatlara ve bu fırsatları kaçırmaması gerektiğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam ben rüyamda cumhurbaşkanımızı gördüm onunla yeşil bir alanda gezdik daha sonra yerde yem yiyen güvercinler gördüm yakalamaya çalıştım uçtular sonra uyandım bes dakika sonra ezan okundu ezanı dinlerken uyuyakalmışım bir rüya daha gördüm bu rüyamdada kendimi aynanın karşısında başımı örterken gördüm bişey dikkatimi çekti alnım biraz büyüktü.
Yorumlarsanız sevinirim. sağolun..

Okudunuz mu?  Sabah namazını kılıp yattıktan sonra kabus görmek

arifselim
Merhabalar. Her iki rüyan ile içerikleri bir bütün olarak yorumlanabilir. İlk olarak zor günlerde insanın yanında olacak, destek verecek, vefalı ve gerçek bir dosta işaret eder. Daha sonrasındaki rüyan ise, haysiyetli, iffetli ve şerefli olmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi günler ben dün gece rüyamda eski okulumdayım eski sevgilimde arkamda yürüyo ben üzgün üzgün yürüyorum onun önünde sonra birden havada uçan bir güvercin kafama konuyo daha sonra beni sırtımda tutup havaya kaldırıyo götürmek istiyo ama gücü yetmeyip bırakıyo yere düşüyorum bayılıyodum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya insanın üzüntülerinden kurtulmasına ve kısmetinin nasibinin açılmasına işaret eder. Güvercin konması daima hayır, iyilik ve bereket gibi manalara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ordu21
Selamın aleyküm ben rüyamda siyah bir arabanin içinde okula gidiyordum ayaktaydım koltuklar altın rengiydi içeriye siyah türü bilinmeyen kuşlar giriyordu ağzı kargaya vücudu yarasaya benziyordu iki arkadaşimin eline kondu sonra bana geldi çirkin kızgın gibi otuyordu elimle ittim sinra karnıma doğru hizla ucarak darbe yapti hiç canim acimadi sonra benden uzaklasti bitti rüya bazi yerlerde eceliniz gelmis diyor korkuyorum lütfen yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ecelle ilgili değildir. Zaten ecelin zamanını sadece Allah bilir. Bu rüya üzücü haberler almaya, canını sıkacak şeylerle karşılaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


nonamebus
Selamın aleyküm hocam rüyamda karımı bir deniz otobüsünde bir adamla konuştuğunu görüyorum tam yanlarına gidiyorum adam da karım da kuşa yani serçe ye dönüşüyorlardı . Yorumladığınız için şimdiden sagolun Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıbrıs'a gittiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Genel olarak serçe kuşu görmek hayırlıdır ve bir çok tabiri olabilir. Bu rüya ise ancak hayatı ciddiye almayan bir kimsenin varlığı olarak yorumlanır. Bazende evlat sahibi olmaya ve zengin olmaya da işaret eder. Allah’tan mutlaka hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam ben Ibrahim Halil, rüyamda ormanlık bir alanda olduğumu gördüm etrafta tuzaklar kapanlar vardı sanırım onları ben kurmuşum yürürken siyah kuşlar görüyorum ardından yabani büyük beyaz kuşlar görüyorum çok güzeller diyorum file şeklinde olan kapana konuyorlar bende ipi çekip sıkıştırıyorum 3 tane beyaz kuş giriyor ama bir tanesi bana doğru saldırıyor bende korktuğum için kapanın ipini bırakıyorum iki tanesi yalnız kapanda kalıyor biri uçuyor bunun anlamını merak ettim hocam


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin başkalarının imrenerek bakacağı yüksek mertebelere yükselmesine ve işinde başarılar elde edilmesine işaret olarak kabul edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam
Ben rüyamda okuldayım ve arka sıralarda sevdiğim insan oturuyor
Sonra sınıfa abim geliyor omzuma bir muhabbet kuşu koyuyor kuş hasta gibi ben sürekli öpüyorum onu sonra abim uçması için havaya bırakıyor ama o uçamadan yere düşüyor bende onu öyle görünce üzülüyorum ve ağlamaya başlıyorum başında
Garip bir rüyaydı yorumlarsanız sevinirim
Hayırlı günler diliyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya cefakar, sabırlı ve iyi ahlaklı olmak manasındadır. Ayrıca kuşun düşmesi ve senin üzülmen ise hayal kırıklığı yaşayacağına ve istediğini elde edemeyeceğine bir işaret olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Sınav için istihareye yatmak

