Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:41
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ölmüş Aileyi Görmek

Rüyada Ölmüş Aileyi Görmek

Nese
Dün öz ablamı rüyamda gördüm.öleli daha 3 ay oldu ve rüyamda birden ortaya çıktı onu görünce çok şaşırdım ağlamaya başladım ama ablam çok güzel gülüyordu çok mutluydu ona sarıldım sonra bir anda kayboldu göz yaşlarımı silerken tekrar belirdi ama bu sefer saçları çok uzundu ve gene yüzünde çok güzel bir gülümseme vardı bu sefer erkek kardeşim ona sarılmaya yeltendi ama ona izin vermedi sizce neden ?


Yorum: Rüyada Ölmüş Aileyi Görmek

arifselim
Genelde ölen birini bu şekilde görmek onun durumunun da iyi olmasına alamet eder. Ablayı görmek ayrıca onu çok özlediğine yorumlanır. Ona dua edin ve ruhuna olmak üzere sadakalar verin. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada okuldan atılmak

Rüyada Vefat Eden Akrabanı Görmek

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda uyuyordum (rüyada uyurken rüya görüyordum) birisi X kentine benzer bir yerde video çekiyordu şahit oluyordum çok tanıdık geliyordu tam birşeyler hatırlayacakken uyanıyordum ailemle arabada yolculuk ediyorduk babama nerede olduğumuzu sordum abimde araba kullanıyordu o da benim için antalyaya gittiğimizi söyledi ben sevindim teşekkür ettim ama ne için gittiğimizi bilmiyordum.

o esnada X ilinde gittiğimiz oteli görüyordum babama burada durup yemek yemeyi teklif Ediyordum oda kabul ediyordu.bendr tatile gittiğimiz kuzenime yazıyordum hemen babasına yazıyordu babası babamı arıyordu doğrumu diye babamda evet diyordu.biz yemeği düşünürken o kuzenlerimde geliyordu.yemeği otelden yiyemiyorduk ama kuzenim yemeği gizlice oradan almıştı etrafı hep personeller dışardan gelen olmasın diye kontrol ediyordu bizde girip yiyecektik.sonra babamla personelle konuşmaya gidiyorduk yemek konusunda personel reddediyordu bende babama gece kalmak için teklif ediyordum kabul edince ailecek lobiye gidiyorduk.o esnada vefat eden dayımı görüyordukim üzerinden 3 yıl geçti.

Okudunuz mu?  Rüyada Oruçun bozulduğunu görmek

(ilk defa rüyamda görüyordum) ailesiyle vakit geçiriyordu yanına gidecekken ailecek lobiye gittiğimiz için ailemin yanına gittim.lobiye girdiğimizde tekrar görüyordum tekrar gidecekken gene ailemin yanına gidiyordum (sadece ben görüyordum dayımı) babam ne kadar konuşsada anlaşamıyordu teklif yapıyordu babam havuzda konuşalım diye ne için kalacağımız soruldu ben havuzda yüzüyodum babamlar konuşuyordu kalmak için yalan söylüyorduk Halısaha maçımız var vs diye.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş anneyi temiz bir havuzda görmek ve ona kevser şarapı ikram etmek

odaya bakmaya gidiyorduk sonrasında günler uyuşmuyor diye reddediyorduk (bu arada sanırsam yemeği orada yiyorduk) babam ve adam çıkınca nasıl olduysa tüm eşyaları odada düşüyordu adama sesleniyordum 3 kere duymuyordu babamın ve adamın ve benim zor olsada tüm eşyasını alıyordum lobiye gidip babama veriyordum o esnada gene dayımı görüyordum

Okudunuz mu?  Rüyada ölü birini diri görmek

bu sefer herkes görüyordu yanına gidiyorduk hasret gideriyorduk o esnada neden büyük yiğenim rüyamda vefat etmişti onuda görüyordum ablamların yanına gidip yiğenime sarılıp ağlıyordum gideceğini biliyordum lütfen gitme diyordum yok olacağı zaman gitmiyordu ama acı çektiğini hissediyordum o esnada 2 side yok olmuştu kusura bakmayın baya uzun oldu ama etkisinde kaldım


Yorum: Rüyada ölen aile yakınını görmek?

