Anasayfa
16 Ağustos 2023, 13:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

Kayıtsız Üye
Rüyamda eskiden yaşadığım ayrılık yaşadığım birisi için istiareye yattım hayırlı mı değil mi, o da beni sevmiş mi diye? Rüyamda onu, buluşmamızı gördüm, her şey geçmişte yaşandığının aynısıydı ama ben bu sefer onun yerine geçmiştim ve düşündüğü, hissettiği her şeyi hissedebiliyordum. Aslında onun kötüye yorduğum hareketlerinde ne kadar iyi olduğunu gördüm ve ayrılık sonrasında benden resmen kaçmıştı. Aslında beni özlediğini gördüm, hissettim. Ama sonra rüyamda beyaz bir kıyafetle başka bir erkekle el ele duruyordum ve onu tanımıyordum ve sevmiyordum o da beyaz giyinmişti. Eski sevgilim de ben de üzgündük. Sabah kalktığımda ise onu özlediğimi ve ona haksızlık ettiğimi hissettim, bunun yorumu nedir hocam?

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabının ayağı sıkması

Yorum: Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

arifselim
Bu aslında açık ve güzel bir rüyadır. Ancak istihare için gerekli şartlar yerinde olduğu halde yapmış olman gerekir. İstihareden bir mana çıkarabilmek için istihareden önce yapılması gerekenler yapılmış olması lazımdır.


Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

Meft
Hocam geçen gece istihareye yattım niyetimi ettim hayırsızsa siyah ve kırmızı renkde bana göster Allahım diye ama o gece hiç bise görmedim sadece kabus gördüm daha öncede istihareye yatmışdim hayırlı olarak görmüşdüm ama bu sefer kabusla uyandım ve kan gördüm istiharede bu şekil kabus görmek normal mi yoksa tesadüfmu bu kabusu gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada Adam Görmek (imam nablusi)

Yorum: Ayrıldığın kişi için istihare rüyası

ACİLSERVİS
İstiharede renk diye bir şey yok. Bunun namazı ve kendi duası var istihare hakkında aramayı kullanarak bilgi alabilirsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada at görünümlü insan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ayrıldığın kişi için istihare rüyası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.