Kayıtsız Üye
Abim ben Ruyam da Feribotta eşimi Ve bir adami gordüm.Akabin de Oturduk Koltuklara Adam yüzünü cevirmiş iken eşim oraya bakiyordu Sonra eşim ve o adam da birer kuş oldu ve bir birleriyle konuşmaya başladilar ben yanlarına Varınca Sustular.

Birde çok onceden Ben Eşimi Camide Kiblenin Tersine doğru namaz Kildigini gördüm..
Herseyi bilen ALLAH a Hamdolsun Senin yorumunu bekliyorum
Vesselam


arifselim
Bu rüya ancak gören kişinin haleti ruhiyesine göre yorumlanırsa daha isabetli olur. İnşaAllah Kötü bir anlamı yoktur ve Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Kıblenin tersine namaz kılmak ise doğru olan yoldan ve haktan sapmak, hata ve yanlışlara düşmek anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamın aleyküm rüyamda büyük siyah bir kuş gördüm sonra ucmaya basladim başka bir güvercin yuvasına gittim yanında yavrusu vardı elimi uzattım elimi ısırdı sanki gerçek ti canım yandı yorumlarmısıniz hayırlı günler


arifselim
Aleykum selam. Siyah kuş görmek iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüya alınacak olan kötü, üzücü ve moral bozucu bir habere işaret olarak tabir edilir. Ayrıca yapılan ciddi yanlışlara karşı alacağı derse ve kendisine çeki düzen vereceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam dun çok karisik bir rüya gördüm hatirladigim kadariyla anlatmaya çalışacağım yorumunu çok merak ettim yorumlarsaniz sevinirim. Hocam rüyamda odamdayim yaz mevsimi penceremi aciyorum bir bakiyorum pencerenin önünde odamin içinde buyukce bir kuş iri be uzun bir gagasi var kuş siyah gagası boyle çok cok güzel koyu bir mavi o kadar güzel bir kus ki bakinca tefekkur ediyorum ucmuyor odada sabit duruyor. Sonra kafami cevirip odaya bakarken birde küçük bir koy kuşu uçuşuyor odamin içinde hiç korkmuyorum aksine mutlu oluyorum. Sonra odamin bir kosesinde bir agac filizlenmis orta boylarda çoğunluğu yesil ama birkac dali kurumuş bu agac bu tahta zemini yarip nasıl filizlendi diyorum. Sonra disari cikip evimizden biraz uzak bir mahallede dolasiyorum birsuru tavuk var etrafimda. Horoz da var birkac tane birisi bana dohru geliyor ama kovalamiyor ben yinede biraz tedirgin olup uzaklasiyorum ordan. Sonratv programina davet edilmisim sunucuda böyle manevi olarak tanidigimiz biri onunla nargile iciyoruz(normalde haram diye hiç icmen) bana onemli biriymisim gibi davraniyor oyle hitap ediyor. Sonra bir dershanedeyim dershaneye girip cikiyorum kapida cocukluk arkadaşimi goruyorum nisanlanmisti nisanlilik nasıl gidiyor falan diye soruyorum bu arada ikimizde kuma oturmusuz kumla oynuyoruz benim heryerim kum camur oluyor. Sonra ben dershane de bir şey unutuyorum tekrar oraya cikiyorum bilgisayari aciyorum evlilik gorusmesine cikip herseyiyle dort dortlik olan ama icimin isinmadigi bir cocuk vardi onun videosu aciliyor boyke gulerken. Bende nasıl iyi bir cocuktu niye olmadi ki simdi tekrar gorusmek istese bir kez daha gorusur oyle karar veririm diyorum. Pisman oluyorum. Hatta videoda ikimizde variz ben lisedeylen de bu dershaneye gitmisim o da o zamanlar sekretermis bu dershanede oyle bir video galiba diyorum bu cocuk benim kaderim. Sonra bilgisayarı kapatiyorum orda da yine kum var oda da bir kurek bulup kumu kaziyorum sonra sekreter kapatacahim burayi artik deyince cikiyorum dershaneden. Cok karisikti umarim anlatabilmisimdir . Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyamet koptuğunu görmek ne anlama gelir

