Anasayfa
8 Ocak 2024, 11:31
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında kan görmek

İstihare rüyasında kan görmek

Edep ya hu
İlk olarak selamun aleyküm. İstihare namazımın 2. Gününde rüya gördüm . Normalde tesettürlü olmama rağmen istesemde kapanamıyordum sonrasında bir kadının yatak odasına girdim burada beyaz havlunun üstü , yerler kovanın içindeki su hep kandı ama bu kan kadının özel günkü kanıymış. Sonrasın da ise iki tane ölü bebek gördüm biri annesinin karnından zorla alınmış daha cenin halindeydi diğeri 8 aylık gibiydi . Ancak ben bir erkeğin benim için hayırlı mi yoksa değil mi bunun için yatmıştım anlamını nedir acaba ? Bir de sizce namaza devam etmeli miyim


Yorum: İstihare rüyasında kan görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya istihare açısından olumlu veya hayırlı olarak yorumlanmaz. İstihareden uyanınca zaten için hayırlı olup olmadığı hakkında bir his gelir. Rüya ile sırf amel etmek yanlıştır. Mutlaka danışarak bir karar verilmelidir.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

Istihare rüyası

fatma sultan
Merhaba erkek arkadaşımla hiçbir şey ciddi değilken biranda birbirimize bağlandık.Fakat düşünce yapılarımız bazı yerlerde kesişmedi duygularımız yoğunken birbirimizden tam emin olamadık.hayırlı mı değil mi diye 7 kez istihareye yatmaya karar verdik.2 rüyamı net bir şekilde hatırlıyorum.ilkinde siyah bir televizyon yanında kahverengi koli var bir taraftada beyaz bir yorganda kan var onu çıkarmaya çalışıyorum.ikinci rüyamdada samanların arasından eve doğru akan kan gördüm dışarı çıkıyorum bahçe yeşil ağaçlar filan var ama gökyüzü görünmüyor bahçenin üstü ahır çatısı gibi yukarı doğru su tutuyorum yılan düşer diye beni uyarıyorlar.bir ürperti ile uyanıyorum. erkek arkadaşım rüyalarını tam hatırlamıyor fakat o da kan ve beyaz duvar görmüş.

Okudunuz mu?  Rüyada kabeyi görüp sarılmak

Yorum: İstihare rüyasında kan görmek

arifselim
Merhaba. Gördüğün rüyalarının olumsuz olduğu çok açıktır ve zaten bu hissi de istihare yapan kişinin kalbine de gelir. Aslında evlilik için ciddi bir adım atmadan sevgililerin istihare yapmalarının bir manası da yoktur. İstihare demek, kalbin bir yöne meyletmesi demektir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam .. (sabah sitenize yazdım , site içinde goremeyince tekrar yazdım lütfen kusura bakmayın)
Evlilik niyetinde olduğum biri için ıstihare namazı kılıp uyudum .
Rüyamda bir bahçe var ama gece olduğu için yeşillik falan yoktu . Ben ,babam gerçek hatta tanımadığım ama rüyamda arkadaşm olan bir kız ve eniştem varız. Eniştem oturur pozisyonda basini öne eğmiş, babamda kafasına sopa ile vuruyordu .Ben vurup vurmadigimi hatırlamıyorum. (Enistem ile hiç bir husumet yok gercek hayatta ) Sonra kan sıçrıyor üzerime, uzerimde de beyaz önlük var.. hemen yakında dere var , (aktif akan dere ) oradan helke ile su alıyoruz kan olan yeri temizlemek için (bahçeyi)
Temizleyip temizlemedigimi görmedim ama ..
Ertesi gün oluyir , görevli bir kadın bana ^sizin kıyafetlerinizi aldim, eğer üzerindeki kan eniştene ait ise suçlu sensin demektir ^ diyor.. bende telaslaniuorum .. Sonra yanımdaki arkadşım önlük lekesini ^pudra^ ile gecirecegimizi söylüyor.. neyse pudra bulup önlüğümün olduğu odaya gidiyoruz ( bir odaya koymuşlar cunku ) ama bizi almıyorlar içeri .. Bizimde aklımıza yangın butonuna basmak geliyor, odaya girmek için . Sonra basıyoruz ve yangın var die bağırıyoruz.. odaya girdik mi hatırlamıyorum ama rahatladigimi hatırlıyorum kan lekesini temizlegimz için galiba rahatlamıştım.. bu arada eniştem ölmemiş, onu ayakta görüyorum. Sadece yüzünde bir kaç sargi vardı..

