Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:38
sizden1
Abone

İslami Kurallar İle Yönetilmeyen Bir Ülkenin Bayrağı

İslami Kurallar İle Yönetilmeyen Bir Ülkenin Bayrağı

Demir Deniz
İslami Kurallar İle Yönetilmeyen Bir Ülkenin bayrağını evimize veya başka bir yere asabilrmiyiz. O bayrağa saygı göstermek imanımızı yitirmemize neden olabilir mi. Mesela Türk bayrağı nı bayrağımız olarak kabul edebilirmiyiz. Çünkü Türk bayrağı Türkiye yi temsil ediyor, Türkiye de bilindiği gibi laik bir ülke. Çok teşekkürler yardımlarınız için.

Okudunuz mu?  Peygamberin sünnetini [önem vermeyip] terk eden kâfir olur.) [Ebu Davud]

Yorum: İslami Kurallar İle Yönetilmeyen Bir Ülkenin Bayrağı

VESSELAM
Selamun Aleykum, Anladığım kadarıyla Türk bayrağını evimize asmak günahmıdır diyorsun. Kardeşim bu ülkeye Laikliği Mustafa Kamal Atatürk getirmiştir Ve o günler mazide kaldı. Bu ülke ne yapacaksa ne karar alacaksa önce Dine bakar. Hiç bir Ülke beşte beş DEĞİLDİR. Türk bayrağını isteyen kabul etsin isteyen kabul etmesin bu Ülkenin bayrağı Ayyıldızdır.

Bu kategoride yer alan Gece rüyada boşalmanın nedeni nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslami Kurallar İle Yönetilmeyen Bir Ülkenin Bayrağı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.