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız çok karışık ve birden fazla şey mevcut. bir rüyanın içinde farklı farklı durumlar görmüşsünüz. Bu rüyanın tabirini yapmak mümkün değil.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ruyamda evimizin bahcesindeyim gokyuzu aydinlik bakiyorum gri guvercin toplusu goruyorum biryerdeler ve kus sekli ciziyorlar gokyuzunde kusun agzinda bir sey oluyor sonra baska kus toplulukla ucuyorlar bende düşünüyormki guvercinler dagilacak ancak dagilmiyorlar elimde telefon oluyor ve resim cekiyorum.Ruyami yorumlarsaniz sevinirim.Tesekkurler

Okudunuz mu?  Rüyada kanser hastası görmek

Tohat
Merhaba. Güvercin dünyadaki kısmetle ölçülür. Malda, eşte, dostta, iyi bir insanda şans ve kısmetinizin açılacağına delalet eder. Hayatınızı güzelleştirecek kişi ve olayların gerçekleşmesine delalet eder. Doğrusuyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda elimde bir kafes vardı içinde de minik bir kuş ben onu çıkarıp kafesini temizlemeye çalıştım sonra kuş evin penceresin kaçtı dışarı çıktığımda yerde bir sürü kuşlar gördüm aralarında ilgimi çeken dişi bir kuş ve yanında yavrusu olan kuşlardı başlarında da büyük kara bir karga vardı gagasında tüy düştü bende benim kuşumu yediğini düşünüp ağladım. (Kuşların cinsinden emin değilim ama muhabbet kuşuna benziyorlardı)


Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı durumlarda sabrınıza yenik düşüp insanların hoşlanmayacağı şekilde davrandığınıza ve bundan sonra sohbeti sevilen ve iletişimi kuvvetli olan bir kişi olmaya özen gösterecek bir karakter olacağınıza delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
S.a rüyamda evimize kırmızı tonlarında su kuşu gibi uzun gagalı bir kuş girmişti gagasını açıp saldırmaya başladı ama gagasını tutup camdan dışarı çıkardım kuşu bu arada annem kanser hastası yatmadan önce annemin sonu ne olacak niyetiyle yatmştm


Tohat
Ve aleyküm selam. Annenizin hastalığı ile ilgili olmayan bir tabire sahiptir. Öncelikle Allah tez vakitte şifa nasip etsin. Niyetiniz varsa bir yolculuğa çıkacağınıza ve aynı zamanda çok konuşmaya delalet eden bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Kur'an-ı Kerim'in Surelerini görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Bizim gerçek hayatta 2 kuşumuz var biri sarı biri beyaz. Rüyamda emin değilim ama sanki o beyaz olanı gördüm (o olmayadabilir çünkü bayağı büyüktü), güvercin bile olabilir. Neyse bu hayvan yatağın üstündeydi ve uçmuyordu yanlış hatırlamıyorsam, ben de yaklaşıp bakınca hep kirlenmişti. Ya hastaydı ya yaralanmıştı. Sonra camdan başka bir tane daha girdi. Annem de bırak dışarda üşümüşlerdir dedi. Anlamı nedir ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanız hem kısmet, hem iş hayatındaki büyük geri dönüşümü olan adımlara işaret eder. Buna bağlı oalrak güç, makam, itibar, saygın bir kimseye de delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabi.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bir ağaç vardı dallarında pembe çiçekler açmış yeni ve dalları sarkıyordu her dalda o kadar çok minik kuşlar vardı ve hepsi o kadar çok ötüyordu ki ben çok şaşırıyordum ve o sarkan dalların altındayım ağaç arkamda dallar önüme sarkmış ağacın altına girmişim yani böyle hafif rüzgar esiyor ben çok şaşırıyorım o kadar güzelki çünkü videosunu çekmeye çalışıyordum bu ne demektir şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Kuşların ötüşü genellikle hayırlı kabul edilmez ama güzel ve hoşuna giden bir ortamda ötmüşlerse bu gelecek olan mutlu günlerin bir habercisi anlamında tabir edilir. Rüya sahibinin bekleyen güzel bir döneme işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler mumsema. rüyamda çok güzel bir göl kenarındayım her yer çok güzel yanımda bir kaç kişi var bana kuş avlamayı öğretiyorlardı.elimizde küçük ince çay kaşığı uzunlukta odun parçası başını inceltmişiz ve odun parçasının sonuna da ince ip bağlamışız bununla kuş avlayacağımızı söylüyorlar bana. sonra hemen yakınımızda kuşlar uçuyorlardı hepsi beyazdı güzel ben attım söyledikleri gibi odun parçasını bir tane kuşu yakaladım sonra bir daha bir sürü beyaz kuş geçti ben yine fırlattım odun parçasını onu da vurdum ama bu defa kuş çok ama çok güzeldi ve diğerlerine göre çok büyük kocaman birde boynundan kuyruğuna kadar gerdanlık gibi çeyrek altına benzer bir şey sıralanmıştı ama o kadar büyüleyiciydi ki hayran hayran bakıyorduk.sonra eve gittik bir akrabam (erkekti) bana sarıldı beni yolcu edecekti sanırım eve dönüyordum sarılınca da zorla cebime kağıt para koydu tam göremedim 100 yada 200 TL gibi bir şeydi.ve en sonrada yine bir erkek sanki bana koştu ama anlayamadım belkide çekiniyordu sarıldı aniden geri çekildi yapamaz gibi ve bende istemeyerek satılmasına izin verdim soğuktum ona ve geri çekildikten sonra başkası onun arkasını sıvazladı ve yine sarıldı boynumdan öptü uzun uzun ilkinde ben soğuk davrandım sonra sarıldım rüyamı yorumlar mısınız şimdiden teşekkürler. Rabbim sizlerle olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada kurt görmek

