Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Askerdeki sevgilisinin vurulduğunu görmek

Askerdeki sevgilisinin vurulduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Askerden gelmesine 10 gün kaldi ve bu rüyayı gördüm. BÖyle her yerde silahlar bombalar falan patlıyordu ben ve bir kaç arkadaşım kapalı bir yerde mahsur kalmıştık çıkamıyorduk ordan sonra ben dışarı baktım ve orasınin birden bizim evin yakınında bir yer olduğunu fark ettim arkadaşlarıma ben burayı biliyorum burdan eve gidebilirim dedim tam dışarı çıkacakken erkek arkadaşımın biraz ötede oturduğunu fark ettim ve ona bagirdim koşarak geldi beni görünce öyle mutlu oldu ki sarıldık tam sanki hiç bir daha gitmeyecekmis gibi sonra tam o sırada bir kadın elinde bir silahla bizim karşımıza çıktı erkek arkadaşımin üzerinde asker üniformasi vardı ama silahı yoktu kadın tam bizi vuracakken sevgilim beni arkasına sakladı ve kadın onu sırtından vurdu fakat göğüs boşluğu kan içindeydi seslendim bir süre cevap alamadıktan sonra uyandı nasıl olduysa seni çok seviyorum dedi bende seni çok seviyorum dedim ve oyle uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada ayı ile boğuşmak görmek

Yorum: Askerdeki sevgilisinin vurulduğunu görmek

arifselim
Bu rüyayı düşüncelerden ve bilinç altına işleyen endişelerden görme ihtimalin çoktur. Bu durumda endişelenecek bir şeyde yoktur Allah’ın izniyle. Bu rüya arkadaşın için sabırlı olmasına ve sağlam bir yapıya sahip olmasına yorumlanır. Bazende bu rüya beklenmedik ve hesapta olmayan gelişmelere işaret eder. En doğrusunu hakkıyla sadece Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayı Görmek (imam nablusi)

rüyada asker sevgilinin vurulduğunu görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Atatürk'ü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Askerdeki sevgilisinin vurulduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.