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

Bide rüyamda küs oldugum biriyle barisiydum. Iki ayrı rüya görmüştüm de ..
Çok detaylı yazdım lütfen kusura bakmayın, büyük bir merak ile yorumuzunu bekliyorum.. hoşça kalın..


arifselim
Merhaba. Eğer evlenmeye niyet edilmiş ise ve her türlü istişarelere rağmen bir türlü karar verilememişse o zaman istihare yapılabilir. Bu gördüğün rüyanın olumsuz olduğu açıktır. Ama istiharede önemli olan şey, kalbinin ne hissettiği yani kalbinin hangi yöne meylettiğine bakılmasıdır. Buna göre bir işaret kabul edilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek kırıntıları görmek

Kayıtsız Üye
Hocam tekrar merhaba ..
Merak ettgim bise var , siz olumsuzluğu ^kan ^ dan dolayı mi düşündünüz? Çünkü ben kanı görmedim, kanın üzerime sıçradığını biliyorum sadece ..
Bu arada dün sabah uyandığımda hiç bir his yoktu..
Tsk ederim cvp için, hoşça kalın 😊

Okudunuz mu?  Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek

arifselim
Merhaba. Hem görmüş olduğun rüyanın geneline göre ve hemde kanında olmasından dolayı bu şekilde yorumladık. Üzerine kan sıçramamasının önemi yoktur. Rüyadan çok kalbe gelen hisse bakılması daha isabetlidir. Bu his gelene kadar 7 sefer istihare tekrar edilebilir.


Sibel26
Merhabalar benim 4 yıldır süren bir ilişkim var ve artık evliliğe adım atmayı düşünüyoruz fakat erkek arkadaşım bana söz verdiği bir konuda ihanet etmiş olduğu için yaklaşık 1 senedir eskisi gibi huzurlu değiliz. Birbirimiz için hayırlısı olmadığımızı düşünmeye başlamıştım ve bu düşünceler kavgalarımızı artırdı. Bunun sonucunda birinden bizim için istihareye yatmasını istedim kan gördüğünü söyledi fakat o kişi bu konuyu biliyordu ve önyargısı vardı. Şimdi kafam çok karışık önyargıyla yaklaşarak yaptığı için kan görmüş olabilir mi? Ya da gerçekten benim için hayırlısı değilse bile gönlümde ki sevgiden ve istekten ötürü bol bol dua edip istihareye yatmaya devam etmek sonucu değiştirir mi ?

Okudunuz mu?  Rüyada kırmızı bir kitap görmek, kuran olması muhtemel

Tohat
Merhabalar. Öncelikle istihareyi herkesin kedisi için yapması daha makbuldür. Kan görülmüş olması hayırlı olmadığını gösterse de bir rüya ile amel edilemeyeceği gibi sadece renge dayalı olarak da amel edilmez. Yani istihareden uyanınca kalbe bir his düşer ve olumlu olumsuz olduğunu gösteren temel etken olur. Yine de ciddi bir karar olduğundan istişare etmeyi de göz ardı etmemek gerekir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek

kübrae
Selamün aleyküm. Bir hacetim için istihareye yattım ve rüyamda sanki eski zamanlarda tapınak gibi bir yerdeyim. Biranda etrafta yabancı insanlar oluyor ve beni öldürmek istiyolar. Bende hançer var onda ise kılıç. Gelişi güzel bir şekilde savuruyorum. Karşı tarafın karnına saplıyorum. Oda bana zarar veriyo fakat kan akmıyo. Fırsat bulup koşmaya başlıyorum. Çok akıntılı bir nehir var ve içine atlıyorum. Başımdan beyaz bir tül sıyrılıp gidiyo ve suyu kan kaplıyo.Suyun tersine doğru yüzüp bir akıntıdan başka bir yere çıkıyorum. Kurtuluyorum. Simdiden çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada süt görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyalarda birden fazla olay, renk görülmesi durumuna karşılık rüyaya göre değil hisse göre hareket edilmesi tavsiyedir. Kalbe düşen his sana yol gösterecektir. Uyandığında buna dikkat etmelisin.


Gzm
Selamun Aleyküm; ben 25 yaşında 2 yıl olacak bir ilişkim var ciddiyiz evlilik düşünüyoruz ailem annem erkek arkadaşımın hem memleketinden hem de maddi daha iyi yerlere yani zengin yerlere gitmemi istediği için çocuğu istemiyor biz Karadenizliyiz erkek arkadaşım Çorum, geçen sene istihare yatmış iyi görmemiş ailemin bana söylediği evlenecek sen daha dönüşün yok bir şey olduğunda gelemezsin ben de 2 gündür istihare ye yatmaktayım 1.gün hep iş gördüm hastanede çalışıyorum, işle ilgili şeyler 2.gün benden kan alındığını gördüm kırmızı kan şimdi 7 gün boyunca devam Edicem hayırsız olarak söylüyorlar kanı , ayrıca severek evlenmiş olacağız evlenirsek karakteri çok sağlam bir beyefendi. Ne yapmalıyım? Aklım çok çok karıştı

Okudunuz mu?  Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ?

Tohat
Ve aleyküm selam. Tüm yatılan rüyaların ardından uyanırken neler hissedildiğine bakılması gerekir. Huzurlu ve ferah bir uykudan uyandıysan rüyan hayırlıdır. Ayrıca ailenin rızasını almak önemlidir. Ehli selim kimselerle istişare yapılırsa buna da riayet edilebilir. Allah hakkınızda hayırlısını etsin. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli aynı ölmüş kişiyi görmek

Istiharede kan, istiharede kan görmek, istihare kan gelin

Bu kategoride yer alan Rüya Doğru Bir Şekilde Yorumlanırsa, Yorumlandığı Gibi Gerçekleşir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında kan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.