Eksik olmasın diye bunu da belirtmek istiyorum hocam.ben o küçük ödün parçalarını atıp kuşları yakaladığımda onları öldürmüyordum veya kuşların herhangi bir yerini de kanatmıyordum. rüyama göre ben küçük ödün parçasını onlara fırlattığımda eğer onlara değiyorsa artık onlar benim oluyordu yakalamış oluyordum rüyaya göre.boynumu öpen adama gelince sanki ben onu istemiyorum o sarılıp uzun süre boynumu öpüyordu sonra ben soğuk davranınca geri çekiliyordu başı yerdeydi yüzüme bakmaya utanıyordu mahcupmuş gibi arkasından bir adam sırtını sıvazladı tekrar bana doğru yöneltti ve bir daha sarılıp boynundan uzunca bir süre öptü ben bir öncekine göre ona soğukluğum biraz daha geçmişti.teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

arifselim
Hayırlı günler bu rüya tamamen rüyanın içeriğine ve kişinin durumuna göre yorumlanmalıdır. Genel olarak bu rüya adeta ele geçecek olan bir hazineye, çok mala sahip olmaya ve uzaktan gelecek olan sürpriz haberler almaya işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hayırdır inşaAllah rüyamda kafamı gökyüzüne kaldırıyorum bakıykrumki çok güzel beyaz renginde büyük bir kuş uçuyordu ama uçuşu bile çok güzeldi kanatlarını yavaşca açıp kapıyordu sonra bir bakıyorum bir tane evin camında genç çocuk kuşa sapanla taş atıyor kuş düşüyor yere bakıyorumki ölmüş ama yere düşen kuş havada uçan kuş değil oda beyaz ama çok küçük kuş hatta kendi kendime de diyorum bu küçük diye rüyamı yorumlarmısınız teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam. Büyük ve beyaz kuş büyük ve güzel kısmete işarettir. Bu kısmet yapacağın işin hayırlı olması yönünde de olabilir, evlilik konusunda da bir kısmetin çıkacağına da yönelik olabilir. Her iki durumda mutlu olacağın haberler almana vesiledir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, rüyamda hafif karanlık bir mekanda elime siyah gagalı ve siyah renkli kuzguna benzeyen bir kuş kondu ve elimin derisinin altındaki zararlı bir şeyi (böcek veya zararlı küçük canlı…) gagasıyla alıp yedi. Kuş onu alıncaya kadar derimin altında bir şey olduğundan haberim yoktu. Sonra varsa sırtımı dönüp sırtımdakini ve vücudumun diğer bölgelerindekini de almasını bekledim. Kuş tek tek uçup tekrar üzerime konup almak suretiyle siyah gagasıyla derimin altın birşeyleri sanki balık kılçığını balıktan ayırırmışçasına çıkarttı. O sırada tam emin değilim ama mekanda tanıdığım bir iki kişi de vardı. Biri abim olabilir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yemek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Karşına çıkacak fırsatları çok iyi değerlendirmen ile birlikte hayatında yenilik ve güzelliklerin doğabileceğine ayrıca istemediğin ya da sana karşı iyi olmayan, art niyetli kimseleri fark etmen ile onları hayatından çıkarmaya kendinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda yakınlarımın kuş ağladığını duydum ve kuşlardan birini eve getirmişlerdi kuşu eve getirdiklerinden haberim yoktu tam kuş avlamak ile ilgili bahsedilirken aniden o avladıkları büyük beyaz kuşun kafamızın üstünden geçtiğini gördüm korktum rüyada biraz acaba anlamı nedir