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanda gördüğün farklı durumları ayrı ayrı değerlendirmekte fayda vardır. Arabayla bir yere gitmen, aşk veya iş konusunda seni şaşırtacak ve mutlu olacağın bir olayla birlikte hayatını canlandıracak hale getirebilir. Hayatını şu andakinden farklı olarak heyecanlı hale getirecek olaylara tanıklık edebilir ve yaşayabilirsin. Otele gitmiş olmanız ise iki şekilde tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölümden korkmak

İlki farklı mekanlar, yerler gezmene, tarihi yerler, bilinmeyen ya da çok uğrak olmayan gizemli yerlere giderek buraları gezmene veya kazancını tek bir yere bağlı olarak değil kapı kapı dolaşıp elde ederek kazanacağına delalet eder. Dayını görmüş olman ise haber, müjde demektir. Bu iyi anlamda olmakla birlikte hayırlı bir gelişmeyi beraberinde getirecektir. Ayrıca varsa bir konuda sorun ve sıkıntın bu aşamadan sonra düzeleceğine, madden çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada otelde 7 numaralı oda görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda 4 ay önce ölen kardeşimi gördüm sarı bı gömleği vardı onu giymişti uzaktan gördüm yanıma geldi sarıldık birbirimize ama şu anki yaşadığım özlemi hissedemedim bana sarılırken cinsel organı bana deyıyordu ve çok rahatsız oldum evlenmişti bir çocuğu vardı ama bebek yanmıştı derisi falan evlendiği karısı kaçmaya uğraşıyordu kız çok güzel diye geçiriyorum içimden köydeydik sonra İstanbul da kiralık ev bakıyorduk evlendiği kızın saçları çok güzeldi vefat eden babamıda gördüm abimide karışık bir rüyaydı yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annemi gördüm

Tohat
Ve aleyküm selam. Alacağın herhangi bir habere ve bunun karşısında dimdik durup dirayetli olman gerektiğine işarettir. rüyan aynı zamanda gerçekleşmeyecek veya gerçekleşmesi zor olan hayallerine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada Kaybettiğim Ailemi Gördüm
İyi sabahlar hocam öncelikle,yine ben .rüyamı bu sabah 06;30 civarı gördüm,ben bir yıl önce annemi ve küçük kardeşimi kaybettim. rüyamda babam kardeşimi evimizde uyuması için arabasını yelliyordu uyuması için .televizyona bakarak ,ben diğer odaya geçtim annem sandalyeleri yan yana koyulmuş üzerine bir halıya bürünerek uzanmış gördüm,onu uyandırmaya çalışıyordum uyanmıyordu aynı anda üzerime sanki birisi geldi beni boğmaya başladı ,görmüyordum ne olduğunu kim olduğunu,ellerini boğazımda ve ağzımda his ediyordum ,bağırıyordum ama sesim çıkmıyordu ,mukavemet gösteriyordum yapamıyordum o kadar güçlüydü ki .uykuda Allah’ım yardım et dedim sesim çıktı baba baba demeye başladım .babam geldi beni hemen odadan çıkardı ,o odaya girme anneni kaybettik biz dedi .odadan çıkarken annemin üzerine halıya sarılmış halinin üzerinde bir sarı genç kız elbisesi vardı

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

Tohat
Hayırlı günler. Büyük bir hasretin ve bazı durumları kabullenemeyişinin bir yansımasıdır. Annene ve kardeşine duyduğun özlem nedeni ile bu duruma alışmakta zorlanıyor olabilirsin. Allah’a tevekkül etmek, ona sığınmak duruma alışmayı sağlayacaktır. Mekanları cennet olsun inşAllah. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam rüyamda karın ağrısıyla doktora gidiyorum doktor ultrasonla baktığında karnımda bebek olduğunu söylüyor sonra üçüz olduğunu Yalnız bir be Eğin karnında diğer ikinci bebeğin kafası ayaklarındada üçüncü bebeğin kafasının olduğunu ve hepsinin öldüğünü söylüyor yani rüyamda bu doktorun dolgulu dişimi kazdığını bile gördüm birde bebeğe göbek deliğime iğneli bir kamere sokarsa baktığınıda gördüm yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmemiş babasının mezarını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Gerçekleşmesi mümkün olabilecek bazı olaylara gebe olduğun anlamı taşımaktadır. Bu olaylar gerçekleşmeden veya hayatını ve seni tam olarak etkilemeden bir şekilde sonlanacak ve bundan zarar görmeyeceğin anlamına gelmektedir. Dua etmek, doğru adımlar atmak, tevekkül etmek gerekir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüp dirilmek

yakınını ölmüş görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada oyuncak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ölmüş Aileyi Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.