Anasayfa
4 Eylül 2022, 14:48
sizden1
Abone

Vesvese den Kurtulmak

Vesvese den Kurtulmak

Player_32
Selamunaleyküm Hocam benim bir sorum olacakti. Bugün Gusül Aldim cünkü icim rahat etmedi ama hep bu sebepten aliyom şehvetlenip idrara gidiyom ama sadece hayal sonra idrarin sonunda sivi akiyo sünen ama benim icim rahatlamiyo gusül aliyom ve gusülde malum yerimi temizlerken dalginligima geldi herhalde malum yerimi salladim ve gusüle devam ettim ve ciktim ama icim rahat değil bu vesvesemidir ? Vesvese ise bundan nasıl kurtulurum ?

Okudunuz mu?  Peygamberimizin robot resmi

Yorum: Vesvese den Kurtulmak

@hmet
Şehvetlenmeden dolayı mezi gelir bu idrar gibidir. Şüphelenmenin bir yeri yok, idrar gibi avret erini yıka, iç çamaşırına bulaşmışsa değiştir ve yıkanma.


Yorum: Vesvese den Kurtulmak

Player_32
Teşekkür Ederim Hocam ve malum yerimi Sallamak vesvesemidir Gusülde ?

Okudunuz mu?  Sosyal medyada çıplak fotoğraf paylaşmak

Yorum: Vesvese den Kurtulmak

@hmet
evet vesveseye kapı aralamışsın, tavsiyem şeytandan Allah’a sığın ve vesveseye uyma yoksa peşini bırakmaz.


Player_32
Hocam Bide Ben bugün Fine şehvetlendim kendimi tutamadim hep hayal ettim Biraz kalbimde atti falan bisey cikcekmi diye malum yerimi bastirdim bisey cikmadi tutamadim hep hayal ettim sonra bisey gelir gibi Oldu ama tutmustum tualetimde geliyodu yavas yavas braktim Daha az düsün meye calistim 5 10 dakika gecti bisey cikar gibi oldu 2 3 damla ondan sonra 5 10 dakika gecti tualete gittim 3 4 damla beyaz leke vardi cenabet miyim cenabetsem su an calisiyorum Alma mümkünatim Yok kazandigim para Haram olurmu ?

Bu kategoride yer alan Gece rüyada boşalmanın zararı varmı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvese den Kurtulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.