Tohat
Hayırlı günler. Birileri vesilesi ile iş veya evlilik için sana dokunacaklari yardıma işret eder. Yakınların veya sevdiklerin işe girmene, işini geliştirmene yardımcı olabilir ya da evli değilsen kısmet bulmada aracı olabilirler. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba,rüyamda annemle eski gecekondumuzda temizlik yaparken eve 10 tane muhabbet kuşu giriyor.genelde açık renkliler.yazık deuip içerde tünekleri olan kutu gibi bişey yapıp kuşları koyuyoruz onlar da dinleniyor orda.sonra iki tane ev kedisi geliyor yavru değiller ama daha tam da büyümemişler yazık deyip onları da içeri alıyoruz.birisi sarı diğer ya siyahtı yada beyaz.önlerine mama koyup işimize devam ediyoruz.sonra bises geliyor koşup baktiğimizda kediler kuşlara saldırmış.hemen kurtarıyoruz.sadece 2 tanesi yaralı diğerler hala uyuyo dinleniyo.yorumu nedir bunun


Tohat
Merhaba. Her yerde her şekilde mutlu olmayı bilen bir kimseye işarettir. Kalabalık bir ortamda dost meclisinde, yalnızken huzur bulacağın nedenler bulabildiğine, bu yönünün şükredenlerden olan bir kimse olduğundan, uyumlu ve her yere ayak uyduran bir özelliğe sahip olmanın yanı sıra daha iyi olmak adına etrafındakilerden başarılı ve kendine yakın gördüğün kimseleri örnek aldığına ayrıca bu özelliklerini çekemeyen kimselere karşı tedbir alacağına işarettir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Evlilik için istihareye yatmak

x.cennet.x
Rüyada bir dağın zirvesinde ayağımda topuklu ayakkabılar aşağı bakarken dağın sol yanında aşağı inen çok uzun bir merdiven fark ediyorum o sırada büyük kanatları olan yüzü kızgın ve sevimsiz büyük bir kuş gelip karşımda tepemde bana bakıyor fakat ne şahin ne akbaba nede bilinen diğer bütün kuşlardan değil ilk kez görüyorum bu kuşun bana kızgın olduğunu hissediyorum özellikle benim için gelmiş gibi korkup dağın ucundan sağ tarafa yürümek isterken ( sağda bir çıkış var asansör gibi) sol ayakkabımın bastığım yerdeki dipsiz bir çukur gibi ilk bakışta fark edilmeyen bakıyorum ayakkabım o delikten aşağı gitmiş şaşırdım ve bu ayakkabı bulunmaz artık gitti dedim. Çok merak ediyorum yorumunuzu.


Tohat
Hayirli günler. Bulunduğun ortam ve işte en iyi noktaya geleceğin gibi insanlar tarafından saygın, hürmet gören bir kimse de olacağını göstermektedir. Tüm bu güzelliklerin yanında her türlü işinde Allah’ın yardım ve inayetine sığınarak onun merhametine sığınma gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Rüyada kuş gormek, Beyaz kuş, Rüyada kuş görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada azrail ile konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kuş görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.