Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada havuz görmek

Rüyada havuz görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla huvuzda yüzüyoruz temiz sulu bir havuzdu , havuzun etrafındada bir kaç kişi vardı ben havuzun dibine daldım biraz ilerledikden sonra nefesim kesildi güçlükle cıktım suyun yüzüne .. bunun manası nedir aceba


Yorum: Rüyada havuz görmek

arifselim
Rüyada havuz görmek ve havuzda yüzmek çok olumludur. Ancak derine dalmak farklı bir şekilde yorumlanır ve rüyayı gören kişinin yaşadığı kötü günler nedeni ile çok bunaldığına, sorunları çözmek için koşuşturmaktan, düşünmekten ve çareler aramaktan yorulduğuna işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada göğsünün kıllı olduğunu görmek

Istihare ruyasi

Yesim
Dun aksam oglum için istihareye yattım.2 rüya gördüm ilki kabustu gece çok yuksek binada oglum balkon kenarinda yuruyordu devamli bagiriyordum oglum duseceksin diye ama dusmedi bu ruyam kabustu galiba çok korkmustum.sonra sabah ezaninda uyandim tekrar uyudugumda 2. Ruyam masmavi havuza gidiyorduk oglumla havuzun dibinden oglumun terliklerini cikariyordum su yuzune.havuda yemyesil su kaplumbagasi yavrulari baliklar suru seklinde gördüm hangisini istihare ruyasi olarak kabul etmeliyim sizce

Okudunuz mu?  Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

Yorum:rüyada deniz görmek

arifselim
Asıl olarak istihareyi herkesin kendisi için yapması sünnet olandır. İlk kalbine gelen his yani kalbinin neye meylettiğine bakman gerekir. İstihare yaparken Rüyadan çok insanın kalbine gelen hissi ona en açık işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
İstihareye yatmıştım rüyamda beyaz kaynayan bir su tabirinde ama sıcak değil engin ucu bucağı olmayan bir denizde yüzmeye çalışıyorum çünkü karşımda sepetin içinde bebek var yüzerek ona ulaşmak istiyorum ama yapamıyorum sonra elimde kağıt para var denize her bitane atışımda bebeğe yüzmeden yaklaşıyorum.ama bebeğe dokunmadan rüyam bitti.
Not:5yıldır evliyim bebeğim olmadı.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

arifselim
İstihareye ne için yattığını da yazmanız size daha doğru bir yorum yapmamıza yardımcı olur.

Rüyan için olumlu yada olumsuz bir manaya işarettir diyemeyiz. Kalbinin hangi yöne meylettiğine bakarak bir işaret kabul edebilirsin.


Havuz

Bu kategoride yer alan Rüyada gökdelenden aşağı inmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada havuz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.