Anasayfa
22 Ekim 2022, 15:05
sizden1
Abone

Gusül abdestim çok bozuluyor

Gusül abdestim çok bozuluyor

emre482
Merhaba ben 15 yaşında bir gencim ve Hayatım boyunca hiç istimna yapmadım cünkü günah oldugunu biliyorum. Rüyamda abdest bozduracak şeyler görmüyorum,azmıyorum,sabah kalktıgımda ic camaşırım da tertemiz.ama nedense penisimin altında testisimin üstünde beyaz topak şeyler görüyorum.Bu meni mi anlamıyorum benim bildigim meni sıçrayarak fışkırarak çıkar,ama sıçrasa iç çamaşırımda olurdu.penisimin altına nasıl geliyor ? her 3 güne bir bu bende oluyor ve ben haftada yaklaşık 3 kez gusül alıyorum,abdestim bozuldu korkusundan.Artık bu durumdan çok bıktım kendimi günahkar hissediyorum,benim arkadaşıma bu konuyu anlattım eskiden o da penisinin altında beyaz topak şeyler görüyormuş,ve istimna yaptıktan sonra gectigini söyledi.Bizim din ögretmenine utana utana yüzüm kızararak da olsa hocam istimna yapmak günah mıdır dedim.Eger zevk için yapıyorsan günah dedi ama depon dolmuşsa yapmalısın dedi.bazı bloglarda da ”İstimna, zevk için olursa haramdır. Sükunet bulmak, rahatlamak için olursa caiz, zina tehlikesi olursa, vacib olur” diyor. benim kafam cidden çok karıştı günaha girmek istemiyorum ama bu şekildede gusül abdestim mi bozuldu diye anlamıyorum cogu zaman gusül alamıyorum ve kendimi günahkar hissediyorum.Ne olur yardım edin ve alıntı yazı yazmassanız sevinirim.Ben Depomun doldugunu düşünüyorum.1 kez yapsam bu durumun düzelecegini düşünüyorum ne yapmalıyım ?

Okudunuz mu?  Bir şey dinlerken gülmem geliyor

Benim gusülüm bozuluyor mu ? ve Depo doldugu için istimna yapmam günah mıdır ?


Yorum: Gusül abdestim çok bozuluyor

@hmet
İstimna (31) zevk amaçı yapılması yasaklanmış, zina korkusu varsa caiz görülmüştür.
Gelen akıntı avuç içi kadar ise gusül gerekir ama daha az ise meni değildir.

Okudunuz mu?  Çalınan şeyler için okunacak dua

Yorum: Gusül abdestim çok bozuluyor

emre482
Ve birde geçen sene utanarak da olsa 😀 din ögretmenimize tenefüste hocam istimna günah mı dedim o da eğer depo dolduysa boşaltacaksın oglum dedi gülümseyici bir tavırla ama zevk için yaparsan günah olur dedi.Ama depon dolunca yapmam gerektigini söyledi.Bir de akıntı dediniz ya o gelen sey akıntı değil böyle penisimin altında testitsimin üstüne kıllarımın arasında beyaz topak şeyler var.Bu bende çok sık oluyor bunun aynısı arkadaşımda olmus bana 31 çekmiş sonra düzelmiş banada 31 çek düzelir dedi,bunun için yapsam caiz olur mu ? 1 bazen gusül alacak vaikt olmuyor korkudan Cuma’ya bile gitmiyorum bazenleri.

Okudunuz mu?  Avret yerine dokunmak Abdesti bozar mı?

Yorum: Gusül abdestim çok bozuluyor

emre482
ben bazen çok azıyorum kendimi böyle müstehcen içeriklere bakıp rahatlıyorum.Azmamak için depoyu bosaltmak için yapmak caiz midir ? Zevk için değil en azından böyle karnımda agrı varmıs gibi hissediyorum rahatlamak istiyorum çünkü hiç 31 çekmedim günah korkusundan.

Bu kategoride yer alan Süleymancılar nasıl bir tarikat, en ufak bir konuda bir eleştiride dinden çıkarsın diye tehdit ediyorlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestim çok bozuluyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.