Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:10
missa6
Abone

Uyurken diş gıcırdatma ve konuşma

Uyurken diş gıcırdatma ve konuşma

Kayıtsız Üye
Merhaba, uyurken çok fazla diş gıcırdatıyorum. Uyanıkken de sıktığımı farkediyorum bazen. Rüyalarımda da konuştuğumu söylüyor annem. Çok rahatsız edici sesler çıkarıyormuşum. Dişlerin kırılacak sandık falan diye sözler duyuyorum. Rüyada huzurla uyumak için konuşmamak diş sıkmamak için bildiğiniz dualar var mıdır? Ne yapmam gerekir? Diş plağı aldım fakat o da dişlerimi ağrıtıyor. Nasıl kurtulurum bu durumdan?

Okudunuz mu?  Evham mı yapıyorum normal mi

Yorum: Uyurken diş gıcırdatma ve konuşma

Kayıtsız Üye
Aynısı bendede var. Dişlerim protez hep. Sıkmaktan kırıldı. Napcam bilmiyorum.

Bu kategoride yer alan Anne babanın rızası olmadan kaçarak evlendik ailemin ettiği beddua tutar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyurken diş gıcırdatma ve konuşma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.